Neden Kaçmış?
Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.
Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:
- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"
Kısa bir ara ve Sürücü:
- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…"
aysel..
Nasılsın şimdi?
Ishalde olmuşsun mideyi üşüttün galiba gerçekten =(
birşeyler içiyormusun bari? Ne iyi gelir mide üşütmesine bilmiyorum ama
:roflol:
Ya birşeyi anlamıyorum.. Hep kadınlar üzerine fıkralar var... Neden kocalar için bu tür fıkralar yok ki :lepi:
YÖNETEN ERKEK!
yeryüzünün bir ülkesinde yaşayan herkes kralın huzuruna çıkar
kral der ki:
-erkekler iki sıra olsun bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler.fiğer sırada karılarını yöneten erkekler ayrıca bütün kadınlara hazinemden ödül vereceğim.onlar askerlerle birlikte gidecekler şimdi
böylece kadınlar gittikten sonra kral,erkeklerin karsısına geçer bi bakar ki karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası kilometrelerce uzunlukta ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor.
kral diğer sıradakilere çok kızar:
-kendinizden utanın!!!siz bu dünyanın en güçlü ülkesinde ve benim irademle yönetiliyorsunuz ve şuraya bakın hepiniz güçsüz karaktersiz kilometrelerce uzunlukta bir sıra oldunuz bakın bir tek erkek vatandasım su yan sırada tek basına gururla duruyor
ondan ders alın!....
-oğlum sen anlat bunlara ne yaptın da karılarını yöneten erkekler sırasında bir tek sen varsın?
adam cevap verir:
-bilmem......karım bana burada durmamı söyledi
selaaaaam
Bebişkom88,;
oyyy burdayız bebişkom dış ülkelerde çok soğuk varmış
senin olduğun yerde öyle sanırım
walla çok dikkat et kendine sıkı giyin yürürkende dikkatli yürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?