Ay yarın güzel haberlerini ver canım bekliyoruz çok heyecanlı2 Şubat tahlil günüm yani yarın ıdrar testi Hıc yapmadım yarın kan vereceğim
Morarma ve aşırı yanma oluyor göbeğim benimde mor nokta nokta olduBen pregestan iğne vuruyorum. O morarma yapmıyor. Ama kan sulandırıcı morartıyor. Göbeğimi bir görsen. Ama iğneyi çok yavaş enjekte edersen morarmıyormuş. Öyle dediler.
Aksatmıyorum ama iğneler acı veriyor gerçekten Allah kolyalıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBen de kullandım pozitif çıktı hala kullanıyorum ona bir süre devam ettiriyorlar merak etmeBenim rahim kalınlığım şüpheliydi sanırım be varsa verdiler diye düşünüyorum öyle bir konuşma geçti herkes aynı değil ama verdikleri ilaçları aksatma için de rahat olsun
yaa maşallah inşallah güzel sonuçlanır transfer nasıl yapılıyor acaba bugünü özetler misiniz hazır taze yapılmış :)Merhabalar , bugün akşam üstü transfer oldum12 gün bekleme süreci başladı
Biz de kullanıyoruz canım o ilaçlardan. Canım çarşamba da ben transfer oldum hayırlı olsun güzel haberler alalım inşallahMerhaba bende Salı günü transfer oldum bugün transfer günüyle 5. Gün ara ara bi sağ kasıkta bi sol kasıkta Ağrı oluyor. Normal mi bilemedim bende yazmak istedim. Bir de transferden sonra kan sulandırıcı iğne hap estrofem vitamin fitil gibi günde 10 tane hap kullanıyorum sizde de böyle mi acaba ?
Ay inşallah. Sürecim sizinkiyle aynı gidiyor hep. Umarım olumlu olur benimde.Canım ilk kızımda transferin 7. Gününde öyle bir adet ağrısı girmişti ki karnıma. Dedim tutmadı herhalde. Ama gebelik belirtisi imiş. Kızım dört buçuk yaşındainşallah sen de olumlu sonuçlar alırsın
Canım bir de o minik kan tırnaktan dolayı da olabilir. Ben 6. Haftamda böyle çubuk şeklinde progestan fitil atarken kanamam olmuştu baya kırmızı ama benimki yoğundu. Çok kormuştım bebeğime bir şey oldu diye. Hiçbir şey olmadı ben o fitili kullanırken tahriş ettiğime yordum sonradan. Hatta bir yazı okudum transfer sonrası rahim ağzındaki damarlar çok hassas oluyormuş. En ufak bir şeyde minik kanama olabiliyormuş.Ay inşallah. Sürecim sizinkiyle aynı gidiyor hep. Umarım olumlu olur benimde.
Olabilir 2 ayrı kan sulandırıcı kullanıyorum. Coraspirin 100 ve clexane 0,4x bende öyle düşündüm karın ağrısı eşlik edince ona da duphalac şurup içtim ona bağladımCanım bir de o minik kan tırnaktan dolayı da olabilir. Ben 6. Haftamda böyle çubuk şeklinde progestan fitil atarken kanamam olmuştu baya kırmızı ama benimki yoğundu. Çok kormuştım bebeğime bir şey oldu diye. Hiçbir şey olmadı ben o fitili kullanırken tahriş ettiğime yordum sonradan. Hatta bir yazı okudum transfer sonrası rahim ağzındaki damarlar çok hassas oluyormuş. En ufak bir şeyde minik kanama olabiliyormuş.
ay canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhKızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmıhatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı
Evet canım bir sürü ilaçlar kullanıyoruz doğru düşünmüşsüz olumlu inşallahOlabilir 2 ayrı kan sulandırıcı kullanıyorum. Coraspirin 100 ve clexane 0,4x bende öyle düşündüm karın ağrısı eşlik edince ona da duphalac şurup içtim ona bağladımkötüyü çağırmamak için tüm yan etkileri düşünüyorum
Evet senin ilk mesajından sonra bende koştum testime baktım 1 saat olmuştu. Silik çizgi belirmiştiKızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmıhatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı
4 şubattaEvet canım bir sürü ilaçlar kullanıyoruz doğru düşünmüşsüz olumlu inşallahne zaman kan verecektin senin zamanın geldi
Sağol allah razı olsun allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah 5 gündü 2 transfer etti doktor ilk denemem birinden biri tutsun diye öyle yaptı sürekli yatmadım ben hafif ev işlerimi yapıyordum progestan dex vuruluyorum fitil kullanıyorum etrofem coraspin ve folik asit ani hareketler etmemeye çalış hemşireye sordum hiç bir belirtim yok diye olmasını beklemeyin çok normal dedi değerim 57 çıkdı pazartesi tekrar vereceğim her aşaması korku ve heyecanla dolu transfer sonrası bekleme süreci sonuç heyecanı stresi sonrası zorlu bir süreçay canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhböyle güzel haberler alalım inşallah hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı gün embriyosu idi? Kaç tane transfer oldun? Ben şuan öyleyim öyle ani hareket ediyorum ki unutuyorum transfer olduğumu
Etrafımdakiler hamilelik olmasa hiç ikinci çizgi çıkmayacağını söylemişdi İnşallah pozitiftirEvet senin ilk mesajından sonra bende koştum testime baktım 1 saat olmuştu. Silik çizgi belirmiştiumarım yerleşmedir dua ediyorum.
Ya bana da 2 koyuldu. Değerim 22.5. Şimdide acaba tek mi, çift mi diye bir telaş sardı.Sağol allah razı olsun allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah 5 gündü 2 transfer etti doktor ilk denemem birinden biri tutsun diye öyle yaptı sürekli yatmadım ben hafif ev işlerimi yapıyordum progestan dex vuruluyorum fitil kullanıyorum etrofem coraspin ve folik asit ani hareketler etmemeye çalış hemşireye sordum hiç bir belirtim yok diye olmasını beklemeyin çok normal dedi değerim 57 çıkdı pazartesi tekrar vereceğim her aşaması korku ve heyecanla dolu transfer sonrası bekleme süreci sonuç heyecanı stresi sonrası zorlu bir süreç
Etrafımdakiler hamilelik olmasa hiç ikinci çizgi çıkmayacağını söylemişdi İnşallah pozitiftiristeyen herkese nasip etsin yüce rabbim
Bana da 2 embriyo transfer edilmişti. 1 i tutmuş. 10.gün kan tahlilinde 420 çıktı 4 gün sonra 2614 çıktı. Ama ultrasonda tek gözüktü. Bende değerle alakası olmuyor o yüzden sizin ikiz olabilir bile vallahi sağlıkla kucağınıza alınYa bana da 2 koyuldu. Değerim 22.5. Şimdide acaba tek mi, çift mi diye bir telaş sardı.
Aynen öyle her aşamada bir stres korku oluyor annelik işte. Tuttu mu değer artacak mı kese görecekmiyim bebek görecek miyim kalp atışı var mı vs vs öyle gidiyor vallahiSağol allah razı olsun allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah 5 gündü 2 transfer etti doktor ilk denemem birinden biri tutsun diye öyle yaptı sürekli yatmadım ben hafif ev işlerimi yapıyordum progestan dex vuruluyorum fitil kullanıyorum etrofem coraspin ve folik asit ani hareketler etmemeye çalış hemşireye sordum hiç bir belirtim yok diye olmasını beklemeyin çok normal dedi değerim 57 çıkdı pazartesi tekrar vereceğim her aşaması korku ve heyecanla dolu transfer sonrası bekleme süreci sonuç heyecanı stresi sonrası zorlu bir süreç
Değeriniz yüksek çıkmış. Benim de 10. gün değeri. Ama 3 gün embriyosu benim ki.Bana da 2 embriyo transfer edilmişti. 1 i tutmuş. 10.gün kan tahlilinde 420 çıktı 4 gün sonra 2614 çıktı. Ama ultrasonda tek gözüktü. Bende değerle alakası olmuyor o yüzden sizin ikiz olabilir bile vallahi sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?