Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

soğan kürü nasıl yapılıyor.Ayrıca kisti gidemek içinmi kullanılıyor yoksa hamile kalmak içinmi?gerçi soğanıda hiç sevmem ama başka hamile kalmayı kolaylaştıran kürler varmı bildiğiniz

Ayyy işlerden bakamadım
diğer hamişimizde gelmiş eso11 hoşgeldin:))

hoşbulduk bende güzel haberler vardır diye bir bakıyım dedim ama uğurlu perşembede pek tık yok üzüldüm ya hadi hamişsiniz belki testten korkmayın negatif yada pozitif ama bizi merakta bırakmayın teyzeleri bizim bebişler yiğenlerini bekliyor artık bekliyo.

ilk sayfamızda öneriler listesi var özet halinde.. bir oku istersen. sonra gene sohbet ederiz.. biz heeep burdayız.. hoşgeldin.. kaydirigubbakcemile5

oşbuldum.....olumunekankayizsmile... hamilesein galiba ne güzel... ben ilk sayfayı okuyacağım yanlız benim sorma nedenim pko lular insülün direnci var ya o açıdan bal çörek otu yada incir problem olurmu... kullanan varmıdır topikte

soğan kürü nasıl yapılıyor.ayrıca kisti gidemek içinmi kullanılıyor yoksa hamile kalmak içinmi?gerçi soğanıda hiç sevmem ama başka hamile kalmayı kolaylaştıran kürler varmı bildiğiniz

sayfa 1 de denennmiş uygulanmış kürler yer almakta

canım sebin arkadaşımız vardı
ama tam olarak hatırlayamıyorum kürü nasıl kullandığını arkadaşımız diyabetliydi.

Canım öncelikle sakinleş lütfen... pkodan ölmüş kimse duymadım ben... bende hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşamıştım ve doktora gittiğimde 6cm lik kist vardı yumurtalıkta ve bana pko olduğumu da söyledi... söktürücü ile kistim gitti ama pko tabiiki devam ediyor... Hemen umutsuzluğa kapılma... Daha önce de kullanmışsın yumurta geliştirici ilaçlar. Herhangi bir nedenle bünyen cevap vermemiş olabilir ilaçlara. Ama bu asla olmayacak anlamına gelmez. yumurtaların çok sayıda ve fazla gelişmediği için kendiliğinden döllenemeyebilirler diye düşünmüştür doktor ve o nedenle tüp bebek yapalım demiştir muhtemelen.Çünkü tüp bebekte aşılamaya göre şans daha yüksek.Çünkü döllenme zaten laboratuar ortamından gerçekleşiyor. Aşılamada ise sadece spermlere biraz destek olunuyor.
Herkeste her tedavi aynı etkiyi göstermiyor ve herkeste tedavinin tutma oranı aynı % de değil.Bende aşılama tedavisi %50 başarı gösterebilecekken sende belki %10 gösterir ama sende de tüp bebek başarısı %50 dir belki..
Lütfen üzme bu kadar kendini... Ve hayatı oluruna bırak... yine kontrollerine ve ilaçlarına devam et. doktorunla herşeyi konuş.endişeni paylaş. gerekli açıklamayı yapacaktır.

Canım farlutal söktürücü diye tabir edilen ilaç türlerinden biri. Farlutal kullanımında ara lekelenmeler olabilir bu zaten prespektüsünde de yazar. endişelenme. Farlutal bittikten sonra 1 hafta içinde adetin gelir ve muhtemelen o kistlerin adetin ile atılır. benim de 6cmlik vardı bende duphaston kullandım ve gitti.

Hoşgeldin aramıza canım.. a.s. Umarım şubat ayında güzel haberini alırız. Soğan kürü genelde yumurtalık kisti ve pko'su olanlar için yararlı. kist eritici etkisi var. kolay hamile kalmak için bir sürü kür var uygulanan... hayıt tohumu, bal-tarçın-çörekotu karışımı,incir kürü v.s. gibi.

canım bizim günlerimize daha var
listedeki diğer arkadaşlardan da katılım gelmedi
yani bu perşembe boş geçti
senin hamilelik nasıl gidiyor? Ne kadarlık oldun şimdi?

kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak

yaa kızlar benim 3 gündür ateşim biraz yüksek... acaba nedendir? 36.6 ile 37 arasında çıkıyor... şimdi ölçtüm mesela 36.9 çıktı

yaw durumunu bilmiyorum ve gaza getirmek istemem ama yüksek ateş hamilelik işareti değilmi yanılıyormuyumbilmiyorumkismile

slm slm slm kizlar ben de geldim nasilsiniz yeni haberlerde yok anladigim kadariyla

canım bizim günlerimize daha var
listedeki diğer arkadaşlardan da katılım gelmedi
yani bu perşembe boş geçti
senin hamilelik nasıl gidiyor? Ne kadarlık oldun şimdi?

çok iyi geçiyo 2aylık oldum bende yarın dr kontrolüm var benimde bebeğimin kalp sesini dinleyicez tekrar neleri oluşmuş onları görücez kaç santim olmuş benimde mercimekti şimdi fındık kadar oldu bende 9 ay sonra hamile kalanlardanım ya umudum kaybetmek üzereydim ama bol bol dua ettim sizin içinde herzamn ediyorum gebelerin duası kabul olurmuş ama tek probemim var ben yemek yiğemiyorum yani 50 kiloyla hamile kaldım 49 a düştüm vitaminlerle takviye yapılcak sanırıım tek sorun bu

hoşgeldin edut inaşallah seninde güzel haberlerini burdan okur hep birlikte halaylar çekeriz

Ya kızlar cok sıkıcı bır gÜn bugÜn....yoksa banamı Öyle gelıyo

Eveeeeetttt... bende çok sıkılıyorum... baygınlık geldi resmen.

yaw durumunu bilmiyorum ve gaza getirmek istemem ama yüksek ateş hamilelik işareti değilmi yanılıyormuyumbilmiyorumkismile

Canım ben klomen kullandım ve 5 Ocak günü 11 de çatlatma iğnesi vuruldum... şimdi beklemedeyim. 23ünde adet günüm... Umarım adetim yerine bebişim gelir göbüşüme.
Hepimiz burda müjdeli haberler veririz. Fakat 3 gündür ateşimi hissediyorum. hatta 2 gecedir eşim yatarken saçımı okşuyordu ve senin ateşin mi var dedi bende var galiba bende öyle hissediyorum dedim. Demin ölçtüğümde 36,9 çıktı. önceki günlerde de 36,6 36,7 falan çıktı

bi saniye arkadaşım.. panik yapma.. hayırdır ne oldu? tam anlamadım ben ne olduğunu? sakin ol yavaş yavaş anlat...panik yapma....

Esocum biliyorsun bu tablo genelde kız bebek gebeliğinde oluyor. yani kilo verme ve yiyememe olayı... Yolcumuz kız herhalde :teytey:

ben geldım kızlar
valla bunaltıcı bırgun
sıcak su torbamla geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gaye,atesli anne... Allah soylettı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…