Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mugmugcum sıze caktırmıyorum demıssınyaa ay cok guldum kıs hıc caktırmıyosun bencedeeeeee sala salla salla bı oyna bı buyana salla delı olduk sonundaaa oh oh hade yandan bıraz asagdann:dance::teytey::sm_cool:

umutsuz sayfanın en üst kısmına çık orada kullanıcı paneli car ordan profilinde değişiklik yapabilirsin.

cnmm ordan değişiormuki nick....zannetmiorum keske değişse...kızlar ya benim eski doktorumu aradım ben ne ya napmıslar dio öle mahvetmişler seni dio...napıcam ben dedim hiçbişe dedi bekliceksn nediimkii dio adam haklı....30tane dioo yanlıs tedavi uygulamıs cok kötü durum dedi...

haklisin canim insan hic yabanci hissetmiyo kendini burda. bundan once sizi sessiz takip ediyodum ondan bir nevi taniyor hissediyorum sizi:)

canım bak eskide çocuk istemeyen kadınlar hemen gidip soğuk suyla yıkarlarmış.bence hemen yataktan kalkma yıkamada sanırım spermlere zara veriyor.

slm kızlar yarın 11de doktora gidicem pregnly5000 vermişti çok şükür buldum
dualarınızı eksik etmeyinnn

slm kızlar yarın 11de doktora gidicem pregnly5000 vermişti çok şükür buldum
dualarınızı eksik etmeyinnn

Allah gönlüne göre versin arkadaşım herkesin bebişi olsun benim de tabi :)) takmıycam diom ama dışarı çıkıyom karşıma hamileler çıkıyo sırnaşık şey

haklisin canim insan hic yabanci hissetmiyo kendini burda. bundan once sizi sessiz takip ediyodum ondan bir nevi taniyor hissediyorum sizi:)

slm pison yeni katılmışsın buraya geçmişi okudum :) inşallah uğurlu gelir bu topik sana sen kaç aydır bebek istiyorsun

iyi akşmlar... beklemedeyim ben hala... reglim 13 ocak düzensizlik var test yaptım negatif bekliyorum 33. gündüüüü... hastalancaksam olsamda kurtulsam bu belirsizlikten..... oooffff

Allah gönlüne göre versin arkadaşım herkesin bebişi olsun benim de tabi :)) takmıycam diom ama dışarı çıkıyom karşıma hamileler çıkıyo sırnaşık şey

aminn cnm inşallah bu sene bebişleniriz forumcakopuyorumnanaktan
ama sen takmamaya çalış cnm vakti zamanı geldiğinde bebeğin seninle olucak inşallah cnm

iyi akşmlar... beklemedeyim ben hala... reglim 13 ocak düzensizlik var test yaptım negatif bekliyorum 33. gündüüüü... hastalancaksam olsamda kurtulsam bu belirsizlikten..... oooffff

iyi akşamlar arkadaşım benim derdim de seninle aynı benimde bugün 39. günüm kan testi yaptırdım hamilelik yok ama kırmızılar da yok o kadar laf söyledim kırmızılara alındılar gelmiyolar ama gelsinler artık bende çok sıkıldım bu belirsizlikten (

kızlar yaa bişey söliim mi sanırım bebek yerine kist geldi bana... çünkü daha önce kist olduğundaki gibi sanki yumurtalık kısmımda bir kelebek var gibi pıt pıt pıt atıyo arada. kafamçokkarıştı

ya gaye oyle dusunme bılemezsın kı belkı de yumurta catlamıs yerıne oturmustur ..
degısıklıkler oluyodur ıcınde beben ıcın opuyorumnanaktan

yaa bakma sen onlara bebişte olabilir kist olmasında aklına kötü şeyler getirme yoksa bende kist mi var ( hala olmadım da (

hayırlısıyla şu 1 hafta geçseydi iyi olacaktı... artık tahammül sınırım zorlanıyor iyice

adet sokturucu ıcıyormusun bıtan bıraktın mı yoksa
sen muayene olmustun ama kıst yoktu olmamıstır ınsallah

bi tane içtim bıraktım annem korkuttu beni yengemin 9 gün görünmemiş hiç ne kanda çıkmış ne idrarda bende bekliyom pazartesi ni kendi doktoruma gidicem artık o yazarsa içicem bu saatten sonra bebeğin görünmeme ihtimali yoktur kist oluşmaz inşallah eyvahedigeldismile

hayırlısıyla şu 1 hafta geçseydi iyi olacaktı... artık tahammül sınırım zorlanıyor iyice

sabırla dua ederek bekle dedıgımız gıbı yapacak bısey yok o yzuden cok dusunmek kotu etkıler senı...
bu bı haftaya hergune bı ugras koymaya calıs kendıne...tabı yorucu seyler olmasın yanı

neyse ole yap bakalım hayırlısı ınsallah kıst degıldır de bebedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…