- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
COK KÖTÜYÜMM COK BEN 2SENELİK EVLYM KLOMEN VE MENOGON TEDAVİSİ GÖRDM FAKAT OLMADI SONRA TATİLE CIKTIK ORDA HAMLE KALMSM BEBEGM DÜŞTÜ.....DÜŞTÜ...mafoldumbenmafoldumben ÖLDÜ KARNIMDAmafoldumben EŞİM ASKERE GİDDİCEK DİE BENDE BU AY ASILAMA YAPALIM DEDİM...MENOGONA BASLDK..ADETN 3.GÜNÜ GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİSON İĞNEMİ VURULDM DOKTR KESTİ İĞNEMİ..COK YUMURTA OLUSUOR DİE KESTİ...PAZARTESİ GİİTĞİMDE BNA 3ÜNÜ SÖYLEDİ HERLDE SADECE ONLAR İİ Kİİİİ ONLARDA 9.5 9..5 11.5 MMmafoldumben ADETİMİN 13.GÜNÜNDEYİMmafoldumben BUGUN GİİTTİİM YİNE AYNILAR KENDİ DOKTORUM BANA İĞNEYE BASLAMADAN ÖNCE GAYET İİ YUMURTLAR DEMİŞTİ...BUGUN KENDİ DOKTORUM YOKTU LAPAROSKOPİ AMELYTINA GİRMİŞ BASKA DOKTOR BAKTI BANA NE DEDİİİİİ POLİKİSTİK OVERSİN DEDİ..HALBUKİ ÖLE BİŞİİM YOK BİLEmafoldumben EN AZINDAN ÖLE BİLİORUMmafoldumben ÖLE BİŞİİ YOKTUmafoldumbenBU DOKTOR BANA FAZLA YUMURTLK OLUNCA BZ TÜPBEBEK ÖNERİORUZ DEDİ..kafamçokkarıştı 2 3Ü SADECE DÖLLENİR DEDİ...DİER TÜRLÜ 7 İZ BİLMEM NE OLUR DEDİ NASI OLACAKKİ 7İZ EN BÜYÜĞÜ 11MM OLMUS!!!!!İMKANSIZ.....ÜSTELİK 13.GÜNÜM BUGUN!!NEZMAAN BÜYÜYECEKLERKİ...YOK FAZLA YUMURTA SIVISI KARINDA SU BİRİKTİRİOR..AKCİGERE TASIORmafoldumbenmafoldumben COK KÖTÜYÜM NAPICAM BEN KENDİ DOKTORUM ARICAK BİRAZDAN VE TEKRAR GİDİCEMmafoldumbenmafoldumben
şimdi yine ölçtüm kızlar 37.1 olmuş ateşim kafamçokkarıştı noluyo banaaaaa
şimdi yine ölçtüm kızlar 37.1 olmuş ateşim kafamçokkarıştı noluyo banaaaaa
niye kimse bir şey yazmıyor?ohaoldumsmile
hosgeldın canım
ben sıcak su torbama sarıldım uyukluyorumm
nasıl gıdıyor hamıslık
haftaya mı dktor sımdı?
fındıkcık neler yapıyo?? mıdenı bulandırıyormu?
ben geldım kızlar
valla bunaltıcı bırgun
sıcak su torbamla geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gaye,atesli anne... Allah soylettı bana
gelıyorrrrrrrrrrrrrrrr
tarçınım kaçıncı günündesin?
Amiiiinnnn kaydirigubbakcemile3 söyle söyle 40 kere söylersek olumuş
:teytey:
Sebincim 5 ocağı da sayarsak bugün 10. günüm. bakalım beklemedeyim.
Evet haftaya kaldı.çok şükür bulantım yok şimdilik canım.ama akşamları erkenden uyuyorum.boshayallersmile
20 kere soyledım hihoyyyt
20 de yarın soylerım hihoyyyt
pztesı de test yaparsın :roflol:
Canım öncelikle sakinleş lütfen... pkodan ölmüş kimse duymadım ben... bende hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşamıştım ve doktora gittiğimde 6cm lik kist vardı yumurtalıkta ve bana pko olduğumu da söyledi... söktürücü ile kistim gitti ama pko tabiiki devam ediyor... Hemen umutsuzluğa kapılma... Daha önce de kullanmışsın yumurta geliştirici ilaçlar. Herhangi bir nedenle bünyen cevap vermemiş olabilir ilaçlara. Ama bu asla olmayacak anlamına gelmez. yumurtaların çok sayıda ve fazla gelişmediği için kendiliğinden döllenemeyebilirler diye düşünmüştür doktor ve o nedenle tüp bebek yapalım demiştir muhtemelen.Çünkü tüp bebekte aşılamaya göre şans daha yüksek.Çünkü döllenme zaten laboratuar ortamından gerçekleşiyor. Aşılamada ise sadece spermlere biraz destek olunuyor.
Herkeste her tedavi aynı etkiyi göstermiyor ve herkeste tedavinin tutma oranı aynı % de değil.Bende aşılama tedavisi %50 başarı gösterebilecekken sende belki %10 gösterir ama sende de tüp bebek başarısı %50 dir belki..
Lütfen üzme bu kadar kendini... Ve hayatı oluruna bırak... yine kontrollerine ve ilaçlarına devam et. doktorunla herşeyi konuş.endişeni paylaş. gerekli açıklamayı yapacaktır.
haklsn cnm şimdi kendi doktorum aradı nebilimmm bişler diooo dier doktor cok yumurta var dedi pko hasısın dedi buda cokrezerveden meslektasım öle görmüş dedi ne alakkaa yaa pko ayrı ii yumurta ayrıı cok iise neden hamle kalamadm ben :bbo:anlmıorm her doktor ayrı telden calıor lmaz: tedaviyi kesebiliriz dedi doktror ayy kessin zaten kızlar valla sıkıldm o diil kist olck ya:sinifsinif: eşimde askere gidicek:gitme:
ben bişii anlmdmkii.....bende ne var??ben cok eski doktoruma gidicem prof tu doktorum nie basından ona gitmedmkii:bbo: ahh ahhh kafammm kızlar karmakarısıgım doktor catlama iğnesi vermdn tedaviyi kesicek ....fartualmı ne varmıs ondan vercm dedi...siz bişe anldnzmııı?:bbo:
boshayallersmileboshayallersmile korkuorum cnm cok kistten ...vede karında su birikip akcigere tasıormus ondan:sinifsinif: ilacımıda en son gecen cumrtesi vuruldm bişe olmaz dimii:gitme:bi saniye arkadaşım.. panik yapma.. hayırdır ne oldu? tam anlamadım ben ne olduğunu? sakin ol yavaş yavaş anlat...panik yapma....
ya benm neden okdr cok oldu cnm....neden küçük kaldılar bide? anlmdm ben bişe ya....sadece düşündüğüm kist olmasın vede su akcgre yumurtlktan su tasması....olurmu acabaohaoldumsmilebencede kendi doktorunla görüş..sonuçta senin geçmişini o biliyor... üzme kendini..
bendede bir sefer 7 yumurta gelişmişti.. hepside çatladı ama gebelik olmadı... genelde çok yumurta geliştiğinde kaliteli olmuyor deniyor bilemiyorum ne kadar doğrudur...
üzme kendini...
Umutsuz hemen yıkılma
bende kendı doktorunun yolundan gıt
yarın ıcın randevu al hemen
ve dıger doktorunun dedıklerını unutt
:1hug:saol cnm....destegin için..hepinize teşşkr ederm kızlar...büyük ihtmlle tedavi keslck...böleside bi acayipanlmdm bişe ANNNLAMADIMM GİTTİİfisfisfis
:teytey:
Sebincim 5 ocağı da sayarsak bugün 10. günüm. bakalım beklemedeyim.
yanlız şimiden uyarayım ben yanlış bilmiyorsam o ilaç bazen ateş yapıyormuş hatta hamilelik belirtileri gösteriyormuş... bunu yanlış anlama nolur... ama sonradan çok umutlanırsan üzülürsün diye aklında olsun diye söylüyorum..
sende pko lumuydun?
haklsn cnm şimdi kendi doktorum aradı nebilimmm bişler diooo dier doktor cok yumurta var dedi pko hasısın dedi buda cokrezerveden meslektasım öle görmüş dedi ne alakkaa yaa pko ayrı ii yumurta ayrıı cok iise neden hamle kalamadm ben :bbo:anlmıorm her doktor ayrı telden calıor lmaz: tedaviyi kesebiliriz dedi doktror ayy kessin zaten kızlar valla sıkıldm o diil kist olck ya:sinifsinif: eşimde askere gidicek:gitme:
ben bişii anlmdmkii.....bende ne var??ben cok eski doktoruma gidicem prof tu doktorum nie basından ona gitmedmkii:bbo: ahh ahhh kafammm kızlar karmakarısıgım doktor catlama iğnesi vermdn tedaviyi kesicek ....fartualmı ne varmıs ondan vercm dedi...siz bişe anldnzmııı?:bbo:boshayallersmileboshayallersmile korkuorum cnm cok kistten ...vede karında su birikip akcigere tasıormus ondan:sinifsinif: ilacımıda en son gecen cumrtesi vuruldm bişe olmaz dimii:gitme:
ya benm neden okdr cok oldu cnm....neden küçük kaldılar bide? anlmdm ben bişe ya....sadece düşündüğüm kist olmasın vede su akcgre yumurtlktan su tasması....olurmu acabaohaoldumsmile
:1hug:saol cnm....destegin için..hepinize teşşkr ederm kızlar...büyük ihtmlle tedavi keslck...böleside bi acayipanlmdm bişe ANNNLAMADIMM GİTTİİfisfisfis
Neden Kaçmış?
Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.
Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:
- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"
Kısa bir ara ve Sürücü:
- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…"
olup olmadığını bilememk daha bir eziyet oluyor insana.hani bilse ki oldu rahatlıcak ya da bilse ki olmadı bir dahaki ay için kendini hazırlıcak insan ama işte bu da bir tür sabır sınavı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?