- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
- Konu Sahibi gelbebicik
-
Eczane testi de yaptın mı canım?Kızlar Merhaba bnm oglusum 9 bucuk aylik. Test yaptım galiba hamileyim. Pzt bekliyorum kan testi icin
Çok şükür o zaman canım, peki neden ümitsiz bir umitti anne olmak senin için özel değilse sorabilir miyim? Bu arada benim de umutsuz bir umut çünkü 6 buçuk yıllık evliyim hâlâ sağlıklı bir gebelik başlamadı, üç kez sevinip hayalkırıklığı oldu kimyasal gebelik dendi. Umutsuz bir umut derken bu arada olur da ilerde Rabbim bize o umudu verirse ben adını da Umut dusunuyorum ama eşim bu ismi istemiyor gerçi.Herkese merhaba,
Anne olmak; bu duyguyu tatmak içimde "ümitsiz bir ümitti". Ama çok şükür 2017 ocak ayı bana uğurlu geldi ve idrar testim pozitif çıktı. Kan testinde de pozitif olduğunu söyledi doktorum. Çok mutluyum ve şaşkınım
İnşallah canım, ben sakaryadayim burda devlet hastanesine gidiyorum ama İstanbul'da saygı hastanesinde eltimin doğumunu yaptıran bir doktor varmış onu tavsiye ediyor eltim, ben de hcg düşer gitmeyi düşünüyorum, özel hastanene masraflı olacak belki ama mecbur.Bu arada bu süreçte yanımda olup bana umut verdiğin için çok teşekkür ederim canım, senin son durum nasıl?Sana en başta progestan başlatmayan doktorun da sorun var o bebek belki tutunacakti inşallah bi daha böyle bi durumla karşılaşmazsin canım en kısa zamanda bebegin gelir
Yaptım canmEczane testi de yaptın mı canım?
Çünkü 39 yaşındayım ve daha önce aşılama yaptırdım olmadı. Ama bu kez başardım Çok şükür AllahımaÇok şükür o zaman canım, peki neden ümitsiz bir umitti anne olmak senin için özel değilse sorabilir miyim? Bu arada benim de umutsuz bir umut çünkü 6 buçuk yıllık evliyim hâlâ sağlıklı bir gebelik başlamadı, üç kez sevinip hayalkırıklığı oldu kimyasal gebelik dendi. Umutsuz bir umut derken bu arada olur da ilerde Rabbim bize o umudu verirse ben adını da Umut dusunuyorum ama eşim bu ismi istemiyor gerçi.
Çok şükür bi sıkıntı yok şuan inşallah en kısa zaman da sağlıklı gebelik oluşur bizim de ne paralar gitti hastanelere ama değer hiç gözüme bile gelmiyor simdiİnşallah canım, ben sakaryadayim burda devlet hastanesine gidiyorum ama İstanbul'da saygı hastanesinde eltimin doğumunu yaptıran bir doktor varmış onu tavsiye ediyor eltim, ben de hcg düşer gitmeyi düşünüyorum, özel hastanene masraflı olacak belki ama mecbur.Bu arada bu süreçte yanımda olup bana umut verdiğin için çok teşekkür ederim canım, senin son durum nasıl?
Çok sevindim, harika bir haber bu, peki ilk bebeğiniz mı olacak?Çünkü 39 yaşındayım ve daha önce aşılama yaptırdım olmadı. Ama bu kez başardım Çok şükür Allahıma
Allah izin verirse evet; ilk olacak :)Çok sevindim, harika bir haber bu, peki ilk bebeğiniz mı olacak?
Beklemek gerçekten zor. ben de dört kez kan testi yaptırdım inşallah artmıştır diye diye hastanede bir saat beklemek okadar zor geldi ki anlatamam. hayırlı gebeliğimiz olsun inş canım :)Merhaba arkadaşlar bende 2.bebeğime hamileyim kızım 4 yaşında benim ki de geç döllenme adete yakın hamile kalmışım kızımda normaldi ilk öğrendiğimde beta 47 sonra artmaya başladı halbuki kızımda hemen keseye bile görmüştük böyle beklemek zormuş Allahtan hayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim
seninle aynıyız canım. ben de 5+1 :) yarın keseyi görmek için gideceğiz inşallah sağ salim görürüz sıkıntı olmadan :)Merhaba Kızlar ben de ocak ayında mujdeyı alanlardanım. Bir oglum var 4 yaşında. 5+1 deyım bugun bu hafta keseyı goruruz ınsallah, bir gorsem rahatlayacagım sankı
Aaaa ne güzel inşallah sağ salim görürsün canım çok heyecanlı:) Güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada senin hcg degerin nasıldı en sonseninle aynıyız canım. ben de 5+1 :) yarın keseyi görmek için gideceğiz inşallah sağ salim görürüz sıkıntı olmadan :)
İlkinde 89.99 ikincide 757 dün de en son 1574 çıktı canım.Aaaa ne güzel inşallah sağ salim görürsün canım çok heyecanlı:) Güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada senin hcg degerin nasıldı en son
Canım benim de cumaya kadar hep 2 kat degılde 4 kat arttı ıkı gunde, geçen cuma gunku degerım 1950. Acaba ikiz midir ki diye de aklıma geliyor ama kese goreyım de tek cok fark etmez valla:)İlkinde 89.99 ikincide 757 dün de en son 1574 çıktı canım.
hayırlısıyla inşallah her şey yoolunda gider hepimiz için. Rabbim sağlık versin..
hayırlısı canım benim de bir anda yükseldi 89 dan 747ye ben de bi şüphe duydum acaba mı diye. Doktorum kese iki tane görürsek kesin bir şey söyleyebiliriz dedi.Canım benim de cumaya kadar hep 2 kat degılde 4 kat arttı ıkı gunde, geçen cuma gunku degerım 1950. Acaba ikiz midir ki diye de aklıma geliyor ama kese goreyım de tek cok fark etmez valla:)
Beklemek gerçekten zor. ben de dört kez kan testi yaptırdım inşallah artmıştır diye diye hastanede bir saat beklemek okadar zor geldi ki anlatamam. hayırlı gebeliğimiz olsun inş canım :)
kasıklarımda ağrı var daha doğrusu sadece sağ kasığımda.. arada mide yanması ve sabahları ağzımda acı-ekşi bir tatla uyanma var :)Saolasın canım inşallah kızlar sizinde ara ara karın ağrısı sancı kasık ağrısı oluyor mu bide kabızlık var yarın akşama randevu aldım devlet hastnden bakalım ne halde bebiş
Canım bende de kasık agrısı oluyor sık sık 2 taraflı bazen tek taraflı. İnşallah cok ıyıdır bebiş bu arada güzel haberlerini bekliuorum:)Saolasın canım inşallah kızlar sizinde ara ara karın ağrısı sancı kasık ağrısı oluyor mu bide kabızlık var yarın akşama randevu aldım devlet hastnden bakalım ne halde bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?