Doğuma Hazırlık Ocak anneleri kızınıza koyduğunuz ismi paylaşırmısınız:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

findux82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
791
20
28
İstanbul
Biz hala karar veremedik ne zor işmiş yaw:) Hem anlamlı olsun hem kulağa hoş gelsin hem yabancı ismi gibi olmasın ama aynı zamanda da eski isim olmasın :)) peki siz hangi ismi seçtiniz yardımcı olursanız çok sewinicem !

5 yaşında bir oğlum var adı KUTAY ve şuan da 23 haftalık hamileyim ve bir kızım olcak adını da MİRAY
:13:

5 yaşında bir oğlum var adı KUTAY ve şuan da 23 haftalık hamileyim ve bir kızım olcak adınıda MİRAY koycaz bakalım inş kucaklarımıza alırız
:13:

Beril,duru,mira,cemre düşündüklerimiz

Güzel mira ne demekmiş bi bakam bakam ! Bizde nilda ismini beğendik ilk araştırdığımda " cennetin kapısındaki meleklerden birinin adı " diye okumuştum ama sonra öğrendimki kadın asker demekmiş napcaz bilmem:)

merhabalar isim konusu evet zor kısımlardan biri bizde ayşem ikra ya da ayşem doğa düşünüyoruz bakalım artık

ikinciside kız olsaydı kızımın istediği milasu ismini koyacaktır..mila canım bitanem demekmiş..kızım sürekli milasu istiyorum diyince netten araştırdık ve milanın anlamını öğrendik..lakin oğlumuz olacakmış

İlk defa duydum milayı çok değişik isimler çıkmış kulağa çok hoş geliyor

İlk defa duydum milayı çok değişik isimler çıkmış kulağa çok hoş geliyor

bende ilk defa kızımdan duymuştum.. kızım 3,5 yaşında tsadüfen söyledi tabii bir yerde duymuş değil..ama ısrarlı isteyince bakalım demiştik.. hayırlısı..

eğer erkek ismi olarak geçseydi oğlumada mila ismini koyabilirdim..

Kızımızın adına eşimle, henüz hamileliğimin başında, cinsiyeti bile belli değilken karar verdik. Yani Ceren'imiz geliyooor :) inşallah

Sonunda bizde bu hafta '' NİL '' de karar kıldık .
Eşimin fikri değişmezse tabi
Bu erkek milletine isim beğendirmek ne zor işmiş

evet kızlar...bizimde inşallah bi kızımız olucak adını babası bulmak istedi bende saygıyla onayladım,kızımızın adı sidelya olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…