OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Evet ya şeyden dolayı merak ettim aceba nasıl koyulukta çıkardı .. bunu çok merak ediyorum canım o yüzden sordum .. artık yapmıssın evde varsa yapsan bir örnek olarak
Hiç test almadım eve maalesef. Zaten 6+3 üm artık baya bi koyu çıkar.
Ben hatıra amaçlı ilk fırsatta çıktığım da dışarı kaset alacağım zaten ama aklımda unutmazsam inşallah

Günaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.

Eklentiler

• IMG_5792.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5753.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 43

Canım benim gebelik olan transferim de senin bu yaşadığın gibi olmuştu ben de acabadaydim ama kan verince sonra değer katlaninca sorun olmadığını gördük. Keşke sonuna kadar da devam etseydi ama olmadı maalesef

Aynen vardır bunda da bir hayr. Kan günüm Salı. Daha dondurulmuş 3 tane var. Onları denerim. Diğer aylarda. Bu ilk transferimdi

Aynen vardır bunda da bir hayr. Kan günüm Salı. Daha dondurulmuş 3 tane var. Onları denerim. Diğer aylarda. Bu ilk transferimdi
Ya kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmi

Ya kızlar aynısını ben yaşıyorum benimkide aşırı silik çıktı ama farklı marka yaptım ondan olabilirmi

Canım ben gebelik olan transferim de 7. gün test yaptım silikti 8. Gün yaptım hemen hemen ayniydı ,9. Gün daha silik gibiydi ben testler bozuk heralde dedim gün gün koyulaşma bekledigim için 11. gün test gününde değerim 65.59 çıkmıştı.

Günaydın herkese
Güzel haberler gelir inşallah. Hepimiz müjdeli haberler alırız.
Ben dün duştan sonra koyu kıvamda sarı renkli bir akıntı gördüm. Sizce bu tutmadığının göstergesi olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Fitil kullanmıyorum bu arada.

Akıntıları fitiller yapıyor canım

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acaba

Canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün 57 çıktı

Canım hepsinde var. Koyuluk içilen sıvıya göre azalabiliyor. En güzeli kan ver

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 9.günün değerin kaç çıktı acaba

Canım hepsinde var. Koyuluk içilen sıvıya göre azalabiliyor. En güzeli kan ver
Öyle yapayım bari. Ama günümü bekleyim. Bunlar hep sabahın ilk idrarı ile yapılan testler. Tesellimiz 3. Gün embriyosu olması bugün 10. Gün. Salıya az kaldı #direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…