- 14 Eylül 2021
- 641
- 239
- 53
Hiç test almadım eve maalesef. Zaten 6+3 üm artık baya bi koyu çıkar.Evet ya şeyden dolayı merak ettim aceba nasıl koyulukta çıkardı .. bunu çok merak ediyorum canım o yüzden sordum .. artık yapmıssın evde varsa yapsan bir örnek olarak
Günaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.Ay umut vermekten de korkuyorum ama sen yarın bir daha yapben 115 beta çıktığım gün soluk pembe çıktı prodoctor. Yarım saat sonra diğer çizginin rengini aldı. Yani aslında varı gösteriyo sonradan belirginleşiyor.
Günaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.
Aynen vardır bunda da bir hayr. Kan günüm Salı. Daha dondurulmuş 3 tane var. Onları denerim. Diğer aylarda. Bu ilk transferimdiCanım benim gebelik olan transferim de senin bu yaşadığın gibi olmuştu ben de acabadaydim ama kan verince sonra değer katlaninca sorun olmadığını gördük. Keşke sonuna kadar da devam etseydi ama olmadı maalesef
Ya kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmiAynen vardır bunda da bir hayr. Kan günüm Salı. Daha dondurulmuş 3 tane var. Onları denerim. Diğer aylarda. Bu ilk transferimdi
Resmini atsana bakalım. Hangi marka testinYa kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmi
Ya kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmi
Cyclo diye bir marka canım . Almanyadayım eczaneden almıştım ama bu 25ml yazıyor diğerleri 20 idi onlar koyu çıkıyorduResmini atsana bakalım. Hangi marka testin
Akıntıları fitiller yapıyor canımGünaydın herkese
Güzel haberler gelir inşallah. Hepimiz müjdeli haberler alırız.
Ben dün duştan sonra koyu kıvamda sarı renkli bir akıntı gördüm. Sizce bu tutmadığının göstergesi olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Fitil kullanmıyorum bu arada.
Fitil kullanmıyorum ama sadece oral yoldan kullanıyorumAkıntıları fitiller yapıyor canım
Ama ilaç alıyosun sonuçta bence onunla alakalıdır kaşıntın ne yoksa korkmaFitil kullanmıyorum ama sadece oral yoldan kullanıyorum
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acabaKızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmıhatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı
Oksapar ve enox canım. Çok morardıği için buralardan vurabilirsin.Kan sulandırıcı iğne adı nedir sizde bana öyle söylemedi doktorum ama
Canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün 57 çıktıSağol allah razı olsun allahımm isteyen herkese nasip etsin inşallah 5 gündü 2 transfer etti doktor ilk denemem birinden biri tutsun diye öyle yaptı sürekli yatmadım ben hafif ev işlerimi yapıyordum progestan dex vuruluyorum fitil kullanıyorum etrofem coraspin ve folik asit ani hareketler etmemeye çalış hemşireye sordum hiç bir belirtim yok diye olmasını beklemeyin çok normal dedi değerim 57 çıkdı pazartesi tekrar vereceğim her aşaması korku ve heyecanla dolu transfer sonrası bekleme süreci sonuç heyecanı stresi sonrası zorlu bir süreç
Canım hepsinde var. Koyuluk içilen sıvıya göre azalabiliyor. En güzeli kan verGünaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acabaKızlar hiç
Belirtim yok diye üzülmeyin bende 23 ocakda transfer olmuşdum bugün 9 günüm sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı dün doktora yazdım yarın gel test ver demişdi sabah verdim geldim pozitif erken verdiğin için böyle dedi pazartesi tekrar gideceğim normal tahlil günüm de 3 şubattı zaten belirtim yok diye üzülmeyin asla allahım herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah şuanki korkumda sağlıklı olacakmıhatta geçen testimi buraya atmışdım bende de silik çıkmışdı
57 canımSağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acaba
Canım verdin mi kanını sonuç çıktı mıİnşalllahh
Öyle yapayım bari. Ama günümü bekleyim. Bunlar hep sabahın ilk idrarı ile yapılan testler. Tesellimiz 3. Gün embriyosu olması bugün 10. Gün. Salıya az kaldı #direniyorumCanım hepsinde var. Koyuluk içilen sıvıya göre azalabiliyor. En güzeli kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?