- 13 Ocak 2016
- 35
- 23
- 8
- 36
Hayırlı olsun canim inşallah aşılaman tutar ve hamis kalirsin:) iğne kullandım canım kendim yaptım ignemisiz acaba iğne mi kullandınız hapmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canim inşallah aşılaman tutar ve hamis kalirsin:) iğne kullandım canım kendim yaptım ignemisiz acaba iğne mi kullandınız hapmı
Eşim değil ama annem yanımdaydı aşılama sırasında :) iyi ki yanımdaydı çok destek oldu bana :) şubat 15 de bakalım tutunmuş bana. herşeyin hayırlısını versin allahım hepimize.Yarın ki deneyimlerini benimle paylaşır mısın cok merak ediyorum kafamda deli sorular var anlayacagin :) eslerde girebiliyor mu asilama yapilirken :)
amin inş cnm daha yeniyim ilk aşılamamselam kızlar benımde asılamadan sonrakı 5.gunum beklıyoruz bakalm fazla umutlanmamaya calısıyoum rabbım ol derse olur ınsallah...![]()
amin inş cnm daha yeniyim ilk aşılamam
inş cnm ben iğne ile başladım salı günü yarın kontrolüm var bakalım ne olcak bilmiyomBENMDE ILK AŞILAMAM KLOMENLE OLDU ILK TEDAVIM BU HAYRLISI BAKALM HFTAYA PAZAR PAZARTESI BELLI OLR KSMETSE![]()
inş cnm ben iğne ile başladım salı günü yarın kontrolüm var bakalım ne olcak bilmiyom
kendini yorma cnm arkadaşımın akrabası geçen yaptırdı 1. aşılama tutmamış 2.aşılaması tutmuş ben yaptırınca kendimi yormamayı düşünüyorum eğer çalışıyorsan rapor alHAYRLISI OLSN INSALLAH HEPMZ ICIN. BANADA 3 KLOMENLE 3TE IGNEYLE SILAMA DEDI DKTR BOYLE ISLIYOMS SIRALAMA.. SU ANKI DURUMUMA GORE TABI BI SIKNTI CIKRSA IGNEYE GECER BELKI AMA BU AY ILK AYMDI VE 2 ADET 20 MM 1 ADETTE 12MM YUMRTAM OLMS COK SUKR BAKALM SONUC NE OLACK..![]()
yokkendini yorma cnm arkadaşımın akrabası geçen yaptırdı 1. aşılama tutmamış 2.aşılaması tutmuş ben yaptırınca kendimi yormamayı düşünüyorum eğer çalışıyorsan rapor al
cnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacakbızım ozel olmadgı ıcın sagolsn dktrlar pek blgı vermıyo nasıhat vermıyo sunu ye sunu ya dkkat et falan dıye.. kendımz aklımz erdgnce yapıyorz bıseyler![]()
Benim de karnım çok şiş.hatta dün sağlık ocağında beni hamile sandılar inşallah önemli bir şey değildir..
Ben adet olana kadar agri ve karin sisligi yasadim ustune goguste hassasiyet olabiliyor asilamada umarim hamilelik hamilelik belirtileridir
cnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacak[/QU
6ayda toplam 15 kere falan gtmısımdr tahmınen hastaneye nrdeyse her gttgmde farklı doktr ılgılenıyo randevu alsak bıle bska dktra verıyolar..o yuzden tek dktr takp etmedı hıc hangı dktr denk gelrse dosyadakı tedavı asamasına gore bı sonrakı asamaya gecıyoruz.. böle ıste...
Ay kızlar inş hamilelik belirtisidir yaresmen koca karnımla ne oturrabiliyorum ne kalkabiliyorum aradada ağrı sızı oluyor adetlerim düzensiz ama takvimine göre 2gün sonra adet olmam gerekiyor inş olmam
![]()
amin inş cnm seninde inş tutmuştur aşılamanhakknda en hayrlısı neyse oolsun canm..![]()
cnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacak
Insallah bebisin seninledir... bende igneden 4. Gunumu bitirdim bugun kontrole gittim sagda 4-5 solda 3-4 yumurta gordu adetimin 5. Gunundeyim bugun.. acaba sayilar az mi yaEşim değil ama annem yanımdaydı aşılama sırasında :) iyi ki yanımdaydı çok destek oldu bana :) şubat 15 de bakalım tutunmuş bana. herşeyin hayırlısını versin allahım hepimize.
Neden anestezili oluyorsun? Agrili bir islem mi asilama ? Bende olucam bu ya biraz korkuyorum acikcasicnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacak
hayır cnm ağrılı bi işlem değil ama ben spekulum doktorum takarken kasıyorum kendimi korkmadan oda oturttamıyor o yüzden anestezili olcak ben hsg çektirirkende anestezili yaptırdımNeden anestezili oluyorsun? Agrili bir islem mi asilama ? Bende olucam bu ya biraz korkuyorum acikcasi