Doğuma Hazırlık Ocak anneleri kızınıza koyduğunuz ismi paylaşırmısınız:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yeni bir karar değişikliğine kadar bizim meleğimizin ismi de İpek Mira Bana kalsa sadece İpek olsun diyorum ama babası iki isim istiyor.En son İpek Mira'ya karar verdik.Nasıl sizce?

evet kızlar...bizimde inşallah bi kızımız olucak adını babası bulmak istedi bende saygıyla onayladım,kızımızın adı sidelya olucak.
Sidelya ya bende bayıldım bi sidelya diyorum bide nilda ama yabancı ismi gibi duruyo işte ikiside! sizin öyle bi takıntınız yok ne güzel ya çok güzel kibar narin bi isim prenses adı gibi maşallah!

Sidelya ya bende bayıldım bi sidelya diyorum bide nilda ama yabancı ismi gibi duruyo işte ikiside! sizin öyle bi takıntınız yok ne güzel ya çok güzel kibar narin bi isim prenses adı gibi maşallah!

çok tşk ederim cnm :) sidelya ismi latincede yıldız çiçeği oluyomuş,diğer anlamı ise cennette açan çiçek anlamına geliyomuş.
babası buldu bnde çok beğendim,evet okunuşu kibar bi isim yabancı isim takıntımız yok aksine yabancı kökenli istedik :)
nilda ismide çok hoş duruyo..

Son anda fikir değşmezse kızımızın ismi ALYA olacak.......göbek adı da vera mia

Son düzenleme:
vera mia ne demek ??

vera >>>Haramlardan ve helâl ve haram olduğu bilinmeyen şüpheli şeylerden sakınmak. takva (arapça Kuran'da geçiyor)

mia >>>> parıldayan demek kaynaklarda arapça olduğu yazıyor sorduk net bi cevap alamadık ama arapça olduğunu düşünmüyorum açıkcası... o yüzden asıl ismi olmasından vazgeçip göbek adı olmasına karar verdik..

alya >>> gök,sema,yüksek yer,,şeref demek >>arapça >>>bunda karar kıldık

Alyada çok güzelmiş ama şu inceltmesi olmadan söylerlerse o hoş olmaz sanki

Alyada çok güzelmiş ama şu inceltmesi olmadan söylerlerse o hoş olmaz sanki

Dimii bende aynı şeyi düşündüm hep aklımda ya kötü söylerlerse kabalaştırırlarsa söylerken diye ama söylediğim herkes bi çırpıda söyledi sonra bu kararımdan vazgeçtim :=)) zor bi isim değil aslında... artık o öyle bu böyle diye düşünmek istemiyorum zaten içimize sinen bi isim zor bulduk

Eşimle biz de en başından beri Meryem istiyoruz bi karar değişikliği olmazsa Meryem olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…