OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Merhabalar bende 6.gün orta kalite embriyo transferi oldum bekliyorum sonucunuz ne acaba merak ettim
Merhaba Canim,sorun bana ise eğer ben erken gebelik testleri yapmama rağmen hep negatif ile hayali bir çizgi arasında gittim geldim.baskasi baksa der ki uyduruyorsun o kadar yok derece bugun kan verdim saat 11 de beklemesi o kadarbzordu ki 12,14 cikti ama değer düşük o yuzden hemen umitlenmiyorum yarin yine vereceğim. ALLAH hepimize pozitif gostersin. Senin kaçıncı gun embriyosu kalitesini biliyor musun canim.

Ay ilki tutmasına rağmen sana iki tane transfer etmişler. Bana bir tane transfer ettiler. Bir yandan ikiz olmasın bir yandan da ya tutmazsa
Doktor sordu ben doktora bıraktım. Oğlumda da aynı doktora gitmiştim. İki tane olunca tutma ihtimali yüksek oluyor dedi. Ben de tamam dedim. Bizim ailede ikizler var . İkiz olsa da tek olsa da ben memnun olacağım. Rabbim yeter ki sağlıklı sıhhatli akıllı ağrısız amansız evlatlar versin.

İnşallah pozitiftir canım dua et benimde 6.gün ama orta kalite dediler çift embriyo yapıldı açıkcası doktorun da pek ümidi yok gibi ama Allaha güveniyorum canı veren o Ol der olur o kadar sordum harfini söylemediler

Ay canım aynen sağlıklı olsun da önemli değil. Ben minyon bir bayanım ikiz taşıyamam diye istemiyorum Allah korusun onun süreci de sıkıntılı kendi vücuduma güvenmiyorum yoksa ikiz de çok güzel ben de doktoruma bıraktım hayırlısı olsun artık nasipten öte yol yok

Doktora bak sen doktora.! İnsan psikolojisinden anlamıyor. Ya umut taciri oluyorlar ya da böyle suratsız…belki de biz hassas olduğumuzdan normal bir durumdan bile anlam çıkarıyoruz. Benimki de abartılı çoşkun ama sahte bir gülümseme olur anlarsın ya öyle. İnşallah mucize olur inşallah. İkimizin de benzermiş durumu. Miyom ameliyatından önce iki kez de kist ameliyatı oldum. Yumurtalarımı bunlar bitirdi zaten..çikolata kisti denen baş belası ve operasyonlar…Allahım hepimizin yüzünü güldür

Kızlar test yaptım ama yine negatif 8. gün bugün testler yeni değil bir yıldır fazla elimde kalanlardan sağdan soldan çıkıyor iyice umutlarım tükendi çok üzgünüm
Pastakek bana bak. Benimde 8. Gün yoktu. 9 ve 10 gün silik gördük burda hep birlikte. Olumsuz düşünmüyoruz. Daha kana işlememiş olabilir anca tutunuyor olabilir. Belki testin bozuk. Yarın sabah yine yap. Ama ilk idrarla.

Hiç üzülme canim kaç senedir bu siteyi takip ediyorum.ne orta kaliteler tuttu ne iyi keisn tutar dneilen kaliteliler tutmadı. ALLAH ol derse olur. Içın ferah tut pozitif dusun. Insallah hepimiz buraya guzel günlerimizi paylasacagiz

Evet canım durumlarimiz çok benziyor. Ben evlendikten sonra doğal gebelik oluyordu ama kimyasal düşük falan olunca bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Zaten benim de öyle çok işlem yaptılar ki sonra doğal gebelik daha olmadı. Kaç yer kaç doktor uğraştım bu gittiğim doktor da isim yapmış arkadaşım onda gebe kaldı onun yönlendirmesi ile gittim. 4 senedir bu doktorla ne dese yapıyoruz takdir Allah'ın vesile peşinde koşuyoruz bizler Rabbim Ol der en olmaz olur.

Canım senin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün verdin testi? Benim 3. gün embriyosu 10. günde kan testi 22.52 çıktı. Bugün doktora yolladım yarın tekrar ver düşükmüş değer ama tebrik ederim pozitif dedi. Yarın da mutlaka yaz buraya olur mu değerini. Doktor düşükmüş diyince endişelendim. Ben yarın akşam vereceğim yazarım çıkar çıkmaz.

Arkadaşlar ben de bir süredir konuyu takip ediyorum 24 ocakta iki adet transfer oldum 5. Gün 4AA VE 3BB olmak üzere 31 Ocak ve 1 Şubat testlerimde silik pozitif görünüyor olmasına rağmen kan testim 0.8 çıktı böyle olup da sonra kanda negatif gören oldu mu hiç

Eklentiler

• IMG_3573.webp
    213 KB · Görüntüleme: 50
Taze transfer mi? Dondurulmuş mu? Yakın zamanda çatlatma iğnesi oldunuz mu?

Kızlar bir şey daha soracağım. Ben mühendisim. Arada şantiyeye gitmek durumundayım. Doktor size pozitifi gördükten sonra hareket kısıtlaması verdi mi? Ben şantiyeye gitmek durumunda kalırsam ona göre yöneticimle konuşayım. Kalabalık ve tehlikeli yerlere girmek istemiyorum. Doktordan yazı istesem verir mi? Siz de böyle durumlar oldu mu?

Canım eğer kanama vs gibi düşük tehlikesi yok ise her hangi bir hareket kısıtı koymuyorlar. Ama yine ilk zamanlar temkinli olarak ağır işler yapmamani,birliktelik olmamasını falan söylüyorlar bana geçen pozitif olan transferim sonrası bunları demişlerdi. 4 saatten uzak yol gitmen gerekirse aralar da durarak yürü hareket et kan akışı olsun demişlerdi hatta kan akışı için yürüyüş hafif tempoda önermişlerdi. Eğer işin de tehlike arz edecek bir engel olabilecek ise doktor tabii ki sana bunun için rapor yazar. Benim aklımda kalan bunlar inşaAllah bulantın falan da olmaz su gibi akar geçer kolaylıkla hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…