Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

biri beni durdursun bir sinir evde herkes benden kaçacak delik arıyor.ne oldu bana anlamadım ki ben mülayim bir insandım.bilmiyorumkismile

barays+, edut, lapaci+, pison, sebin+, supreme
slm kızlar ıyı aksamlar
ne cok konsumussunuz bugun yaaa...nası okıcam sımdı ben gecmısı ..
ıcımden bır hıs guzel haberler oldugunu soyluyor...hemen gelıyorum

ii akşamlar

bebe dusundugun ıcın gergınlık yapıyo olabılır...hayırlısı olsun sabırlı ve sakın olmak ıcın kafanı dagıtmaya bak bence

hayırlısı olsun onu takmıyorum da eşim öğretmen okuldan yine nezle geldi eşim iyileşti oğlan biraz toparladı.ben hasta oldum şuan hamile olma ihtimalinden ilaç kullanamıyorum iyileşmeye çalışıyorum.

gecmıs olsun Allah yardımcın olsun canım...

ben iyileşs,in diye uğraştığım oğlum saçlarını soğuk suyla yıkanmış odasına bir girdim damla damla saçlardan su üstüne dökülüyor

odasında bir subardağında kokulu bulanık su buldum haliyle deterjan içti diye korktum adam pastel boya kırıntılarından renkli sıvı yapmış içtinmi oğlum diyorum tadını çok merak ettim ama anne diyor.

oyuncak kamyonun kasasına mandal koymuş üzerini suyla doldurmuş pür dikkat bir yere götürüyor nereye oğlum dedim bilgisayara gidiyorum dedi artık ne yapacaktı bilmiyorum.,

delikafaduldenama herşeyleri tatlı rabbim herkese versi.ikinci kardeşi olunca uslanır inşallah.

bısey sormak ıstıyorum sen ıncır kuru yapmıssın sanırım sende degısık etkılerı oldumu ben 4 gundur ıcıyorum sızlamalar basladı ...yumurtalarımı buyutuyodu bu

içer içmez olmadı ama yumurtlama döneminde ve sonrasında sancı ve batma oldu bende.. sonraaa hamileydim :)

çok tatlı maşallahh.....

biri beni durdursun bir sinir evde herkes benden kaçacak delik arıyor.ne oldu bana anlamadım ki ben mülayim bir insandım.bilmiyorumkismile

pencereyi aç temiz hava varsa derin derin içine çek. 10 kadar say...

ya da sürekli gel sohbete katılll kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…