Canım çok güzel açıklamışsın ben ve eşimde tamamen seninle aynı fikirdeyiz buyüzden hiç iki isim düşünmedik fekat sünnetmiş sanırım o yüzden halkımız isteyerek koyuyolar koyacaklar tabiki herkezin düşüncesi farklı tabi bu çok normal...ay kizlar vermeyin iki isim bebeklerinize ben iki isimliyim 30 yasina kadar kullanmadim ilk ismimi ailem dahil herkes ikinci ismimle hitap etti ama sonra meslek hayatinda ilk ismimle hitap ettiler cok uyuz oldum, seslendiklerinde sanki baskasina sesleniyorlar. gereksiz iki isim biri illa ki kullanilmayacak ve kizlar ozellikle evlendikten sonra iki soyad tasimak isteyecekler belki? e o zaman 4 isim oluyor, pasaport kimlik tam basabela. ben cok cektim sizin kizlariniz cekmesin.
hem anane ismi kayinvalide ismi, yazik degil mi cocuga sorulmadan baskasinin ismi veriliyor? benim de ilk ismim ananemin ismi, kendisiyle hic gecinemem, sinir oluyorum onun ismini tasidigima..
hele hele hadi verdiniz diyelim nufusta dikkat edin, mesele kaan diyeceksiniz "muhammer kaan" yerine "kaan muhammer" yazdirin. okulda ogretmenler yuzde doksan ilk isimle hitap eder, bu da gicik bi durum.
biz hala karar veremedik ne zor işmiş yaw:) hem anlamlı olsun hem kulağa hoş gelsin hem yabancı ismi gibi olmasın ama aynı zamanda da eski isim olmasın :)) peki siz hangi ismi seçtiniz yardımcı olursanız çok sewinicem !
Saol bitanem bir sürü isim yazmışsın eşime okudum ama içimize sinen olmadı ama çok teşekkür edrim canım emeğine sağlık ... Artık üzülmeye başlıyorum canım ya biz niye isim beğenemiyoruz ki sona na kalacak öylesine bi isim olucak diye çok taktım artık bir şeyi de çabuk karar versek artık of ya...canım benim bende 29 haftalık gebeyim benimde ikinci kızım olucak ilk kızmın adı buse ikinci kızımın adı ne olacak bende bilmiyorum bir çok isim var sana sıralayım belki hoşuna gider şimal, sude,damla,aysima,tuana,defne,asbuğçe,hira,funda,burcu,iclal,zişan,nehir,havin,almira,sidelya,esila,minel bu kadar inş beğenirsin canım
Kızlar canınızı sıkmak istemem ama bade nin anlamlarına iyice baktınızmı ? Anlama önem veriyosanız eğer tabi! yoksa çok hoş bi isim bencede...
badenin 2 anlamı var 1. anlamı tasavvuf edebiyatında ilahi aşk demek
2. anlamı da şarap demek
benim ailemin ve eşim için herhangi bir önemi yok zaten şarabı da ailecek çok severiz
zaten bade de tam olarak bir aşk cocugu yani her iki anlamda bizi mutlu ediyor :)
5 yaşında bir oğlum var adı KUTAY ve şuan da 23 haftalık hamileyim ve bir kızım olcak adınıda MİRAY koycaz bakalım inş kucaklarımıza alırız
:13:
Biz hala karar veremedik ne zor işmiş yaw:) Hem anlamlı olsun hem kulağa hoş gelsin hem yabancı ismi gibi olmasın ama aynı zamanda da eski isim olmasın :)) peki siz hangi ismi seçtiniz yardımcı olursanız çok sewinicem !
ASYA , ASİLA ,ELİF ,ZEYNEP DERİN , ZEYNEP SU , ZEYNEP NARİN ,GÜLCE İsimleri arasında çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?