Ocak ayında bebek müjdesi alanlar birbirimize destek olalim

gelbebicik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
367
154
103
39
Arkadaşlar benim çatlama iğnemin 14. Gününde beta hcg testim 9,73 çıktı, doktorum bir hafta sonra testi yenileyelim diyor, farklı farklı forumlarda bebek müjdesi alanlara rastlıyorum ve kim hangi forumdaydi hatırlayamıyorum, o yüzden diyorum ki hepimiz bu konu başlığında buluşalım birbirimize destek olalım, hcg değerlerimizi paylaşalım, kese görüldü, kalp atışı duyuldu diye müjdeler verelim... Ne dersiniz?

Benim ilk testimde hcg değeri 9,73 çıkmıştı, iki gün sonra da 17 çıktı, şuan herşey yolunda görünüyor kızlar. Perşembeye tekrar randevu aldım

Merhaba, adetime 3 gun pzt idrar testi yaptım ve pozitifti. Salı günü kan testi yaptirdim 170 cikti. 2 gun sonra yani adet gunumde bugun 554 cikti. Hala inanamiyorum. Kese ve kalp atisini gormeden de inanamiycam galiba. İnşallah guzel haberler aliriz hepimiz.

Tebrik eferim
Tebrik ederim canım, aynen ben de inanamıyorum, benim adete 3 gün kala hcg degerim 9 çıkmıştı,senin benden epey yuksekmis, iki günde bir iki katına yakın artiyormus yarın kontrolum var 60 falandır diye bekliyorum. Sana doktor ilaç vitamin falan verdi mı? Ben beslenmeme dikkat ediyorum

Henüz doktora gitmedim canım, kendim kan testi yaptirdim 2 kez. Kesenin görünmesi için birkaç gün sonra gideceğim. Folik asit 3 aydır kullanıyordum zaten. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım çok heyecanli günler şu keseyi gorup kalp atisini duysak da rahatlasak :) Yarın yaz doktordan sonra inşallah güzel haberler verirsin

Canım malesef bende haberler kötü, kimyasal gebelik diyor doktorlar, kanamam var dünden beri ve hcg düşük seyrediyor. Bidahaki sefere inşallah.

Merhaba benim sat 26 aralık. 21 ocakta kan verdim degerim 14.95 çıktı. 23 ocakta tekrarladm 69.9. Sonra 27sinde kan verdim 350.9 olmuştu ve dayanamadım bugün yine verdim > 1000 yazıyordu. Inşallah sağlıklıdır.

Sağlıklı bence canım, inşallah keseyi de görür kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla.

Sağlıklı bence canım, inşallah keseyi de görür kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla.
Sana da çok geçmiş olsun. Ben de eylül ayında sağlıklı olmayan bir gebelik yaşadım o yüzden bu sefer sürekli kan verip değerleri takip ettim. Moralini yüksek tut inşallah en yakın zamanda bebeğin seninle olur

İnşallah canım, teşekkür ederim

Kızlar bende 4 buçuk haftalık hamileyim. HCG degerim 795,7 kesem görünmüyor sizce normal mı.

Kızlar bende 4 buçuk haftalık hamileyim. HCG degerim 795,7 kesem görünmüyor sizce normal mı.
Benim de forumlardan anladığım kadarıyla normal canim, özel hastanedeki en kaliteli ultrasonda bile görülmesi için değerin en az 1000 olması lazım canım

Benim de forumlardan anladığım kadarıyla normal canim, özel hastanedeki en kaliteli ultrasonda bile görülmesi için değerin en az 1000 olması lazım canım
İnşallah bı sıkıntı yoktur. Heyecanla bekliyorum. Allahım inşallah herkese nasip eder. Sağlıklı bı şekilde kucağına almani diliyorum.

İnşallah bı sıkıntı yoktur. Heyecanla bekliyorum. Allahım inşallah herkese nasip eder. Sağlıklı bı şekilde kucağına almani diliyorum.
İnşallah canım, sen de harika çok kolay bir hamilelik gecirirsin de eğer bundan sonraki ay ben de hamile kalırsam bana ve diğer arkadaşlara umut olursun inşallah...

İnşallah canım, sen de harika çok kolay bir hamilelik gecirirsin de eğer bundan sonraki ay ben de hamile kalırsam bana ve diğer arkadaşlara umut olursun inşallah...
Canım hamilelik takvimini görüyorum senin yorumlarının altında o yüzden senin hamile olduğunu düşündüm.

Canım hamilelik takvimini görüyorum senin yorumlarının altında o yüzden senin hamile olduğunu düşündüm.
Ah canım sorma, benimkine kimyasal gebelik diyor doktorlar, cuma gününden beri bebeğimi kaybettigimi söylüyorlar. Takvimi de bi hevesle yapmıştım öğrenir öğrenmez şimdi de silmek içimden gelmiyor, hâlâ umudum var açıkçası, belki kimyasal gebelik değildir, belki düşmez benimle kalır diyorum, bir iki hafta geçsin tekrar test yaptırmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…