Sidelya ya bende bayıldım bi sidelya diyorum bide nilda ama yabancı ismi gibi duruyo işte ikiside! sizin öyle bi takıntınız yok ne güzel yaevet kızlar...bizimde inşallah bi kızımız olucak adını babası bulmak istedi bende saygıyla onayladım,kızımızın adı sidelya olucak.
Çok güzel tatlım uyumluda olmuş bence iki isim olsun:)Yeni bir karar değişikliğine kadar bizim meleğimizin ismi de İpek MiraBana kalsa sadece İpek olsun diyorum ama babası iki isim istiyor.En son İpek Mira'ya karar verdik.Nasıl sizce?
Sidelya ya bende bayıldım bi sidelya diyorum bide nilda ama yabancı ismi gibi duruyo işte ikiside! sizin öyle bi takıntınız yok ne güzel yaçok güzel kibar narin bi isim prenses adı gibi maşallah!
Çok şeker piraye ne demek acaba?bizim kızımızın adı Piraye Şirin olacak...:)
benm kızım 9 ocak 2013 doğumlu ismini bilge koyduk
aynı gün doğum yapmışız benim kızımın ismi Sinem
Son anda fikir değşmezse kızımızın ismi ALYA olacak.......göbek adı da vera mia
kızın kac kg dogdu suan kg cnm
vera mia ne demek ??
3 kilo doğdu şuan 8800 canım senin ki
vera >>>Haramlardan ve helâl ve haram olduğu bilinmeyen şüpheli şeylerden sakınmak. takva (arapça Kuran'da geçiyor)
mia >>>> parıldayan demek kaynaklarda arapça olduğu yazıyor sorduk net bi cevap alamadık ama arapça olduğunu düşünmüyorum açıkcası... o yüzden asıl ismi olmasından vazgeçip göbek adı olmasına karar verdik..
alya >>> gök,sema,yüksek yer,,şeref demek >>arapça >>>bunda karar kıldık
Alyada çok güzelmiş ama şu inceltmesi olmadan söylerlerse o hoş olmaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?