evet geçmişi okudum tatlım
biri beni durdursun bir sinir evde herkes benden kaçacak delik arıyor.ne oldu bana anlamadım ki ben mülayim bir insandım.bilmiyorumkismile
barays+, edut, lapaci+, pison, sebin+, supreme
slm kızlar ıyı aksamlar
ne cok konsumussunuz bugun yaaa...nası okıcam sımdı ben gecmısı ..
ıcımden bır hıs guzel haberler oldugunu soyluyor...hemen gelıyorum
slm kızlar yarın 11de doktora gidicem pregnly5000 vermişti çok şükür buldum
dualarınızı eksik etmeyinnn
hayırıdır reglıne az kaldı da onu beklemenenın stresımı
bilmiyorum ben son gün sinirli olurdum hep adet tarihim 19 ocak.:uhm:
bebe dusundugun ıcın gergınlık yapıyo olabılır...hayırlısı olsun sabırlı ve sakın olmak ıcın kafanı dagıtmaya bak bence
hayırlısı olsun onu takmıyorum da eşim öğretmen okuldan yine nezle geldi eşim iyileşti oğlan biraz toparladı.ben hasta oldum şuan hamile olma ihtimalinden ilaç kullanamıyorum iyileşmeye çalışıyorum.
bısey sormak ıstıyorum sen ıncır kuru yapmıssın sanırım sende degısık etkılerı oldumu ben 4 gundur ıcıyorum sızlamalar basladı ...yumurtalarımı buyutuyodu bu
ben iyileşs,in diye uğraştığım oğlum saçlarını soğuk suyla yıkanmış odasına bir girdim damla damla saçlardan su üstüne dökülüyor
odasında bir subardağında kokulu bulanık su buldum haliyle deterjan içti diye korktum adam pastel boya kırıntılarından renkli sıvı yapmış içtinmi oğlum diyorum tadını çok merak ettim ama anne diyor.
oyuncak kamyonun kasasına mandal koymuş üzerini suyla doldurmuş pür dikkat bir yere götürüyor nereye oğlum dedim bilgisayara gidiyorum dedi artık ne yapacaktı bilmiyorum.,
delikafaduldenama herşeyleri tatlı rabbim herkese versi.ikinci kardeşi olunca uslanır inşallah.
gecmıs olsun Allah yardımcın olsun canım...
biri beni durdursun bir sinir evde herkes benden kaçacak delik arıyor.ne oldu bana anlamadım ki ben mülayim bir insandım.bilmiyorumkismile
çok tatlı maşallahh.....
gerçekten sohbet iyi geliyor sakinleştim.sağolun iyiki varsınız.:asigim:pencereyi aç temiz hava varsa derin derin içine çek. 10 kadar say...
ya da sürekli gel sohbete katılll kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?