OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

selam kızlar benımde asılamadan sonrakı 5.gunum beklıyoruz bakalm fazla umutlanmamaya calısıyoum rabbım ol derse olur ınsallah...:KK52:

Yarın ki deneyimlerini benimle paylaşır mısın cok merak ediyorum kafamda deli sorular var anlayacagin :) eslerde girebiliyor mu asilama yapilirken :)
Eşim değil ama annem yanımdaydı aşılama sırasında :) iyi ki yanımdaydı çok destek oldu bana :) şubat 15 de bakalım tutunmuş bana. herşeyin hayırlısını versin allahım hepimize.

inş cnm ben iğne ile başladım salı günü yarın kontrolüm var bakalım ne olcak bilmiyom

HAYRLISI OLSN INSALLAH HEPMZ ICIN. BANADA 3 KLOMENLE 3TE IGNEYLE SILAMA DEDI DKTR BOYLE ISLIYOMS SIRALAMA.. SU ANKI DURUMUMA GORE TABI BI SIKNTI CIKRSA IGNEYE GECER BELKI AMA BU AY ILK AYMDI VE 2 ADET 20 MM 1 ADETTE 12MM YUMRTAM OLMS COK SUKR BAKALM SONUC NE OLACK..:KK17::KK17::KK17::KK17:

HAYRLISI OLSN INSALLAH HEPMZ ICIN. BANADA 3 KLOMENLE 3TE IGNEYLE SILAMA DEDI DKTR BOYLE ISLIYOMS SIRALAMA.. SU ANKI DURUMUMA GORE TABI BI SIKNTI CIKRSA IGNEYE GECER BELKI AMA BU AY ILK AYMDI VE 2 ADET 20 MM 1 ADETTE 12MM YUMRTAM OLMS COK SUKR BAKALM SONUC NE OLACK..:KK17::KK17::KK17::KK17:
kendini yorma cnm arkadaşımın akrabası geçen yaptırdı 1. aşılama tutmamış 2.aşılaması tutmuş ben yaptırınca kendimi yormamayı düşünüyorum eğer çalışıyorsan rapor al

kendini yorma cnm arkadaşımın akrabası geçen yaptırdı 1. aşılama tutmamış 2.aşılaması tutmuş ben yaptırınca kendimi yormamayı düşünüyorum eğer çalışıyorsan rapor al
yok

calsmıyorm canm 6 ay once bu hastane surecm basladı ve ayrldm ısten.. bugun5. gnu asılamann ve pe agr bı ıs yapmadm. kahvaltı yemek vs... od gnde ıkı uc saatmı alıyor onn dsnda oturuyorm yatıyorum..

bızım ozel olmadgı ıcın sagolsn dktrlar pek blgı vermıyo nasıhat vermıyo sunu ye sunu ya dkkat et falan dıye.. kendımz aklımz erdgnce yapıyorz bıseyler:KK64:

bızım ozel olmadgı ıcın sagolsn dktrlar pek blgı vermıyo nasıhat vermıyo sunu ye sunu ya dkkat et falan dıye.. kendımz aklımz erdgnce yapıyorz bıseyler:KK64:
cnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacak

Benim de karnım çok şiş.hatta dün sağlık ocağında beni hamile sandılar inşallah önemli bir şey değildir..

Ben adet olana kadar agri ve karin sisligi yasadim ustune goguste hassasiyet olabiliyor asilamada umarim hamilelik hamilelik belirtileridir

Ay kızlar inş hamilelik belirtisidir ya :anneadayı:resmen koca karnımla ne oturrabiliyorum ne kalkabiliyorum aradada ağrı sızı oluyor adetlerim düzensiz ama takvimine göre 2gün sonra adet olmam gerekiyor inş olmam :110:

cnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacak[/QU

6ayda toplam 15 kere falan gtmısımdr tahmınen hastaneye nrdeyse her gttgmde farklı doktr ılgılenıyo randevu alsak bıle bska dktra verıyolar..o yuzden tek dktr takp etmedı hıc hangı dktr denk gelrse dosyadakı tedavı asamasına gore bı sonrakı asamaya gecıyoruz.. böle ıste...

cnm benimde özelde değil devlette olcak ama doktorum çok iyi hatta muayene olurken bile spekulum takmıyor çok korkuyorum hatta aşılamam anestezili olacak

bnde korkarm aslnda kalbım hızlanr ufak bı muayenede bıle ama o kadarına dayanabldm 30 sn suruyo zaten.. ama senn durumun farklı demekkı allah yardmcmz olsun..:KK17:

Eşim değil ama annem yanımdaydı aşılama sırasında :) iyi ki yanımdaydı çok destek oldu bana :) şubat 15 de bakalım tutunmuş bana. herşeyin hayırlısını versin allahım hepimize.
Insallah bebisin seninledir... bende igneden 4. Gunumu bitirdim bugun kontrole gittim sagda 4-5 solda 3-4 yumurta gordu adetimin 5. Gunundeyim bugun.. acaba sayilar az mi ya

Neden anestezili oluyorsun? Agrili bir islem mi asilama ? Bende olucam bu ya biraz korkuyorum acikcasi

İnş kızlar birsey daha sorucam şimdi size 22ocakta catlatma ğnem vuruldu normal adet tarifim ne zaman olucak bugün iğneden sonraki 10gün beklemelimiyim ki daha gerçi yine bugün gidicem kontrole doktora ama işte...

Back
X