Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın57 canım
Kızzzzz sabret sabret biliyorum çok zor bende testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok ahdhs gününü beklemek zor biliyorum ama böyle de kendi psikolojini bozacaksın iyiceÖyle yapayım bari. Ama günümü bekleyim. Bunlar hep sabahın ilk idrarı ile yapılan testler. Tesellimiz 3. Gün embriyosu olması bugün 10. Gün. Salıya az kaldı #direniyorum
Var Allah’ın izniyleGünaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.
Çok teşekkür ederim, senin kaçıncı günün ? Umarım pozitif görürüz hepimizHayırlı uğurlu olsun transferin sağlıkla tutunsun inşaAllah
yaa maşallah inşallah güzel sonuçlanır transfer nasıl yapılıyor acaba bugünü özetler misiniz hazır taze yapılmış :)
Teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalımHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Çok teşekkür ederim, senin kaçıncı günün ? Umarım pozitif görürüz hepimiz
Bozmadım bozmadım psikolojimiKızzzzz sabret sabret biliyorum çok zor bende testlere verdiğim paranın haddi hesabı yok ahdhs gününü beklemek zor biliyorum ama böyle de kendi psikolojini bozacaksın iyice
Canım hiç moralini bozma her merkez farklı. Benim merkezde yarım saat sonra kalk dedi ilk 10 dkk sonra tuvalete gidebilirsin dedi. Bana da ekstra hiçbir serum yapmadılar. Embriyo transferi edildi senin rahmin kabullenirse alır Allah’ın izniyle. Ben 5 yıl önce ilk tedavimi de aynı hastanede yaptırdım bir kızım var. İlk kızımda bana doktor transferden bir sonraki gün normal hayatına ve işine geri dönebilirsin demişti. Tutacaksa Allah nasip etmişse oluyor. Allah inşallah yüzüne gülerşimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
Ya hemen kimyasal falan. İdrar testi ile olacak şey değil. Allah’ın izniyle var sende de :) evrene pozitif sinyal gönderiyoruz. Olumsuzu aklından bile geçirme. Sonuçta senin elinde değil. Rabbim ol derse olacak. Verdiğine de şükredeceğiz, vermediğine. Bazen tv de izliyorum. Ne hayırsız evlatlar var. Belki Rabbim kullarını bir şeylerden koruyor ama biz bilmiyoruz. Neden vermedin diyip üzülüyoruz. Senin güzel haberini de sabırsızlıkla bekliyoruz.Bozmadım bozmadım psikolojimiilk ya bilmiyorum hiçbirşey merak ediyorum sadece şuan okyanusta çırpınıyor gibiyim. Bu ne şu ne bu ne demek diye tecrübeli arkadaşların görüşlerini alıyorum
Bu arada sana şuanda kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım? Benim ilk kızım 3. Gün embriyosu idi mesela. Gruplarda bakıyordum 3. Gün daha az tutma olasılığı deniliyordu. Diyorum ya Allah nasip etti ve oldu. Bol bol dua edin ben karnımı tutup Ayetel kürsi çok okumuştum.şimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
Canım benim doğal gebelikler geçen yıl evladımı kaybettim. Öğrendik ki 16cm miyom varmış. Kürtajdan sonra hemen ameliyata alındım. Vücudun toplaması 6 ay sürdü. Ara ara denedik olmadı. Bende geç evlendim. 38 yaşındayım. Ama evet hastane farkedebilir. Benim ilk denemem tüp bebek. Amh ım çok iyi olmasına rağmen 11 yumurta toplantı. 3 gün 2 tane kaliteli embriyo oldu. 5. güne gidenler olmadı. Tek hakkım vardı. Gebelik aşısını araştırdım kanıtlanmış faydası yokmuş. Ama embriyo glue etkiliymiş. Doktorum 2 sini de önerdi ama ben yapıştırmayı seçtim. 2 side transfer edildi. Bugün 11. gün. Dün akşam dayanamadım test verdim. 22.52 çıktı çok şükür. Tekrar denersen başka bir yerde dene olmazsa.şimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
İnşallah. Eşimde diyor doktor kan istemez bu testen yap derdi diyeYa hemen kimyasal falan. İdrar testi ile olacak şey değil. Allah’ın izniyle var sende de :) evrene pozitif sinyal gönderiyoruz. Olumsuzu aklından bile geçirme. Sonuçta senin elinde değil. Rabbim ol derse olacak. Verdiğine de şükredeceğiz, vermediğine. Bazen tv de izliyorum. Ne hayırsız evlatlar var. Belki Rabbim kullarını bir şeylerden koruyor ama biz bilmiyoruz. Neden vermedin diyip üzülüyoruz. Senin güzel haberini de sabırsızlıkla bekliyoruz.
Arkadaşım hiç moral bozma. Bende 0,02 amh ile 2 yıldır senin gibi uğraşıyorum. İlk kez transfer oldum. 45 dk sonra bende wcye gittim. Bana da ekstra serum aşı felan takmadıLr. Moralini bozma lütfen. Sen ve ben gibi bu değerdeki amh ile yumurta toplatmak, dondurmak bile bir mucize. Bu aşamaya geldiysek gerisi de gelecektir. Hangi kliniğe gittin bilmiyorum. Ben 2 yıldır gitmedşğim yer kalmadı. maddi manevi yıprandık ama biz birbirimize destek ve örnek olacağız. Burada bir arkadaşımız çabalarıyla gebe şuan. Doğumuna az kaldı. Amh aynı bizim gibiydi. Seni çok iyi anlıyorum ama üzülme. Bak benim transferim yavaş gelişen 3. Gün embriyosu dediler. Ben yine de bu aşamaya gelmek güzel, olursa güzel olur olmazsa da bu aşamaya geldiğimi bilmekte bir ilerleme sayılır dedim.şimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
Duphalac şurup iç günde 3 kez 10 ml.Çok teşekkürlertabi , ben anestezili yapılıyor sanmıştım, ancak uyanık yapıldı. Transfer öncesi iğneleri yaptım. Ardından hastanede iki tane serum yapıldı. Operasyon sırasında sıkışık olmak gerekiyormuş ama aşırı değil. Ben hata yaptım hızlı su içtim aşırı sıkılmıştım. Yavaş yavaş içmekte fayda var. Ameliyathane ye aldıklarında ultrason aleti ile bir hemşire rahme bakıyor o sıra doktor ultrasondan da bakarak transferi yapıyor, yaklaşık 10 dk sürüyor. Ardından 15 dk kadar beklettiler hareket etmemem için. Sonrada bir odaya alıp 2-3 saat uzanmamı istediler. Eve geçtikten sonrada 2 gün hiç iş yapmadan uzanmamı gerektiğini söylediler. Şimdi bekleme deyim. Kabız olmamak gerekiyormuş ıkınmak zararlı diye, bende tuvalete çıkamıyorum. Kayısı , kefir tüketim ama hala aynı. Var mı farklı bir yöntem bildiğiniz?
Pastakek senin kaçıncı gündü bugün.AminBen donmuş 3. gün embriyosu trasnferi oldum canım
Canım tutunca da sarı akıntı gelebiliyormuş. Koku falan yoksa korkma. Ilık suyla duş al . Banyoda su döküp çık hızlıcaGünaydın herkese
Güzel haberler gelir inşallah. Hepimiz müjdeli haberler alırız.
Ben dün duştan sonra koyu kıvamda sarı renkli bir akıntı gördüm. Sizce bu tutmadığının göstergesi olabilir mi? Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Fitil kullanmıyorum bu arada.
Tmm canım. 7. Gün benimde çok siliktiÖyle yapayım bari. Ama günümü bekleyim. Bunlar hep sabahın ilk idrarı ile yapılan testler. Tesellimiz 3. Gün embriyosu olması bugün 10. Gün. Salıya az kaldı #direniyorum
Canım benim, ilk transferimde bebeği koyup odaya getirdiler 20 dakika yatmak gerekiyormuş. Ama ben o kadar çok sıkıştım ki odaya gelir gelmez WC gittim. Sonra da yatağa uzandım. İlk gün dinlen , ertesi gün ağır işler dışında iş yapma dediler. Kullandığım ilaçlar afedersin öyle kötü bi kabız yaptı ki anlatamam. Hiçbir şey kabızlığımı geçirmedi. Ikınmamak lazım demişlerdi ama maalesef kabızım , üzerine korona oldum. Öksür tıksır. Ne kadar kasılma varsa yaşadım. Sonuç pozitif oğlum 2 buçuk yaşına geldi bile. Olacağı varsa o an kalkınca bile tutunuyor. Ekstra serum falanda yapmadılarşimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
İnşallah canım benim inşallah. Mesajın ilaç gibi geldi. Hepimizin yüzü güler inşallahCanım hiç moralini bozma her merkez farklı. Benim merkezde yarım saat sonra kalk dedi ilk 10 dkk sonra tuvalete gidebilirsin dedi. Bana da ekstra hiçbir serum yapmadılar. Embriyo transferi edildi senin rahmin kabullenirse alır Allah’ın izniyle. Ben 5 yıl önce ilk tedavimi de aynı hastanede yaptırdım bir kızım var. İlk kızımda bana doktor transferden bir sonraki gün normal hayatına ve işine geri dönebilirsin demişti. Tutacaksa Allah nasip etmişse oluyor. Allah inşallah yüzüne güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?