umutsuz sayfanın en üst kısmına çık orada kullanıcı paneli car ordan profilinde değişiklik yapabilirsin.
Hastanede yattıktan 1 hafta sonra kontrole gittim doktor bana regl düzenlimi diye sordu hayır dedim bu şekilde farlutalı verdi.zaten normal hayattada benim regl 3 gün sürüyor ve kanama dahi olmuyor sanki kahve yada kırmızımsı akıntı şeklinde kanama oluyor.26 gün yada farklı günler arası oluyor yumurtlama takibi yapamıyorum bu yüzden yada yumurtlama oluyormu bende bilmiyorum ama doktorlar herşeyin normal olduğunu belirtiyor 6 aydır evliyim korunmadığım halde bebeğimiz olmuyor.acaba ben ilişki esnasında yanlış bişeymi yapıyorum diyorum.çünkü fazla durmuyor spermler hemen çıkıyor bende yıkamak zorunda kalıyorum.nasıl olacak bu bebiş bilmiyorum kime danışsam ne yapsam bişey yok diyorlar ama ben bebiş istiyorum yaaaa
slm kızlar yarın 11de doktora gidicem pregnly5000 vermişti çok şükür buldum
dualarınızı eksik etmeyinnn
haklisin canim insan hic yabanci hissetmiyo kendini burda. bundan once sizi sessiz takip ediyodum ondan bir nevi taniyor hissediyorum sizi:)
Allah gönlüne göre versin arkadaşım herkesin bebişi olsun benim de tabi :)) takmıycam diom ama dışarı çıkıyom karşıma hamileler çıkıyo sırnaşık şey
iyi akşmlar... beklemedeyim ben hala... reglim 13 ocak düzensizlik var test yaptım negatif bekliyorum 33. gündüüüü... hastalancaksam olsamda kurtulsam bu belirsizlikten..... oooffff
nickim değiştii kızlar
slm kızlar yarın 11de doktora gidicem pregnly5000 vermişti çok şükür buldum
dualarınızı eksik etmeyinnn
kızlar yaa bişey söliim mi sanırım bebek yerine kist geldi bana... çünkü daha önce kist olduğundaki gibi sanki yumurtalık kısmımda bir kelebek var gibi pıt pıt pıt atıyo arada. kafamçokkarıştı
kızlar yaa bişey söliim mi sanırım bebek yerine kist geldi bana... çünkü daha önce kist olduğundaki gibi sanki yumurtalık kısmımda bir kelebek var gibi pıt pıt pıt atıyo arada. kafamçokkarıştı
yaa bakma sen onlara bebişte olabilir kist olmasında aklına kötü şeyler getirme yoksa bende kist mi var( hala olmadım da (
adet sokturucu ıcıyormusun bıtan bıraktın mı yoksa
sen muayene olmustun ama kıst yoktu olmamıstır ınsallah
hayırlısıyla şu 1 hafta geçseydi iyi olacaktı... artık tahammül sınırım zorlanıyor iyice
bi tane içtim bıraktım annem korkuttu beni yengemin 9 gün görünmemiş hiç ne kanda çıkmış ne idrarda bende bekliyom pazartesi ni kendi doktoruma gidicem artık o yazarsa içicem bu saatten sonra bebeğin görünmeme ihtimali yoktur kist oluşmaz inşallah eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?