- 9 Eylül 2015
- 200
- 135
- 103
- 42
Merhaba Canim,sorun bana ise eğer ben erken gebelik testleri yapmama rağmen hep negatif ile hayali bir çizgi arasında gittim geldim.baskasi baksa der ki uyduruyorsun o kadar yok derece bugun kan verdim saat 11 de beklemesi o kadarbzordu ki 12,14 cikti ama değer düşük o yuzden hemen umitlenmiyorum yarin yine vereceğim. ALLAH hepimize pozitif gostersin. Senin kaçıncı gun embriyosu kalitesini biliyor musun canim.Merhabalar bende 6.gün orta kalite embriyo transferi oldum bekliyorum sonucunuz ne acaba merak ettim
Doktor sordu ben doktora bıraktım. Oğlumda da aynı doktora gitmiştim. İki tane olunca tutma ihtimali yüksek oluyor dedi. Ben de tamam dedim. Bizim ailede ikizler var . İkiz olsa da tek olsa da ben memnun olacağım. Rabbim yeter ki sağlıklı sıhhatli akıllı ağrısız amansız evlatlar versin.Ay ilki tutmasına rağmen sana iki tane transfer etmişler. Bana bir tane transfer ettiler. Bir yandan ikiz olmasın bir yandan da ya tutmazsa
Transfer masasında işlem bitince embriyolog geldi söyledi gitti.Ben de hiç bilmiyordum başka bir topikte okudum. Yazmışlar benimki 3ab yok 5aa vs vs. Bana böyle bir bilgi hiç verilmedi. İyi kalite dediler geçtiler.
Ay canım aynen sağlıklı olsun da önemli değil. Ben minyon bir bayanım ikiz taşıyamam diye istemiyorum Allah korusun onun süreci de sıkıntılı kendi vücuduma güvenmiyorumDoktor sordu ben doktora bıraktım. Oğlumda da aynı doktora gitmiştim. İki tane olunca tutma ihtimali yüksek oluyor dedi. Ben de tamam dedim. Bizim ailede ikizler var . İkiz olsa da tek olsa da ben memnun olacağım. Rabbim yeter ki sağlıklı sıhhatli akıllı ağrısız amansız evlatlar versin.
Doktora bak sen doktora.!Amin canım çok aminNe bileyim geçen sefer ki 7. Gün silik çıkmıştı hususi test almadım evde eskilerden kalma bulunca yaptım. Ya öyle çok hevesimi kırdılar ki transfer günü hiç heveslenemedim bile sadece verecek olan Allah'ım nasip ederse yoktan var eder dedim eşime yoksa transferde doktorun suratı bile umutsuz bakıyordu sadece insaAllah gebe kalırsın dedi çıktı gitti. Allah büyük çok dua ediyorum umarım bir mucize olur kan da. Güzel Allah'ım hepimize hayırlı ile en kolayiyla en tez vakit en güzeliyle nasip etsin
Pastakek bana bak. Benimde 8. Gün yoktu. 9 ve 10 gün silik gördük burda hep birlikte. Olumsuz düşünmüyoruz. Daha kana işlememiş olabilir anca tutunuyor olabilir. Belki testin bozuk. Yarın sabah yine yap. Ama ilk idrarla.Kızlar test yaptım ama yine negatif 8. gün bugüntestler yeni değil bir yıldır fazla elimde kalanlardan sağdan soldan çıkıyor iyice umutlarım tükendi çok üzgünüm
Hiç üzülme canim kaç senedir bu siteyi takip ediyorum.ne orta kaliteler tuttu ne iyi keisn tutar dneilen kaliteliler tutmadı. ALLAH ol derse olur. Içın ferah tut pozitif dusun. Insallah hepimiz buraya guzel günlerimizi paylasacagizİnşallah pozitiftir canım dua et benimde 6.gün ama orta kalite dediler çift embriyo yapıldı açıkcası doktorun da pek ümidi yok gibi ama Allaha güveniyorum canı veren o Ol der oluro kadar sordum harfini söylemediler
Doktora bak sen doktora.!İnsan psikolojisinden anlamıyor. Ya umut taciri oluyorlar ya da böyle suratsız…belki de biz hassas olduğumuzdan normal bir durumdan bile anlam çıkarıyoruz. Benimki de abartılı çoşkun ama sahte bir gülümseme olur anlarsın ya öyle. İnşallah mucize olur inşallah. İkimizin de benzermiş durumu. Miyom ameliyatından önce iki kez de kist ameliyatı oldum. Yumurtalarımı bunlar bitirdi zaten..çikolata kisti denen baş belası ve operasyonlar…Allahım hepimizin yüzünü güldür
Pastakek bana bak. Benimde 8. Gün yoktu. 9 ve 10 gün silik gördük burda hep birlikte. Olumsuz düşünmüyoruz. Daha kana işlememiş olabilir anca tutunuyor olabilir. Belki testin bozuk. Yarın sabah yine yap. Ama ilk idrarla.
Olacak olacak. Yükseliyoruz bu enerjiye. Hep birlikte hadi bakalım. Yarın sabah test sonucunu bekliyorumAmin canım inşaAllah senin gibi olur benim de dua ediyorum
Canım senin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün verdin testi? Benim 3. gün embriyosu 10. günde kan testi 22.52 çıktı. Bugün doktora yolladım yarın tekrar ver düşükmüş değer ama tebrik ederim pozitif dedi. Yarın da mutlaka yaz buraya olur mu değerini. Doktor düşükmüş diyince endişelendim. Ben yarın akşam vereceğim yazarım çıkar çıkmaz.Merhaba Canim,sorun bana ise eğer ben erken gebelik testleri yapmama rağmen hep negatif ile hayali bir çizgi arasında gittim geldim.baskasi baksa der ki uyduruyorsun o kadar yok derece bugun kan verdim saat 11 de beklemesi o kadarbzordu ki 12,14 cikti ama değer düşük o yuzden hemen umitlenmiyorum yarin yine vereceğim. ALLAH hepimize pozitif gostersin. Senin kaçıncı gun embriyosu kalitesini biliyor musun canim.
Taze transfer mi? Dondurulmuş mu? Yakın zamanda çatlatma iğnesi oldunuz mu?Arkadaşlar ben de bir süredir konuyu takip ediyorum 24 ocakta iki adet transfer oldum 5. Gün 4AA VE 3BB olmak üzere 31 Ocak ve 1 Şubat testlerimde silik pozitif görünüyor olmasına rağmen kan testim 0.8 çıktı böyle olup da sonra kanda negatif gören oldu mu hiç
Test günün ne zaman? Bence doktorunuzla görüşün. Kanda çıkmıyor ise testler yanıltıcı olabilir.Dondurulmuş 3 aydır baskılama yapılmıştı adet olmuyordum çatlatma iğnesi yoktu
Kızlar bir şey daha soracağım. Ben mühendisim. Arada şantiyeye gitmek durumundayım. Doktor size pozitifi gördükten sonra hareket kısıtlaması verdi mi? Ben şantiyeye gitmek durumunda kalırsam ona göre yöneticimle konuşayım. Kalabalık ve tehlikeli yerlere girmek istemiyorum. Doktordan yazı istesem verir mi? Siz de böyle durumlar oldu mu?
Bakalım doktorun ne diyecek canım. Bizimle de paylaş mutlaka olur mu?Test günüm yarındı normalde akşam vermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?