İnşallah canım benim inşallah. İlk defa benim gibi AMH değeri olan birine rastlıyorum çok haklısın...Ben çabuk demoralize oluyorum...bunu kontrol etmem gerekiyor..Değil mi bu aşamaya gelmek bile mucize..Elimizden geleni yaptık....İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bebişin tutunur ve sağlıkla doğar...Hepimizin emek veren herkesin öyle olur inşallah...İnşallah. Eşimde diyor doktor kan istemez bu testen yap derdi diyeHepinizin güzel enerjisini de hissettim. Salı buraya hcg test sonucum 45 diye atıcam
Arkadaşım hiç moral bozma. Bende 0,02 amh ile 2 yıldır senin gibi uğraşıyorum. İlk kez transfer oldum. 45 dk sonra bende wcye gittim. Bana da ekstra serum aşı felan takmadıLr. Moralini bozma lütfen. Sen ve ben gibi bu değerdeki amh ile yumurta toplatmak, dondurmak bile bir mucize. Bu aşamaya geldiysek gerisi de gelecektir. Hangi kliniğe gittin bilmiyorum. Ben 2 yıldır gitmedşğim yer kalmadı. maddi manevi yıprandık ama biz birbirimize destek ve örnek olacağız. Burada bir arkadaşımız çabalarıyla gebe şuan. Doğumuna az kaldı. Amh aynı bizim gibiydi. Seni çok iyi anlıyorum ama üzülme. Bak benim transferim yavaş gelişen 3. Gün embriyosu dediler. Ben yine de bu aşamaya gelmek güzel, olursa güzel olur olmazsa da bu aşamaya geldiğimi bilmekte bir ilerleme sayılır dedim.şeninde öyle. Umutsuz olma.
Çok üzüldüm kaybettiğin evlatların için. Başın sağolsun. Bu sefer sonuna kadar gider inşallah hem tutunur hem de sağlıklık bir hamilelikCanım benim doğal gebelikler geçen yıl evladımı kaybettim. Öğrendik ki 16cm miyom varmış. Kürtajdan sonra hemen ameliyata alındım. Vücudun toplaması 6 ay sürdü. Ara ara denedik olmadı. Bende geç evlendim. 38 yaşındayım. Ama evet hastane farkedebilir. Benim ilk denemem tüp bebek. Amh ım çok iyi olmasına rağmen 11 yumurta toplantı. 3 gün 2 tane kaliteli embriyo oldu. 5. güne gidenler olmadı. Tek hakkım vardı. Gebelik aşısını araştırdım kanıtlanmış faydası yokmuş. Ama embriyo glue etkiliymiş. Doktorum 2 sini de önerdi ama ben yapıştırmayı seçtim. 2 side transfer edildi. Bugün 11. gün. Dün akşam dayanamadım test verdim. 22.52 çıktı çok şükür. Tekrar denersen başka bir yerde dene olmazsa.
Pastakek senin kaçıncı gündü bugün.
Benim 3. gün 8 hücreli embriyoymuş...Ama bu forumda okudum ab, cc, aa diyorlar onun hakkında hiçbirşey demediler...Kaç kez aradım embriyologu karşıma çıkan kişi iyi kalite dedi geçti..Sır gibi saklanıyor neyse bu artık...Evet ben de okudum en başarılı olan 5. gün aa kalite imiş...ama böyle olup tutmayan da olmuş...hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız, sonuna kadar giden iyi sonuçlar, sadece tutmayla da bitmiyor. aşamalardan biri bu, sonra diğer aşamalarda olumlu olsun hepimiz için. Süper mario gibiyiz valla...Bu arada sana şuanda kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım? Benim ilk kızım 3. Gün embriyosu idi mesela. Gruplarda bakıyordum 3. Gün daha az tutma olasılığı deniliyordu. Diyorum ya Allah nasip etti ve oldu. Bol bol dua edin ben karnımı tutup Ayetel kürsi çok okumuştum.
Canım 3. Gün embriyosunu aa bb diye ayırdıklarını hiç duymadım genelde 8 hücreli iyi kalite felan gibi şeyler söylüyorlar. İlk kızımda bana da bir tanesi iyi kalite diğeri orta kalite demişlerdi. Allahım inşallah hepimize nasip ederBenim 3. gün 8 hücreli embriyoymuş...Ama bu forumda okudum ab, cc, aa diyorlar onun hakkında hiçbirşey demediler...Kaç kez aradım embriyologu karşıma çıkan kişi iyi kalite dedi geçti..Sır gibi saklanıyor neyse bu artık...Evet ben de okudum en başarılı olan 5. gün aa kalite imiş...ama böyle olup tutmayan da olmuş...hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız, sonuna kadar giden iyi sonuçlar, sadece tutmayla da bitmiyor. aşamalardan biri bu, sonra diğer aşamalarda olumlu olsun hepimiz için. Süper mario gibiyiz valla...
İnşallah canım benim inşallah. İlk defa benim gibi AMH değeri olan birine rastlıyorum çok haklısın...Ben çabuk demoralize oluyorum...bunu kontrol etmem gerekiyor..Değil mi bu aşamaya gelmek bile mucize..Elimizden geleni yaptık....İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bebişin tutunur ve sağlıkla doğar...Hepimizin emek veren herkesin öyle olur inşallah...
Az kalmış. Peşpeşeyiz. Hadi inşallah güzel haberler gelsin.Bugün 8. gün canım. 5 Şubat test tarihim
Canım çok moralini bozma beni de 15 dk yatırdılar serum ilaç falan almadım ben de 1 saat yol gittim hiç bir şey kullanmadım hatta ertesi gün işe gittim saf gibi söylemediler çünkü ki ben 1 saat yol gidiyorum işe gitmek için yani o kişiden kişiye değişiyor zaten bana ilk 15 dk önemli bugün dinlen sürekli yatma hayatına devam et demişlerdi ben de öyle yaptımşimdi okuyorum herkesin transfer sürecini benim hastanenin kötü olduğunu anladım. Sadece yarım saat yatırıp hadi kalk dediler. Zaten idrara da çok sıkıştığım için 45 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Öyle 2 gün filan da uzan demediler. Ertesi gün 3 saatlik yola gittim. Hatta ertesi gün sabah kahvaltı yapmak için bir mekana gittik ( yani epey yürümüş oldum). Hastanede ne serum verdiler ne başka birşey. Embriyo glue denen şeyi burada duydum bana doktorum söylese olsun yapılsın derdim. Sanki öylesine bir transfer oldu gibi hissediyorum. Sadece gebelik aşısı yapıldı farklı olarak. Önceki 2 transferimde bu da yoktu. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Benim artık embriyom da yok. 3 embriyom vardı sadece ve sonuncusu transfer edildi. Kalitesi hakkında da şeffaf değiller. Ya morali bozulmasın diye ya da yaptırmaktan vazgeçer para alamayız diye. Benim Amh değerim 0,01 idi ilk başladığımda. Hiçbir zaman yumurta toplamada birkaç yumurtam olmadı tek tük en fazla 1 yumurta oldu. Çok da geç evlendim ( bunun acısını hissediyorum). Bu işlem öncesi miyom ameliyatı da geçirdim. Ama bir hep olmamışşlık hissi var embriyolar da bu merkezde olduğundan devam ettim. Uzun oldu içimi dökmek istedim.
Oğlumda da iki tane koymuşlardı biri çok iyi kaliteydi, diğeri düşük kalite demişlerdi. Biri tuttu. Ama hangisi bilmiyorum tabiKızlar bana bir tane çok iyi kalite bir tanede ondan az daha düşük kalite embriyo koymuşlar. İkisi de çok iyi dediler. Blast olmuş dediler. Ben de bilmiyorum AA sını falan
Ay ilki tutmasına rağmen sana iki tane transfer etmişler. Bana bir tane transfer ettiler. Bir yandan ikiz olmasın bir yandan da ya tutmazsaOğlumda da iki tane koymuşlardı biri çok iyi kaliteydi, diğeri düşük kalite demişlerdi. Biri tuttu. Ama hangisi bilmiyorum tabi
Senden dört gözle haber bekliyorumİnşalllahh
5.gun embriyosu 2 adet yerleştirdiler. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Yani 2.çizgi var diyorum ama benden başkası baksa görmez o kadar hayalet bazen kendim mi uyduruyorum diyorum. O yuzden yarin 6.gun kan vereceğim.bende surekli kafamda kuruyorum.bu 3.denememdenim kaçıncı gun embriyosu.saliya kadar iyi dayanacaksın umarim pozitifleri goruruz
Canım benim erken yine de…açıkçası test tarihine kadar yapmayacağım ben. Sizler çok erken başladınız. Moralini bozma lütfen, olacak inanıyorum senin olacak…içini ferah tut sen de lütfenKızlar test yaptım ama yine negatif 8. gün bugüntestler yeni değil bir yıldır fazla elimde kalanlardan sağdan soldan çıkıyor iyice umutlarım tükendi çok üzgünüm
Benim 8. gün negatif, 9. gün pozitif olmuştu. Acele etme. Erken daha.Kızlar test yaptım ama yine negatif 8. gün bugüntestler yeni değil bir yıldır fazla elimde kalanlardan sağdan soldan çıkıyor iyice umutlarım tükendi çok üzgünüm
Ben de hiç bilmiyordum başka bir topikte okudum. Yazmışlar benimki 3ab yok 5aa vs vs. Bana böyle bir bilgi hiç verilmedi. İyi kalite dediler geçtiler.Kızlar bana bir tane çok iyi kalite bir tanede ondan az daha düşük kalite embriyo koymuşlar. İkisi de çok iyi dediler. Blast olmuş dediler. Ben de bilmiyorum AA sını falan
Salıya topalar inşallahGünaydın Kimyasal galiba benim. Sabah yaptım yarım saat oldu resim çektim hemen. dünden daha silik çıktı iki resimde ekliyorum. Gerçi dünki resim 1 saat sonrası. 10. Gün 3. Gün embriyosu. İlk resim bu sabah, 2. Resim dün sabahın.
Canım benim erken yine de…açıkçası test tarihine kadar yapmayacağım ben. Sizler çok erken başladınız. Moralini bozma lütfen, olacak inanıyorum senin olacak…içini ferah tut sen de lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?