Ayyy işlerden bakamadım
diğer hamişimizde gelmiş eso11 hoşgeldin:))
ilk sayfamızda öneriler listesi var özet halinde.. bir oku istersen. sonra gene sohbet ederiz.. biz heeep burdayız.. hoşgeldin.. kaydirigubbakcemile5
soğan kürü nasıl yapılıyor.ayrıca kisti gidemek içinmi kullanılıyor yoksa hamile kalmak içinmi?gerçi soğanıda hiç sevmem ama başka hamile kalmayı kolaylaştıran kürler varmı bildiğiniz
oşbuldum.....olumunekankayizsmile... Hamilesein galiba ne güzel... Ben ilk sayfayı okuyacağım yanlız benim sorma nedenim pko lular insülün direnci var ya o açıdan bal çörek otu yada incir problem olurmu... Kullanan varmıdır topikte
evet ben geldm cok kötym cok cok herşey biitii zannedersm keşkee hiç girmeseydim keşke rabbim içimden su bebek özlemini alsaydı.....bitseydi...hiç istemeseydim....gitmesydimm...doktora pazartesi gittiğimde 9.5 11.5mm yumurta vardı ve yumurta coktu iğneyi kesti bugun giiittiim kendi doktorum laparoskopi amelytndaydı....dier doktor bana 30tane yumurta olms dedi...eyvahedigeldismile tüpbebebk yapalm yumurtlar toplansn bikaçı döllensn dedi..ne TÜPBEBEĞİ!!!!!NE TOPLANMASI!!!!:gitme: BEN ASILAMA İÇİN GELDİM ...BU DOKTORLAR NASI Bİ İNSAN NASI BİŞE....DİER DOKTOR GAYET İİSİN DEDİ AMA BUGUNKİ YANİ KENDİ DOKTORUM OLMAYN POLİKSTK OVER DEDİ!!NE PKO SU BEN DOĞAL YOLLA GEBE KALDMmafoldumben BİŞEYİM YOK BENM BANA KİMSE SENDE PKO VAR DEMEDİKİmafoldumben BU ADAMDA NE DİORboshayallersmile !!!!????KARNIMDA YUMURTALKLARDAN SU DOLARMIŞ AKCİĞERLERE KADAR TAŞARMIŞ!!!!NAPICAM BEN ŞİMDİmafoldumbenmafoldumben :gitme: ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK:sinifsinif:
kızlar benim sağ yumurtalığımda 3cmlik ve diğer yumurtalıkta 1cmlik kistim var ve düzenli adet görmüyorum genelde 26 gün oluyor 5 aralıktan beride regl olmuyorum geçen hafta sağ kistim 4,5 cme ulaştı ve hastaneye yattım serum ilaç tedavisi gördüm 3 cme düştü herşey normal görünüyor fakat 6 aydır evliyim neden hala bebeğim olmuyor sizce yardım edin lütfen ne yapmalıyım.bu arada reglim düzensiz olduğu için farlutal diye ilaç verdiler onu kullanıyorum.ne yapmalıyım sizce.?bu ayda regl olursa eğer 26yada 27 sini bekliyorum.hastanedeyken 1,2 kere sadece kahverengi lekeler geldi ama tuvalete gittiğimde sadece ne olabilir arkadaşlar
merhaba...en yeniyim..lapacının önerisiyle geldim aranıza... bebek sahibi olmak istiyorum. pko luyum ama adet düzensizliğim hiç olmadı maşallah, 22.sinde adet olacağım tahminen 32 yaşındayım...soğan kürüne başladım 2 gün önce ama hem dün gece hemde bugün unuttum...bana ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olmanızı rica edecektim... ocak değil ama şubatta çift çizgiyi görmek için banada doğum günü hediyesi olun ne güzel:))
hoşbulduk bende güzel haberler vardır diye bir bakıyım dedim ama uğurlu perşembede pek tık yok üzüldüm ya hadi hamişsiniz belki testten korkmayın negatif yada pozitif ama bizi merakta bırakmayın teyzeleri bizim bebişler yiğenlerini bekliyor artık bekliyo.
ya kızlar cok sıkıcı bır gün bugün....yoksa banamı öyle gelıyo
yaa kızlar benim 3 gündür ateşim biraz yüksek... acaba nedendir? 36.6 ile 37 arasında çıkıyor... şimdi ölçtüm mesela 36.9 çıktı
canım bizim günlerimize daha var
listedeki diğer arkadaşlardan da katılım gelmedi
yani bu perşembe boş geçti
senin hamilelik nasıl gidiyor? Ne kadarlık oldun şimdi?
merhaba...en yeniyim..lapacının önerisiyle geldim aranıza... bebek sahibi olmak istiyorum. pko luyum ama adet düzensizliğim hiç olmadı maşallah, 22.sinde adet olacağım tahminen 32 yaşındayım...soğan kürüne başladım 2 gün önce ama hem dün gece hemde bugün unuttum...bana ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olmanızı rica edecektim... ocak değil ama şubatta çift çizgiyi görmek için banada doğum günü hediyesi olun ne güzel:))
Ya kızlar cok sıkıcı bır gÜn bugÜn....yoksa banamı Öyle gelıyo
yaw durumunu bilmiyorum ve gaza getirmek istemem ama yüksek ateş hamilelik işareti değilmi yanılıyormuyumbilmiyorumkismile
evet ben geldm cok kötym cok cok herşey biitii zannedersm keşkee hiç girmeseydim keşke rabbim içimden su bebek özlemini alsaydı.....bitseydi...hiç istemeseydim....gitmesydimm...doktora pazartesi gittiğimde 9.5 11.5mm yumurta vardı ve yumurta coktu iğneyi kesti bugun giiittiim kendi doktorum laparoskopi amelytndaydı....dier doktor bana 30tane yumurta olms dedi...eyvahedigeldismile tüpbebebk yapalm yumurtlar toplansn bikaçı döllensn dedi..ne TÜPBEBEĞİ!!!!!NE TOPLANMASI!!!!:gitme: BEN ASILAMA İÇİN GELDİM ...BU DOKTORLAR NASI Bİ İNSAN NASI BİŞE....DİER DOKTOR GAYET İİSİN DEDİ AMA BUGUNKİ YANİ KENDİ DOKTORUM OLMAYN POLİKSTK OVER DEDİ!!NE PKO SU BEN DOĞAL YOLLA GEBE KALDMmafoldumben BİŞEYİM YOK BENM BANA KİMSE SENDE PKO VAR DEMEDİKİmafoldumben BU ADAMDA NE DİORboshayallersmile !!!!????KARNIMDA YUMURTALKLARDAN SU DOLARMIŞ AKCİĞERLERE KADAR TAŞARMIŞ!!!!NAPICAM BEN ŞİMDİmafoldumbenmafoldumben :gitme: ÖLMEK İSTİYORUM ÖLMEK:sinifsinif:
çok iyi geçiyo 2aylık oldum bende yarın dr kontrolüm var benimde bebeğimin kalp sesini dinleyicez tekrar neleri oluşmuş onları görücez kaç santim olmuş benimde mercimekti şimdi fındık kadar oldu bende 9 ay sonra hamile kalanlardanım ya umudum kaybetmek üzereydim ama bol bol dua ettim sizin içinde herzamn ediyorum gebelerin duası kabul olurmuş ama tek probemim var ben yemek yiğemiyorum yani 50 kiloyla hamile kaldım 49 a düştüm vitaminlerle takviye yapılcak sanırıım tek sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?