- 31 Ocak 2025
- 20
- 19
- 3
- 24
Bende aynıYa bana da 2 koyuldu. Değerim 22.5. Şimdide acaba tek mi, çift mi diye bir telaş sardı.
benimde ardısık transfer olmuştu. Biri 3.gün konuldu ondan 2 gün sonra 5.gün konuldu.Değeriniz yüksek çıkmış. Benim de 10. gün değeri. Ama 3 gün embriyosu benim ki.
Evet doğru söylüyorsunuzAynen öyle her aşamada bir stres korku oluyor annelik işte. Tuttu mu değer artacak mı kese görecekmiyim bebek görecek miyim kalp atışı var mı vs vs öyle gidiyor vallahi
Kaset test yapmışmıydın canı. Nasıl çıkıyordu çizgilerBana da 2 embriyo transfer edilmişti. 1 i tutmuş. 10.gün kan tahlilinde 420 çıktı 4 gün sonra 2614 çıktı. Ama ultrasonda tek gözüktü. Bende değerle alakası olmuyor o yüzden sizin ikiz olabilir bile vallahi sağlıkla kucağınıza alın
Yok vallahi. Ben hiç yapmadım evde. Yapmam da demiştim zaten. Kan testi günümü bekledimKaset test yapmışmıydın canı. Nasıl çıkıyordu çizgiler
İyi dayanmışsın. Ben 5. günden itibaren her gün yaptım :) 9. gün gördüm çok şükürYok vallahi. Ben hiç yapmadım evde. Yapmam da demiştim zaten. Kan testi günümü bekledim
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor diye kendimi strese sokmayayım diye yapmadım
Seni tebrik ediyorum.2 Şubat tahlil günüm yani yarın ıdrar testi Hıc yapmadım yarın kan vereceğim
Evet ya şeyden dolayı merak ettim aceba nasıl koyulukta çıkardı .. bunu çok merak ediyorum canım o yüzden sordum .. artık yapmıssın evde varsa yapsan bir örnek olarakYok vallahi. Ben hiç yapmadım evde. Yapmam da demiştim zaten. Kan testi günümü bekledim
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor diye kendimi strese sokmayayım diye yapmadım
Kızlar benim kollar, bacaklar, karnım her yer morardı. Tutunsun da ben alıştımMorarma ve aşırı yanma oluyor göbeğim benimde mor nokta nokta oldu
Şuan bende seninle aynıyım mosmor süzgece döndük umarım sonu güzel olur unuturuzKızlar benim kollar, bacaklar, karnım her yer morardı. Tutunsun da ben alıştım
İnşallaaahhhhhSeni tebrik ediyorum.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İnşalllahhAy yarın güzel haberlerini ver canım bekliyoruz çok heyecanlı
Doktorum bana bir tek göbekten gösterdi. Kola bacağa nereye vuruyorsunuz. Birazda oralara vurayım. Belki daha az acır.Kızlar benim kollar, bacaklar, karnım her yer morardı. Tutunsun da ben alıştım
Ay umut vermekten de korkuyorum ama sen yarın bir daha yapBenim prodoctor testi. Siz böyle yazınca 1 saat sonra baktım attığım resimdeki gibi çıkmış acaba kuruma çizgisimi bu markada. Çarş ve perş yaptığım testlerde olmayınca bende heyecanlandım
Kalçadan da var promester diye bi iğne ama enjektörü normal kalınlıkta olduğu için sağlık kabinine yaptırıyorum ben ama göbekten olan axeperin. İğne kastan mı yapılacak göbekten mi yapılacak onu söylüyorlar. Göbekten denildiyse size siz ordan yapmaya devam edin bence.Doktorum bana bir tek göbekten gösterdi. Kola bacağa nereye vuruyorsunuz. Birazda oralara vurayım. Belki daha az acır.
Bizim ilk deneme inşallah tutar. çok zorlu yıpratan bir süreç Allah yardımcımız olsunKızlar benim kollar, bacaklar, karnım her yer morardı. Tutunsun da ben alıştım
Kan sulandırıcıyı kol dirsekten dört parmak üste, omuzdan dört parmak aşağı olacak şekilde ara yere etli kısmı tutup vuruyoruz canım. Bacağın üst kısmına vurabilirsin . Ben kan sulandırıcıyı göbek ve kola vuruyorum. Kalçadan progestan iğne oluyorumDoktorum bana bir tek göbekten gösterdi. Kola bacağa nereye vuruyorsunuz. Birazda oralara vurayım. Belki daha az acır.
Amin inşallah canımBizim ilk deneme inşallah tutar. çok zorlu yıpratan bir süreç Allah yardımcımız olsun
Kan sulandırıcı iğne adı nedir sizde bana öyle söylemedi doktorum amaKan sulandırıcıyı kol dirsekten dört parmak üste, omuzdan dört parmak aşağı olacak şekilde ara yere etli kısmı tutup vuruyoruz canım. Bacağın üst kısmına vurabilirsin . Ben kan sulandırıcıyı göbek ve kola vuruyorum. Kalçadan progestan iğne oluyorum
Kan sulandırıcı iğne adı nedir sizde bana öyle söylemedi doktorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?