OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

İnşallah canım benim inşallah. İlk defa benim gibi AMH değeri olan birine rastlıyorum çok haklısın...Ben çabuk demoralize oluyorum...bunu kontrol etmem gerekiyor..Değil mi bu aşamaya gelmek bile mucize..Elimizden geleni yaptık....İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bebişin tutunur ve sağlıkla doğar...Hepimizin emek veren herkesin öyle olur inşallah...

Çok üzüldüm kaybettiğin evlatların için. Başın sağolsun. Bu sefer sonuna kadar gider inşallah hem tutunur hem de sağlıklık bir hamilelik geçirirsin. .Hepimiz ayrı ayrı sorunlar yaşamışız bakıyorum da...Geriye embriyom kalmadı deneyecek ama bakalım hayat ne gösterir...Hayırlı haberler, müjdeler alalım...

Benim 3. gün 8 hücreli embriyoymuş...Ama bu forumda okudum ab, cc, aa diyorlar onun hakkında hiçbirşey demediler...Kaç kez aradım embriyologu karşıma çıkan kişi iyi kalite dedi geçti..Sır gibi saklanıyor neyse bu artık...Evet ben de okudum en başarılı olan 5. gün aa kalite imiş...ama böyle olup tutmayan da olmuş...hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız, sonuna kadar giden iyi sonuçlar, sadece tutmayla da bitmiyor. aşamalardan biri bu, sonra diğer aşamalarda olumlu olsun hepimiz için. Süper mario gibiyiz valla...

Canım 3. Gün embriyosunu aa bb diye ayırdıklarını hiç duymadım genelde 8 hücreli iyi kalite felan gibi şeyler söylüyorlar. İlk kızımda bana da bir tanesi iyi kalite diğeri orta kalite demişlerdi. Allahım inşallah hepimize nasip eder

Canım hemen hemen ben de aynı surecleri yaşadım aynı miyom ameliyatı oldum, kürtaja bağlı gelişen yapışıklık vs dediler kaç kez histereskopi ameliyat balon spiral neler oldu bu geçen zamanda yaşım 42 oldu son baktirmadim ama benim de amh bence 0 kaç kez görülen yumurtalarin hepsi toplanamadi ya dollenmedi ya boş çıktı hep elim de bir kaldı.O kalanlarda döllenme olmayan, gelişimi duran kaç kez oldu. Benim de başka embriyom yok ve tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum Son merkez de ki tedavimden bahsediyorum bu arada bu 10 yılda farklı merkezlerde yaşadıklarımı söylemiyorum bile. Geçen sene bana da 3. Gün iyi dediler sadece ısrarla kalite vs söylemediler ama Rabbim Ol dedi ve gebe kaldım maalesef kalbi durdu. Son kürtaj sonrası yine 1 yıl iki ayda bir ameliyat histereskopi balon uğraştım bu transferi olabilmek için. 3. Gün embriyo transferi oldum ama yine hiç kalite falan demediler sadece günü ile uyumlu dediler ama suratlarindan da cok iyi olmadığı belliydi. Transfer sonrası 20 dk sonra artık alan kapanacak çıkabilirsiniz dediler. Bu süreçte maddi manevi var yok tükettik diyebilirim yani daha anlatsam bitmez emin ol hepimizin yolu çok zor Allah'ım hepimize yardım etsin nasip etsin en tez vakit en kolayiyla. Yalnız benim geçen transfer edilen de 8. Hücreli imiş hocaya söylüyorlardı o zaman bana da iyi embriyo transfer ettik demişti. İçini ferah tut senin de tutundu Allah'ın izniyle

Canım çok moralini bozma beni de 15 dk yatırdılar serum ilaç falan almadım ben de 1 saat yol gittim hiç bir şey kullanmadım hatta ertesi gün işe gittim saf gibi söylemediler çünkü ki ben 1 saat yol gidiyorum işe gitmek için yani o kişiden kişiye değişiyor zaten bana ilk 15 dk önemli bugün dinlen sürekli yatma hayatına devam et demişlerdi ben de öyle yaptım
Bu arada benim de donmuş embriyom yok az embriyo oluştu Allah nasip ederse sağlıklı bir süreç geçiririm de yoksa başa döneceğim yine de pozitif düşünmeye çalışıyorum stres yapma bence herkesin süreci farklı sana gerek görmemişlerdir diye düşün

Kızlar bana bir tane çok iyi kalite bir tanede ondan az daha düşük kalite embriyo koymuşlar. İkisi de çok iyi dediler. Blast olmuş dediler. Ben de bilmiyorum AA sını falan

Kızlar bana bir tane çok iyi kalite bir tanede ondan az daha düşük kalite embriyo koymuşlar. İkisi de çok iyi dediler. Blast olmuş dediler. Ben de bilmiyorum AA sını falan
Oğlumda da iki tane koymuşlardı biri çok iyi kaliteydi, diğeri düşük kalite demişlerdi. Biri tuttu. Ama hangisi bilmiyorum tabi

Oğlumda da iki tane koymuşlardı biri çok iyi kaliteydi, diğeri düşük kalite demişlerdi. Biri tuttu. Ama hangisi bilmiyorum tabi
Ay ilki tutmasına rağmen sana iki tane transfer etmişler. Bana bir tane transfer ettiler. Bir yandan ikiz olmasın bir yandan da ya tutmazsa

Kızlar test yaptım ama yine negatif 8. gün bugün testler yeni değil bir yıldır fazla elimde kalanlardan sağdan soldan çıkıyor iyice umutlarım tükendi çok üzgünüm

Kızlar test yaptım ama yine negatif 8. gün bugün testler yeni değil bir yıldır fazla elimde kalanlardan sağdan soldan çıkıyor iyice umutlarım tükendi çok üzgünüm
Canım benim erken yine de…açıkçası test tarihine kadar yapmayacağım ben. Sizler çok erken başladınız. Moralini bozma lütfen, olacak inanıyorum senin olacak…içini ferah tut sen de lütfen

Ben de hiç bilmiyordum başka bir topikte okudum. Yazmışlar benimki 3ab yok 5aa vs vs. Bana böyle bir bilgi hiç verilmedi. İyi kalite dediler geçtiler.

Canım benim erken yine de…açıkçası test tarihine kadar yapmayacağım ben. Sizler çok erken başladınız. Moralini bozma lütfen, olacak inanıyorum senin olacak…içini ferah tut sen de lütfen

Amin canım çok amin Ne bileyim geçen sefer ki 7. Gün silik çıkmıştı hususi test almadım evde eskilerden kalma bulunca yaptım. Ya öyle çok hevesimi kırdılar ki transfer günü hiç heveslenemedim bile sadece verecek olan Allah'ım nasip ederse yoktan var eder dedim eşime yoksa transferde doktorun suratı bile umutsuz bakıyordu sadece insaAllah gebe kalırsın dedi çıktı gitti. Allah büyük çok dua ediyorum umarım bir mucize olur kan da. Güzel Allah'ım hepimize hayırlı ile en kolayiyla en tez vakit en güzeliyle nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…