OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Değeriniz yüksek çıkmış. Benim de 10. gün değeri. Ama 3 gün embriyosu benim ki.
benimde ardısık transfer olmuştu. Biri 3.gün konuldu ondan 2 gün sonra 5.gün konuldu.
Zaten 5.gün olan konulurken 3.gün olanda 5 gün olmuştu diye düşündüm bende.
Hangisi tuttu acaba diyorum hep 1 i tutmul gözüküyor dedi doktorum ultrasonda

Kaset test yapmışmıydın canı. Nasıl çıkıyordu çizgiler

Yok vallahi. Ben hiç yapmadım evde. Yapmam da demiştim zaten. Kan testi günümü bekledim
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor diye kendimi strese sokmayayım diye yapmadım
İyi dayanmışsın. Ben 5. günden itibaren her gün yaptım :) 9. gün gördüm çok şükür

Yok vallahi. Ben hiç yapmadım evde. Yapmam da demiştim zaten. Kan testi günümü bekledim
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor diye kendimi strese sokmayayım diye yapmadım
Evet ya şeyden dolayı merak ettim aceba nasıl koyulukta çıkardı .. bunu çok merak ediyorum canım o yüzden sordum .. artık yapmıssın evde varsa yapsan bir örnek olarak

Benim prodoctor testi. Siz böyle yazınca 1 saat sonra baktım attığım resimdeki gibi çıkmış acaba kuruma çizgisimi bu markada. Çarş ve perş yaptığım testlerde olmayınca bende heyecanlandım
Ay umut vermekten de korkuyorum ama sen yarın bir daha yap ben 115 beta çıktığım gün soluk pembe çıktı prodoctor. Yarım saat sonra diğer çizginin rengini aldı. Yani aslında varı gösteriyo sonradan belirginleşiyor.

Doktorum bana bir tek göbekten gösterdi. Kola bacağa nereye vuruyorsunuz. Birazda oralara vurayım. Belki daha az acır.
Kalçadan da var promester diye bi iğne ama enjektörü normal kalınlıkta olduğu için sağlık kabinine yaptırıyorum ben ama göbekten olan axeperin. İğne kastan mı yapılacak göbekten mi yapılacak onu söylüyorlar. Göbekten denildiyse size siz ordan yapmaya devam edin bence.

Doktorum bana bir tek göbekten gösterdi. Kola bacağa nereye vuruyorsunuz. Birazda oralara vurayım. Belki daha az acır.
Kan sulandırıcıyı kol dirsekten dört parmak üste, omuzdan dört parmak aşağı olacak şekilde ara yere etli kısmı tutup vuruyoruz canım. Bacağın üst kısmına vurabilirsin . Ben kan sulandırıcıyı göbek ve kola vuruyorum. Kalçadan progestan iğne oluyorum

Kan sulandırıcı iğne adı nedir sizde bana öyle söylemedi doktorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…