Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bu ara bende bişey var herkese sinirleniyorum önüme gelene bağırıp çağırıyorum çok alıngan oldum ya. önce böyle yapıyorum sonra pişmanlıktan aülaya aülaya içim şişiyo

umutsuz biraz rahatlaa... sana söyledim bendede bir ay o şekilde oldu.. tam 7 yumurta gelişti... 3den fazla yumurta oluşunca çatlatma iğnesi yapmıyorlar... çoğul gebelik riski doğurduğu için.. yasal olarakda yapılamıyormuş zaten.. yasakmış.... o ay sonu tüm hepsi çatladı patladı bişicik kalmadı ertesi ay çalışmalara devaam zemuszemus
rahim nerdeeee akciğerler nerde.. ordaki şey oraya nasıl gidiyormuş?? ayrıca bu yumurtaların içi tsunami etkisi yapacak kadar su dolu değil ki... düşün her biri 10 mm den 7 tane yumurtan olsa 7cm lik bişi olur... onunda içinde ne kadar sıvı olur yani... hiç üzme kendini.. öncelikle sakin ol..sabırlı ol... kendi doktoruna git.. güzelce konuş.. aklındaki herşeyi sor...
bak ben yıllardır pcos luyum... pcosluda olabilirsin... olmayabilirsin de.. herşey bizler için... ne yapalım.. derdi veren allah dermanınıda verir elbet...
hadi kendine gel artık...
bencede şu nick ini değiştir.. umutsuz olma... bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş... sırf nickinle karamsar ruh haline bürünebilirsin yanii

bence sen bu kadar stresliysen ondan olmuyordur bacım... ne bu kadar telaş... bende pko luyum pko lu olmak kısırsın demek değil ki... artı madem doktoruna güvenemedin değiştir ama dediğim gibi bu stresle diyelim hiç bir problemin yok zaten olmamaz ben diyim...

Hastanede yattıktan 1 hafta sonra kontrole gittim doktor bana regl düzenlimi diye sordu hayır dedim bu şekilde farlutalı verdi.zaten normal hayattada benim regl 3 gün sürüyor ve kanama dahi olmuyor sanki kahve yada kırmızımsı akıntı şeklinde kanama oluyor.26 gün yada farklı günler arası oluyor yumurtlama takibi yapamıyorum bu yüzden yada yumurtlama oluyormu bende bilmiyorum ama doktorlar herşeyin normal olduğunu belirtiyor 6 aydır evliyim korunmadığım halde bebeğimiz olmuyor.acaba ben ilişki esnasında yanlış bişeymi yapıyorum diyorum.çünkü fazla durmuyor spermler hemen çıkıyor bende yıkamak zorunda kalıyorum.nasıl olacak bu bebiş bilmiyorum kime danışsam ne yapsam bişey yok diyorlar ama ben bebiş istiyorum yaaaa

:1hug:CANIM SAOLUN ARKADASLARIM BURDA OKADAR GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİMKİ....ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...ÇİFTERÇİFTER EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq: BENDE BEBEĞİMİ KAYBETTİM....DOĞAL YOLLA GEBE KALMISTIM.....TEDAVİLER CEVAP VERMEDİ SIKILDIK VE Bİ TATİL KACAMAGI YAPTIK ORDA KALMISIM HAMİLE mafoldumben AMA BEBEĞİM ÖLDÜ..... :gitme: ÖLDÜ....BEN 2DOKTORA GİİTTİM İKİSİDE AYNISINI SÖLEDİ...GERÇKETENDE ÖLMÜŞTÜRDE ALDILAR DİMİ BEBEĞİMİ İŞTE HEP BUNDAN KORKUORUM BEN....ACABA GERÇKTEN ÖLDÜMÜ....:gitme: EVET ÖLDÜ....BİLİORUM BANA NOLUOR:çok üzgünüm:....ÖLDÜ BEBEĞİM ÖLE ALINDI:gitme:RABBİM NASİP EDERSE OLACAK NAPALIM KIZLAR İNANIN OHHH DEDİM RAHATLADIM SAYENİZDE İYİKİ VARSINIZZ:1hug:
:roflol: :roflol: Kuşum bende anlamdm ya kafasımı iidi ama anlmdgm o doktor bana pko dedi kendi doktoruma diorumki meslktasınız bana pkolu dedi...:bbo:evet dior doru dior cok rrezerven var dio....eee pkolumuyum diorum yok dio:bbo: anlmdm kiiiii ah bu doktorlar:mymeka: bişe anlmdm en iisii hiç karısmiim ben cok yumurtam var anlmdgm su doktor bey nolcak bu yumurtalar catlamdn dedim onların hepsi catlıcak die bişe yok bidahaki ay gelişir catlar dedi....:bbo: ben hiçbizaman anlyamdmki akıl erdiremedm:bbo:

:1hug: :1hug: canım allah razı olsun senden rabbim tezzzz zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq: İNŞALLAH:Saruboceq:canım cok saol cok:asigim: a.s. doktorum baana sen geç yumurtluorsun dedi zaten bazende hiç dedi alla alla anlmdm ee basındada masallaah cok ii yumurtlaman dedi sonra öle:bbo: dedim ya canlar ben anlmdm:sm_confused: napalım ben dua ediiim yeter kist olmasın şu su tasması karnımda akcgere gitmesi bilmem nesi olmasnda....:Saruboceq: tedavim kesilsin....:sm_confused: fartual kisti engelliormu canım fartual kullandgm ay korunucam dimi canım benm prolaktn 33 cıkmıstı bu ilaç etkilermi hormonları canım birde bu yumurtalama ilaçları prolaktini etklermi canım hepinize cokk cokk teşşekkürr ederim:1hug: :1hug: a.s.

kızlar bu ara bende bişey var herkese sinirleniyorum önüme gelene bağırıp çağırıyorum çok alıngan oldum ya. önce böyle yapıyorum sonra pişmanlıktan aülaya aülaya içim şişiyo

herkes yaşıyor gel-gitler..sakin ol samsakcıımm....
bak beni düşün.. taam tamına 47. günüm hala adet olamadım.. stres gerginlik hat safhada =(((
çalışma için umudum bile yok =(((
sıcaklar basıyor
her yanım ağrıyor.. belim karnım...
bunca sıkıntıyı 3 haftadır hep çekiyorum =((
şimdi haline şükret =))) beterin beteri var.... hepsi geçicek diye düşün.. yarından sonra evdeyiz.. geç kalkıcaz... uğuzuunn bi kahvaltı ediceezz... evde istediğimiz kadar pijamalarla gezicezz..oohhhh hihoyyyt
:lepi:

ayrıca umutsuz arkadaş..
kendin söylüyorsun tatile gittim hamile kaldım diye.. demekki stres olmadığında gebelik olabiliyor işte.. stres yapmak gebeliğe engel.. bunu doktorlar kendileri söylüyorlar... banada geçen yaz dedi doktorum git tatile gel belkide hamile olursun.. öyle çok hastam var diye... =))

hepsi geçecek hepsi geçecek 40 kere söyleyince oluyormuşya ben de içimden söyleyim bari lapacım
umutsuz ben 10 senedir çeşitli sebeplerle hastanede yaşamasını öğrenmiş bir doktor olarak söyleyeyim. aynı hastanede çalışan yada arkadaş olan doktorlar asla birbirlerini kötülemezler mutlaka bi kılıf bulurlar. o yüzden takılma. meslektaşını yermemek için böyle yapıyor. her ortamda bu böyle

cok haklısın canım ama bilmem ne kompikasyonu deniormus buna anlmdmki inanki hiçbişe anlmdm benama desteğinizle takmıorumm bile artık saolunopuyorumnanaktan rabbim tez zamanda nasipetsin inşallah canımmm kucagnı doıldursun canım benim 7dide değil kızzz sayamadgm kadar cok olmus dedi 25 30tane olmuskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülsemmi aglsAMMI... ANLAMDM GİTTİ....30TANE YUMURTLK....EN BÜYÜĞÜ 11.5MM OLMUS 13.GÜNÜM ÜSTELİK...CUMARTESİ BELLİ OLCAK BENDE ACIKCASI TEDAVİYİ KESMESİNDEN TARAFTARIM....BAKALIM HAYRLISI KIZLAR SAOLUN COK SAOLUN

a.s COK COK HAKLIISN BACIM TATİLDE DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDM ZATEN AMA KAFAM HALA ALAMIOR..STRESTEN HAMİLE KALAMIORUM BEN:uhm:
SYAVUZZ ARKDSM COK TEŞŞKREDERM BİTANEM HOŞBULDUK :1hug:SAOL DESTEĞİN İÇİN...BUAY ACABA NAPSAM BÖĞÜTRLEN KÖKÜ VAR EVDE ONUMU DENESEM...ADACAYIDA VAR NAPSAM

alkisalkisalkis
katılıyorum...

:1hug: İNŞALLAH CANIM.....AAA SEN DOKTORMUYDUN CANIM:asigim: NE GÜZEL..HAKLISIN CANIM DOKTORLAR ÖLE SACMALADIKİ ANLMDM BEN BİŞE AFALLADIM KALDIMfisfisfis KUZUM BENM BU NİCKİM NASI DEĞİŞCEK YA:1rolleyes:

EVET CANIM COK HAKLISIN DORU DİOSUN TATİLE GİDİİM DİORUM YİNE AMA GİTSEMDE OLMAZ ARTIK BİKERE GİTTİM YA TATİLDE KALDM YA TATİLE GİTSEM HEMEN DİCEMKİ TATİLDE KALMISTIM ACABA YİNE KALCAMMI:roflol: AMA ARTIK UMRUMDA DİİL.. KIZLAR SAOLUN:1hug:

İnşallah hepimiz burada müjdeli haberlerimizi veririz canım. Hepimiz zorlu dönemler yaşıyoruz.gel-gitler yaşıyor hem psikolojimiz hemde hormonal dengemiz. İnşallah sonucunda bebeklerimize kavuşacağız. Yüce Rabbim bizi her sn duyuyor ve bu duaların karşılığını verecektir biliyorum.

ya kıslar cok kotu bı hava var bugunyaaaa bunaltıcı tobıcdede herkes dertlııı uffff ınsallah hersey duzelır:gitme::gitme: kıslarrrr

ayy şöyle bir bakıyorum..
aysel mideyi üşüttü.. kendini iyi hissetmiyor..
mugmug kendini iyi hissetmiyor..
samsak da öyle..
umutsuz zaten iyi değil...
:çok üzgünüm:
ne oldu böyle bayanlar... hadi toplayın kendinizi... pozitif olun.. "şen hamileler topiği" yapıcaz daha burayı :teytey:

mervam merak etme düzelir efkerlıyız işte neydersin. ama bi hamilelik haberi alırız sanki bu efkar hiç olmamış gibi şenleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…