Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bencede kendi doktorunla görüş..sonuçta senin geçmişini o biliyor... üzme kendini..
bendede bir sefer 7 yumurta gelişmişti.. hepside çatladı ama gebelik olmadı... genelde çok yumurta geliştiğinde kaliteli olmuyor deniyor bilemiyorum ne kadar doğrudur...
üzme kendini...

Umutsuz hemen yıkılma
bende kendı doktorunun yolundan gıt
yarın ıcın randevu al hemen
ve dıger doktorunun dedıklerını unutt

slm canlarım.günlerdir işler nedeniyle giremiyorum.aklım hep burada sizlerle.beni merak ettiğinizi de tahmin ettim.ben kısaca durumumu özetliyim.bugün dr.a gidecektik fakat dr.umun şehir dışına çıkması gerekmiş.pazartesi akşama kaldı benim kontrol anlayacağınız.hayırlısı olsun dedik.aslında bir an önce ultrasona girmek istiyorum ama kısmet işte.eeee sizde ne var ne yok.fazla kalamıcam malesef varsa yeni haberler hemen söylüyiverin şekerler.heee bu arada dularıma devam ediyorum tabi

hosgeldın canım
ben sıcak su torbama sarıldım uyukluyorumm
nasıl gıdıyor hamıslık
haftaya mı dktor sımdı?
fındıkcık neler yapıyo?? mıdenı bulandırıyormu?

Evet haftaya kaldı.çok şükür bulantım yok şimdilik canım.ama akşamları erkenden uyuyorum.boshayallersmile

Amiiiinnnn kaydirigubbakcemile3 söyle söyle 40 kere söylersek olumuş

:teytey:

Sebincim 5 ocağı da sayarsak bugün 10. günüm. bakalım beklemedeyim.

yanlız şimiden uyarayım ben yanlış bilmiyorsam o ilaç bazen ateş yapıyormuş hatta hamilelik belirtileri gösteriyormuş... bunu yanlış anlama nolur... ama sonradan çok umutlanırsan üzülürsün diye aklında olsun diye söylüyorum..

sende pko lumuydun?

Evet haftaya kaldı.çok şükür bulantım yok şimdilik canım.ama akşamları erkenden uyuyorum.boshayallersmile

aman ıyı yapıyorsun
kendını cok yorma
uyku dengelı beslenme senın ıcın cok onemlı canım

20 kere soyledım hihoyyyt
20 de yarın soylerım hihoyyyt
pztesı de test yaparsın :roflol:

UMUTSUZZ arkadaşım burada öyle umutsuz olmak yok bence önce nickini değiştirmekle işe başlayalım olmaz mı?Duyduğun her şeye karşındaki dr.da olsa inanmayacaksın.mutlaka kendi druna ya da ikinci br dr.a git.Bizim bir tanıdık dün bir şey anlattı.ilk bebeğine hamileyken özel bir hastanede dra. gitmişler.dr ultrasonda bakmış ve bebeğin kalbi durmuş hemen kürtaj yapmalıyız yoksa bebek bu gece seni zehirler demiş.dünyası başına yıkılmış kadının ama ne olursa olsun yarını beklicem demiş ertesi gün devlet hastanesine gitmişler.tesadüf oraya yeni ultrason cihazı gelmiş bir bakmışlar bebk 3 aylık ve kalbi de küt küt atıyor.o nedenle olumsuz bir şey söylendiğinde ilk söylenene inanmamak lazım.sıkma canını tatlım her şeyin hayırlısı

umutsuz bence sana bugün bakan doktorun kafası iyiymiş. ne dediğini bile bilmiyor kendini toparla derim. kendi doktorunla telaşa kapılmadan konuş ne sormak istiyorsan bi kağıda yaz doktora gittiğinde unutmazsın. kafandaki soru işaretlerini yok edersin.
bu arada bu akciğere su kaçma durumu ilk defa duydum.

:teytey:

Sebincim 5 ocağı da sayarsak bugün 10. günüm. bakalım beklemedeyim.

olup olmadığını bilememk daha bir eziyet oluyor insana.hani bilse ki oldu rahatlıcak ya da bilse ki olmadı bir dahaki ay için kendini hazırlıcak insan ama işte bu da bir tür sabır sınavı herhalde

biliyorum şekerim zaten çatlatma iğnesinden sonra 10-12 gün test yapmayın pozitif çıkabilir ama yanlış sonuç olabilir deniliyor. ayrıca iğne bazılarında göğüs uçlarında koyulaşma yapabiliyor. Benim bir ara koyulaşır gibi oldu ama düzeldi sonrada.iğnenin etkisi 10-12 gün içinde geçiyor...
Bende pko'luymuşum yeni öğrendim :) yumurtalarım yeteri kadar büyümüyor. 12 13 cm de kalıyordu. klomen kullandım 20 ve 17 cmlik yumurtam oldu ve 2 tane pregnyl vuruldum. Beklemedeyim... Hayırlısı olsun...

.
Canım bak klomen kullananlarda da aynı şey olabiliyor... bir ay çok güzel yumurta oluşurken öteki ay bir sürü fakat küçük kalan yumurta olabiliyor... Bu vücudun bir tepkimesi... bazende 1 tane yumurta oluyor ama aşırı büyük oluyor ve çatlamayıp kist oluyor... kist olmasından korkma o kistler adet ile atılabilen kistler. sadece biraz ağrı yapabilir yada dolgunluk hissi olabilir.Fakat adet gördükten sonra gidiyorlar. Farlutal adet söktürücü bir hormon ilacı duphaston ve progestan gibi.. Farlutal bittikten sonra 1 hafta içinde adet olursun ve kist varsa kistler gider. Muhtemelen bir süre farlutal yada söylediğim diğer ilaçlardan kullandırıp adetini düzene sokacak ve yumurtalıklarını kendi haline bırakıp dinlendirecek... Daha sonra yine tedavine devam edecektir. Çünkü bu noktadan sonra tedavide ısrar edilirse yumurtalıkların daha fazla tepki verir ve dediğim gibi çok büyük bir tek yumurta yada işe yaramayacak çok küçük bir sürü yumurta oluşacaktır. Ayrıca biraz kafanı da rahatlat. Eşinde hayırlısıyla gitsin gelsin askere. Rabbim teskeresini almayı nasip etsin. Rahatla biraz ve bu kadar kasma. olacağı varsa sen hissetmeden olurdu zaten. Demekki vadesi var biraz.
Eşin askerdeyken pko için bazı doğum kontrol hapları veriyorlar ve büyük ölçüde tedavi sağlanıyor hatta düzene giriyor vücut. hazır eşin yokken belki doktorun böyle bir ilaç verir ve eşin geldiğinde ilacı bırakır bırakmaz hamile kalırsın.İnşallah!!!!

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

olup olmadığını bilememk daha bir eziyet oluyor insana.hani bilse ki oldu rahatlıcak ya da bilse ki olmadı bir dahaki ay için kendini hazırlıcak insan ama işte bu da bir tür sabır sınavı herhalde

sebincim sende göğüs ağrısı var mıydı ve ne düzeydeydi? ayrıca adetine ne kadar süre kala başladı ağrın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…