Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

işte tüm metabolizmemız düzensizleşiyor... dünya bile giderek zehirleniyor.. heryer kirlilik, buzulların erimesi, ozon tabakasının delinmesi v.s v.s..... bunların hepsi direkt bizide etkiliyor =(
istanbulda yaşıyoruz ve bırakıp gitmeyi o kadar çok istiyorum ki..sessiz sakin huzurlu bir yere...boshayallersmile

ultrasonla karnımdan baktı bide kan testi yaptı işte gebelik var mı diye o kadar alttan ultrasonla bakmadı

hımm... bilmiyorum ki bitan
için rahat edecekse ptesi git bakalım kendi doktoruna da.. ama ilacını aksatmadan iç ki bir an önce adet olabil... vallahi berbat bişi yaaa -tatlicadiarzu-
boşa geçti gitti aralık ve ocak ayımız :bbo:

UĞURLU PERŞEMBE LıSTESı (14 OCAK )

1-

Haydi arkadaşlar isimleri alayım... Bu arada öteki perşembeyi de başka renk ile yapayım mı?

OOO KAYNANALARDAN KONU AÇILMIŞ
benimde k.valide ile aram iyiydi ama bu aralar pek sıcak bakmıyorum kendisine
evde eşyaların yerlerine karışıyor bir iki kerede giyinme konusunda yorum yaptı o yüzden fazla muahatap olmuyorum
hatta aynı apartmandayız pek fazla çıkmıyorum yanına

UĞURLU PERŞEMBE LıSTESı (14 OCAK )

1-

---------------------------------------------------------------------------------------------

UĞURLU PERŞEMBE LıSTESı ( 21 OCAK)

1- mugmug
2- gyshnky
3-

ya zaten ne kadar sevsende arada statü farkı var.. illaki bir fark oluyo yani.. müdürünle kanki olabiliyomusun? hayır.. statü farkı var =) kayınvalide gelinde öyle bence.. ben kayınvalidemi severim..aramızda hiç sorun yok ama teyzelerle daha çok samimiyim.. hepsi kardeşler ama kayınvalidemle öyle samimi olamıyorum işte... teyzeleri kendi teyzem gibi seviyorum.. anneanneyide..ama kayınvalide ile öyle sıcak samimi ilişki olmuyo bi türlü.. bilemem sizlerde nasıl ama ben böyle düşünüyorum

bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak
clarita--------------------- 26 ocak
bafo------------------------ 26 ocak
kvrck----------------------- 27 ocak
nilde------------------------ 27 ocak

bu listeden 21 Ocak perşembe gününde test yapmak isteyenler var mııııı???

canım ben kendimi 21 ocak perşembeye yazıcam... yarın benim için biraz erken bi tarih sanırım.

tamam canım..
hayırlısı bakalım..
uğurlu perşembe listecisi olarak seninde listedekilerin de güzel haberlerini alıp halayları çekeriz inş.. :Saruboceq:

KIZLAR SıZCE BEN EVLENME YILDÖNÜMÜ NE ZAMAN KUTLAMALIYIM ŞÖYLE Kı;

3 ŞUBAT NıKAH (MERSıNDEKı DÜĞÜNÜMÜZ SAYILIR)
4 ŞUBAT DÜĞÜN (ANKARADA)
5 ŞUBAT EVıMıZDEYıZ (YANı MALUM ıŞ :kedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…