Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben geldm ben yanıorum yanıorum kızlar cok korkuorum aklbm sıkısıor korkuorum karıniçi sıvı birikmesi olblrmiş kalbm agrıor korkuorm kızlar cok allahm yardmet 30tane yumurta napıcam ben bitsin hemen adet oliimistemiorm cocuk artık cok kötym doktor e2tahlili bile isteemedi kızlar yaa tedavi boyunca yarn yaptrcm kimbilir kaç çıkıcak tavan yapmıstır nolur dua edin kızlar saglıgıma bişe olmasn

iyi akşamlar kızlar size kötü bir haberim günlerdir süren bel ağrılarımın mide bulantısının sonucu belli oldu kırmızıları gördüm adet dönemim feci şekilde bozuldu klomenin etkisimi bilmiyorum daha önce 30 günde oluyodum iğneden sonra 26 şimdide 22 günde geldi bişey anlamadım artık kendi haline bırakmaya karar verdik en azından bitane kızım var onun için şükrediyorum rabbim bize ikinciyi nezaman verirse beklicem artık doktora gitmicem hiç bir kürü uygulamıcam olursa olur inşallah rabbim sizlere anne baba olmayı nasip eder dünyanın en güzel varlığı olan bebişlerinizi kucağınıza alırsınız yinede umudumu yitirmiyorum 2005 yılında ocak ayının 16 sı son adet tarihimdi kızıma hamile kalmıştım kimbilir belki 2010 ocakta tekrar olur kendinize iyi bakın topikten ayrılmıcam sizi arada takip edicem listeye yzın diyemiyorum çünkü artık regl tarihlerim beni yanıltıyo bu sefer vermek istemiyorum belki şu gün gelcek diye beklemezsem stresi atıp bu sefer başarırız

Son düzenleme:
inşallah adet tarihim 22 ocak benide eklersiniz sevinirim bu arada hamile arkadaşlar ilk hamilelik belirtileri nelerdi sizde

hayırlısıyla şu 1 hafta geçseydi iyi olacaktı... artık tahammül sınırım zorlanıyor iyice

canım kendini çok sıkma inanki herkes için dua ediyorum ama senin için bikere daha ediyorum inşallah olur diye çünkü klomen iğne felen çok yıpratıyo insanı dualarım seninle inş.rabbim gönlünüze göre verir

sağol canım şuan bana kızgın lambayı topla indirmeye çalışıyor.canı sağolsun ne deyim.vereliniortak

herkes bu konuda bana kızıyor basına gelmeden anlamazsın diye ama ben pısırık pısırık oturan cocuk yerine aktif ve araştırmacı ruhlu zeki çocukların yaramzlıklarını tercih ederim valla...:tomato:

meleğim dur önce bir sakin ol.birşey yoktur inşallah telaş yapma.ALLAH yardımcın olsun.

oohh kac yasında masallah yaramaz ama tatlı bısey sanırım

içer içmez olmadı ama yumurtlama döneminde ve sonrasında sancı ve batma oldu bende.. sonraaa hamileydim :)

anladım canım sagol...benım zaten her gıttıgımde yurtaların normladen buyuk dıyodu da dr hıc bı kur uygulamazken acaba sımdı sıstılermı dedım

sakın ol canım ya tahlıllerı vs bı ver bakalım ondan sonra tekrr sakınce dusun ...Allah dermenı olmyan dert vermemıs olumden baska ...

hayırlısı olsun dedıgın gıbı sakın kafayla bı kac ayı gecır bakalım ne olacak ...
dedıgın gıbı avunacagın bı kızın var masallah en azından

inşallah adet tarihim 22 ocak benide eklersiniz sevinirim bu arada hamile arkadaşlar ilk hamilelik belirtileri nelerdi sizde

lıste takıpcımız barays arkadasımız yarın gorunce ekler mutlaka hosgeldın

herkes bu konuda bana kızıyor basına gelmeden anlamazsın diye ama ben pısırık pısırık oturan cocuk yerine aktif ve araştırmacı ruhlu zeki çocukların yaramzlıklarını tercih ederim valla...:tomato:

benim tercihimde oydu zaten canı sağolsun.sanada yaramaz bir bebiş versin allah emi.

ilk defa duyuyorum. inşallah sağlıkla atlatırsın... :Saruboceq:

sende bırak dediğin gibi ; belki 30. günü beklerken supreme gibi güzel haber alırsın...

listeyi barays yapıyor yarın hatırlatırız.... :CüvCüv:

benim belirtiler kasıkta sancı batma ve akıntıydı...

ah keşke listeye girebilseydim şu kırmızılar gelmeseydi

benime 1 haftadan beri kasıklarım ağrıyo ve göğüslerim adet ağrısı gibi ama adetime daha 9 gün falan var bu kadar erken hiç böyle ağrılarım olmamıştı

lorkecim meldacım kızlar cok kötym ya hiç böle yasayan yokmu nolurrr cvp vern

ya ben sana bişi soracağım... o su toplama işini sana kim söyledi... yav benim bir yumurtalığımda 21 diğerinde 18 yumurta var.. senin telaşını ben cidden anlamış değilim

slm benim kızımda 4.5 yaşında felaket herkez ikinci çocuğu napçan diyo bende bitanenin yetmediğini biraz daha fazla efor heyecan olsun istediğimi söylüyorum çevremdeki herkes ikinci çocuğa karşı bitek ben istiyorum acaba ondanmı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…