OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ben pregestan iğne vuruyorum. O morarma yapmıyor. Ama kan sulandırıcı morartıyor. Göbeğimi bir görsen. Ama iğneyi çok yavaş enjekte edersen morarmıyormuş. Öyle dediler.
Morarma ve aşırı yanma oluyor göbeğim benimde mor nokta nokta oldu

Aksatmıyorum ama iğneler acı veriyor gerçekten Allah kolyalıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Biz de kullanıyoruz canım o ilaçlardan. Canım çarşamba da ben transfer oldum hayırlı olsun güzel haberler alalım inşallah kaç tane kalındı gün embriyosu transferi oldun?

Ay inşallah. Sürecim sizinkiyle aynı gidiyor hep. Umarım olumlu olur benimde.

Ay inşallah. Sürecim sizinkiyle aynı gidiyor hep. Umarım olumlu olur benimde.
Canım bir de o minik kan tırnaktan dolayı da olabilir. Ben 6. Haftamda böyle çubuk şeklinde progestan fitil atarken kanamam olmuştu baya kırmızı ama benimki yoğundu. Çok kormuştım bebeğime bir şey oldu diye. Hiçbir şey olmadı ben o fitili kullanırken tahriş ettiğime yordum sonradan. Hatta bir yazı okudum transfer sonrası rahim ağzındaki damarlar çok hassas oluyormuş. En ufak bir şeyde minik kanama olabiliyormuş.

Kızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmı hatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı

Olabilir 2 ayrı kan sulandırıcı kullanıyorum. Coraspirin 100 ve clexane 0,4x bende öyle düşündüm karın ağrısı eşlik edince ona da duphalac şurup içtim ona bağladım kötüyü çağırmamak için tüm yan etkileri düşünüyorum

ay canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh böyle güzel haberler alalım inşallah hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı gün embriyosu idi? Kaç tane transfer oldun? Ben şuan öyleyim öyle ani hareket ediyorum ki unutuyorum transfer olduğumu

Evet canım bir sürü ilaçlar kullanıyoruz doğru düşünmüşsüz olumlu inşallah ne zaman kan verecektin senin zamanın geldi

Evet senin ilk mesajından sonra bende koştum testime baktım 1 saat olmuştu. Silik çizgi belirmişti umarım yerleşmedir dua ediyorum.

Sağol allah razı olsun allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah 5 gündü 2 transfer etti doktor ilk denemem birinden biri tutsun diye öyle yaptı sürekli yatmadım ben hafif ev işlerimi yapıyordum progestan dex vuruluyorum fitil kullanıyorum etrofem coraspin ve folik asit ani hareketler etmemeye çalış hemşireye sordum hiç bir belirtim yok diye olmasını beklemeyin çok normal dedi değerim 57 çıkdı pazartesi tekrar vereceğim her aşaması korku ve heyecanla dolu transfer sonrası bekleme süreci sonuç heyecanı stresi sonrası zorlu bir süreç

Ya bana da 2 koyuldu. Değerim 22.5. Şimdide acaba tek mi, çift mi diye bir telaş sardı.

Ya bana da 2 koyuldu. Değerim 22.5. Şimdide acaba tek mi, çift mi diye bir telaş sardı.
Bana da 2 embriyo transfer edilmişti. 1 i tutmuş. 10.gün kan tahlilinde 420 çıktı 4 gün sonra 2614 çıktı. Ama ultrasonda tek gözüktü. Bende değerle alakası olmuyor o yüzden sizin ikiz olabilir bile vallahi sağlıkla kucağınıza alın

Aynen öyle her aşamada bir stres korku oluyor annelik işte. Tuttu mu değer artacak mı kese görecekmiyim bebek görecek miyim kalp atışı var mı vs vs öyle gidiyor vallahi

Değeriniz yüksek çıkmış. Benim de 10. gün değeri. Ama 3 gün embriyosu benim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…