Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Aaa bu arada kızlar ben dün doktoru aradım dedim progestana devam ediyorum 20sinde bitecek. tamam dedi ondan sonra ya adet olacaksın yada olmayacaksın. eğer olmazsan hemen gel bHCG bakalım dedi.
canım yaa senden bir müjde bekliyorum hayırlısıyla

tekrar geldim kızlar teşekkürler
yaa bilemiyorum 2 gündür akşamları kötü oluyorum
şimdi wcde ishal gibi oldum sanırım üşüttüm
canım benım gecmıs olsun ya

kusum nasılsın yaaa

özledim 2 gundur ısler yogun bakamadım varmı mujde falannn

operım gelıcem yıne

ÇAMASIR MAKİNESİ
kadının biri kocasından iltifat duymak istiyormus ve kocasına sormuş:
-sence ben güzelmiyim?
kocası:
-kıçın tıpkı bir çamasır makinesine benziyor demiş....
kadın tabi sinir olmuş ertesi gün adamın canı sevişmek istemiş karısına sırnaşmaya baslamış
kadın da:
-git basımdan küçüçük şey için koca çamasır makinesini çalıştıramam elinle çitileyiver demiş.

inşallah öyle olur canım... haftaya test yapacak 3 kişiyiz samsak, ben ve mugmug1

Kızlar aynı bir değişiklik yok durumumda
sağolun kızlar
elektrik sobasını yaktım ayağımın ucuna

annemizde gelmiş
nasılsın pınar?
Bafo sende nasılsın?

Kızlar aynı bir değişiklik yok durumumda
sağolun kızlar
elektrik sobasını yaktım ayağımın ucuna

annemizde gelmiş
nasılsın pınar?
Bafo sende nasılsın?

sağol tatlım..sabaha iş yetiştirdim. 1 i geçiyodu yattığımda.. sabah geç kalktım. az sonra toplantıya gidicem. 3 gibi dönerim artık yanınıza
sakın üşütme kendini. sıcak sıcak çaylar iç.

yaa kızlar benim 3 gündür ateşim biraz yüksek... acaba nedendir? 36.6 ile 37 arasında çıkıyor... şimdi ölçtüm mesela 36.9 çıktı

evet ben geldm cok kötym cok cok herşey biitii zannedersm keşkee hiç girmeseydim keşke rabbim içimden su bebek özlemini alsaydı.....bitseydi...hiç istemeseydim....gitmesydimm...doktora pazartesi gittiğimde 9.5 11.5mm yumurta vardı ve yumurta coktu iğneyi kesti bugun giiittiim kendi doktorum laparoskopi amelytndaydı....dier doktor bana 30tane yumurta olms dedi...eyvahedigeldismile tüpbebebk yapalm yumurtlar toplansn bikaçı döllensn dedi..ne TÜPBEBEĞı!!!!!NE TOPLANMASI!!!!:gitme: BEN ASILAMA ıÇıN GELDıM ...BU DOKTORLAR NASI Bı ıNSAN NASI BıŞE....DıER DOKTOR GAYET ııSıN DEDı AMA BUGUNKı YANı KENDı DOKTORUM OLMAYN POLıKSTK OVER DEDı!!NE PKO SU BEN DOĞAL YOLLA GEBE KALDMmafoldumben BıŞEYıM YOK BENM BANA KıMSE SENDE PKO VAR DEMEDıKımafoldumben BU ADAMDA NE DıORboshayallersmile !!!!????KARNIMDA YUMURTALKLARDAN SU DOLARMIŞ AKCıĞERLERE KADAR TAŞARMIŞ!!!!NAPICAM BEN ŞıMDımafoldumbenmafoldumben :gitme: ÖLMEK ıSTıYORUM ÖLMEK:sinifsinif:

evet gece topiğe girdim ama size yetişemedim toplantı varsa kolay gelsin şekerim

dur bi dakika canım .karışmışsın... bir sakinleş önce.. bişey anlamadım. kötü bişey yok ama doktorlar karıştırmış herşeyi... öyle anladım yaniii

kızlar benim sağ yumurtalığımda 3cmlik ve diğer yumurtalıkta 1cmlik kistim var ve düzenli adet görmüyorum genelde 26 gün oluyor 5 aralıktan beride regl olmuyorum geçen hafta sağ kistim 4,5 cme ulaştı ve hastaneye yattım serum ilaç tedavisi gördüm 3 cme düştü herşey normal görünüyor fakat 6 aydır evliyim neden hala bebeğim olmuyor sizce yardım edin lütfen ne yapmalıyım.bu arada reglim düzensiz olduğu için farlutal diye ilaç verdiler onu kullanıyorum.ne yapmalıyım sizce.?bu ayda regl olursa eğer 26yada 27 sini bekliyorum.hastanedeyken 1,2 kere sadece kahverengi lekeler geldi ama tuvalete gittiğimde sadece ne olabilir arkadaşlar

merhaba...en yeniyim..lapacının önerisiyle geldim aranıza... bebek sahibi olmak istiyorum. pko luyum ama adet düzensizliğim hiç olmadı maşallah, 22.sinde adet olacağım tahminen 32 yaşındayım...soğan kürüne başladım 2 gün önce ama hem dün gece hemde bugün unuttum...bana ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olmanızı rica edecektim... ocak değil ama şubatta çift çizgiyi görmek için banada doğum günü hediyesi olun ne güzel:))

dur bi dakika canım .karışmışsın... bir sakinleş önce.. bişey anlamadım. kötü bişey yok ama doktorlar karıştırmış herşeyi... öyle anladım yaniii

COK KÖTÜYÜMM COK BEN 2SENELİK EVLYM KLOMEN VE MENOGON TEDAVİSİ GÖRDM FAKAT OLMADI SONRA TATİLE CIKTIK ORDA HAMLE KALMSM BEBEGM DÜŞTÜ.....DÜŞTÜ...mafoldumbenmafoldumben ÖLDÜ KARNIMDAmafoldumben EŞİM ASKERE GİDDİCEK DİE BENDE BU AY ASILAMA YAPALIM DEDİM...MENOGONA BASLDK..ADETN 3.GÜNÜ GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİSON İĞNEMİ VURULDM DOKTR KESTİ İĞNEMİ..COK YUMURTA OLUSUOR DİE KESTİ...PAZARTESİ GİİTĞİMDE BNA 3ÜNÜ SÖYLEDİ HERLDE SADECE ONLAR İİ Kİİİİ ONLARDA 9.5 9..5 11.5 MMmafoldumben ADETİMİN 13.GÜNÜNDEYİMmafoldumben BUGUN GİİTTİİM YİNE AYNILAR KENDİ DOKTORUM BANA İĞNEYE BASLAMADAN ÖNCE GAYET İİ YUMURTLAR DEMİŞTİ...BUGUN KENDİ DOKTORUM YOKTU LAPAROSKOPİ AMELYTINA GİRMİŞ BASKA DOKTOR BAKTI BANA NE DEDİİİİİ POLİKİSTİK OVERSİN DEDİ..HALBUKİ ÖLE BİŞİİM YOK BİLEmafoldumben EN AZINDAN ÖLE BİLİORUMmafoldumben ÖLE BİŞİİ YOKTUmafoldumbenBU DOKTOR BANA FAZLA YUMURTLK OLUNCA BZ TÜPBEBEK ÖNERİORUZ DEDİ..kafamçokkarıştı 2 3Ü SADECE DÖLLENİR DEDİ...DİER TÜRLÜ 7 İZ BİLMEM NE OLUR DEDİ NASI OLACAKKİ 7İZ EN BÜYÜĞÜ 11MM OLMUS!!!!!İMKANSIZ.....ÜSTELİK 13.GÜNÜM BUGUN!!NEZMAAN BÜYÜYECEKLERKİ...YOK FAZLA YUMURTA SIVISI KARINDA SU BİRİKTİRİOR..AKCİGERE TASIORmafoldumbenmafoldumben COK KÖTÜYÜM NAPICAM BEN KENDİ DOKTORUM ARICAK BİRAZDAN VE TEKRAR GİDİCEMmafoldumbenmafoldumben

ilaç tedavisiyle kistleri yok ediyorlar. küçüldüğünde de adetle atılıyor diye biliyorum...
kist için soğan kürünü tavsiye ediyorlar

istanbulda güvendiğim bir doktor var. biraz muayenesi pahalıydı ama böyle bir durumda belki gitmek istersin.. özelden mesaj at istersen bana

ilk sayfamızda öneriler listesi var özet halinde.. bir oku istersen. sonra gene sohbet ederiz.. biz heeep burdayız.. hoşgeldin.. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…