- 27 Aralık 2016
- 64
- 26
- 88
- 34
- Konu Sahibi gelbebicik
-
Yaaa çok üzüldüm ya. İns düşmez bebeğin. Allahım korusun.Ah canım sorma, benimkine kimyasal gebelik diyor doktorlar, cuma gününden beri bebeğimi kaybettigimi söylüyorlar. Takvimi de bi hevesle yapmıştım öğrenir öğrenmez şimdi de silmek içimden gelmiyor, hâlâ umudum var açıkçası, belki kimyasal gebelik değildir, belki düşmez benimle kalır diyorum, bir iki hafta geçsin tekrar test yaptırmayi dusunuyorum.
Canım neden takip etmedin artışı benim arkadaşımın ilk öğrendiğinde 51 idi 2. Gun sonra 64 oldu ve kanaması vardı 2 Gün sonra 80 lerdeydi ilaçlarla tutundu bebeği. Sana ilaç vermedi mi doktorAh canım sorma, benimkine kimyasal gebelik diyor doktorlar, cuma gününden beri bebeğimi kaybettigimi söylüyorlar. Takvimi de bi hevesle yapmıştım öğrenir öğrenmez şimdi de silmek içimden gelmiyor, hâlâ umudum var açıkçası, belki kimyasal gebelik değildir, belki düşmez benimle kalır diyorum, bir iki hafta geçsin tekrar test yaptırmayi dusunuyorum.
Canım üzüldüm ama sakın isyan etme duaya devam etCanım malesef bende haberler kötü, kimyasal gebelik diyor doktorlar, kanamam var dünden beri ve hcg düşük seyrediyor. Bidahaki sefere inşallah.
Canım gerçekten mı? Arkadaşının da hcgleri düşük seyretmiş bu şekildeyse. Bana hiç ilaç vermediler. Bir kaç doktora sordum. Hatta daha önce de iki kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Onlarda da hiç ilaç vermediler. Ama herkeste okuyorum doktorları progestoron hormonlarına bakıp progestan veriyorlar. Beni de düşük yapıyorsun diye gönderiyorlar. Tekrar test de yapmıyor burdaki doktorlar. Aslında her sabah rüyamda bebeğimin düşmediğini öğrenerek uyanıyorum. Hatta bu sabah kese görülmüştü rüyamda, her gün o eczane testlerinden de yapıyorum. Hala pozitif çıkıyor. Gerçi bir süre daha pozitif çıkar onlar biliyorum ama birkaç gün daha pozitif çıkarsa doktora gidip test yazmasını rica edecem. Canım o arkadaşının kanaması çok muydu? Benim çoktu aslında ama rengi kahverengi olduğundan biraz umutluyum hâlâ.Canım neden takip etmedin artışı benim arkadaşımın ilk öğrendiğinde 51 idi 2. Gun sonra 64 oldu ve kanaması vardı 2 Gün sonra 80 lerdeydi ilaçlarla tutundu bebeği. Sana ilaç vermedi mi doktor
Canım arkadaşımın da 2 günde bi artmıyordu bile bi de onun kanama şeklinde adet gibi geliyordu. Doktorlar ilaçla felan tutundurdular şimdi 12 haftalık. İlk gün 50 lerde iki gün sonra 60 lerde iki gün sonra 80 lerdeydi hiç ümidi yoktu ama tutundu o kadar kanaması olmasına ragmenCanım gerçekten mı? Arkadaşının da hcgleri düşük seyretmiş bu şekildeyse. Bana hiç ilaç vermediler. Bir kaç doktora sordum. Hatta daha önce de iki kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Onlarda da hiç ilaç vermediler. Ama herkeste okuyorum doktorları progestoron hormonlarına bakıp progestan veriyorlar. Beni de düşük yapıyorsun diye gönderiyorlar. Tekrar test de yapmıyor burdaki doktorlar. Aslında her sabah rüyamda bebeğimin düşmediğini öğrenerek uyanıyorum. Hatta bu sabah kese görülmüştü rüyamda, her gün o eczane testlerinden de yapıyorum. Hala pozitif çıkıyor. Gerçi bir süre daha pozitif çıkar onlar biliyorum ama birkaç gün daha pozitif çıkarsa doktora gidip test yazmasını rica edecem. Canım o arkadaşının kanaması çok muydu? Benim çoktu aslında ama rengi kahverengi olduğundan biraz umutluyum hâlâ.
Canım sen hamile olduğunu öğrendiğin anda progestan kullan ama önce iyi bi doktor bulVay be, gerçekten mucize bebek olmuş, bana da Umut oldu, iyi ki söyledin çok sağol canım. Yarın sabah uyanır uyanmaz teste gidecem inşallah.
Çok haklısın canım, iyi bi doktor bulmaliyim, progestan konusunda beni aydınlatan doktor en azından.Canım sen hamile olduğunu öğrendiğin anda progestan kullan ama önce iyi bi doktor bul
Bende daha önce aşılama ve klomen çatlama iğnesi tüp bebek denedim hepsin de de doktorum tedaviye başladıktan sonra progestan vermişti tutunmasinda yardımcı olur diye hamile olmamı beklememisti. Çatlama iğnemi yapıp progestan a başlatmıştı doktorum. İnşallah bebeğin seninledir nasibin de varsa zaten ilaçlar sadece vesile olurÇok haklısın canım, iyi bi doktor bulmaliyim, progestan konusunda beni aydınlatan doktor en azından.
Tebrik ederim canım, harika bir doğum günü hediyesi olmuş. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallahİyi geceler arkadaşlar bende 9 ocakta doğum günümde hamile olduğumu öğrendim ısallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kuzularimizi kucaklarız ..
Canım bugün yine doktora gittim, 27 ocakta 50 olan hcg değerim bugün de eksilmemiş çok çok az artmış, yanı 67 olmuş. Bundan sağlıklı bir gebelik bekleme ama testi pazartesi tekrarla dedi doktor. Artık hiç yokmuş gibi davranmayı dusunuyorum. Dün akşam çok basim agrimisti ilaç icememistim belki bebeğim benimledir diye.Bende daha önce aşılama ve klomen çatlama iğnesi tüp bebek denedim hepsin de de doktorum tedaviye başladıktan sonra progestan vermişti tutunmasinda yardımcı olur diye hamile olmamı beklememisti. Çatlama iğnemi yapıp progestan a başlatmıştı doktorum. İnşallah bebeğin seninledir nasibin de varsa zaten ilaçlar sadece vesile olur
Amin canım evet çok iyi bi hediye oldu hiç beklemediğim bi andaTebrik ederim canım, harika bir doğum günü hediyesi olmuş. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşallah
Sana en başta progestan başlatmayan doktorun da sorun var o bebek belki tutunacakti inşallah bi daha böyle bi durumla karşılaşmazsin canım en kısa zamanda bebegin gelirCanım bugün yine doktora gittim, 27 ocakta 50 olan hcg değerim bugün de eksilmemiş çok çok az artmış, yanı 67 olmuş. Bundan sağlıklı bir gebelik bekleme ama testi pazartesi tekrarla dedi doktor. Artık hiç yokmuş gibi davranmayı dusunuyorum. Dün akşam çok basim agrimisti ilaç icememistim belki bebeğim benimledir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?