slm kızlar bende bebek istiyorum uğraşıyoruz ama olmuyo bu ay bakalım ne olcak
hayırlısıyla şu 1 hafta geçseydi iyi olacaktı... artık tahammül sınırım zorlanıyor iyice
sağol canım şuan bana kızgın lambayı topla indirmeye çalışıyor.canı sağolsun ne deyim.vereliniortak
kızlar ben geldm ben yanıorum yanıorum kızlar cok korkuorum aklbm sıkısıor korkuorum karıniçi sıvı birikmesi olblrmiş kalbm agrıor korkuorm kızlar cok allahm yardmet 30tane yumurta napıcam ben bitsin hemen adet oliimistemiorm cocuk artık cok kötym doktor e2tahlili bile isteemedi kızlar yaa tedavi boyunca yarn yaptrcm kimbilir kaç çıkıcak tavan yapmıstır nolur dua edin kızlar saglıgıma bişe olmasn
ben iyileşs,in diye uğraştığım oğlum saçlarını soğuk suyla yıkanmış odasına bir girdim damla damla saçlardan su üstüne dökülüyor
odasında bir subardağında kokulu bulanık su buldum haliyle deterjan içti diye korktum adam pastel boya kırıntılarından renkli sıvı yapmış içtinmi oğlum diyorum tadını çok merak ettim ama anne diyor.
oyuncak kamyonun kasasına mandal koymuş üzerini suyla doldurmuş pür dikkat bir yere götürüyor nereye oğlum dedim bilgisayara gidiyorum dedi artık ne yapacaktı bilmiyorum.,
delikafaduldenama herşeyleri tatlı rabbim herkese versi.ikinci kardeşi olunca uslanır inşallah.
içer içmez olmadı ama yumurtlama döneminde ve sonrasında sancı ve batma oldu bende.. sonraaa hamileydim :)
kızlar ben geldm ben yanıorum yanıorum kızlar cok korkuorum aklbm sıkısıor korkuorum karıniçi sıvı birikmesi olblrmiş kalbm agrıor korkuorm kızlar cok allahm yardmet 30tane yumurta napıcam ben bitsin hemen adet oliimistemiorm cocuk artık cok kötym doktor e2tahlili bile isteemedi kızlar yaa tedavi boyunca yarn yaptrcm kimbilir kaç çıkıcak tavan yapmıstır nolur dua edin kızlar saglıgıma bişe olmasn
iyi akşamlar kızlar size kötü bir haberim günlerdir süren bel ağrılarımın mide bulantısının sonucu belli oldu kırmızıları gördüm adet dönemim feci şekilde bozuldu klomenin etkisimi bilmiyorum daha önce 30 günde oluyodum iğneden sonra 26 şimdide 22 günde geldi bişey anlamadım artık kendi haline bırakmaya karar verdik en azından bitane kızım var onun için şükrediyorum rabbim bize ikinciyi nezaman verirse beklicem artık doktora gitmicem hiç bir kürü uygulamıcam olursa olur inşallah rabbim sizlere anne baba olmayı nasip eder dünyanın en güzel varlığı olan bebişlerinizi kucağınıza alırsınız yinede umudumu yitirmiyorum 2005 yılında acak ayının 16 sı son adet tarihimdi kızıma hamile kalmıştım kimbilir belki 2010 ocakta tekrar olur kendinize iyi bakın topikten ayrılmıcam sizi arada takip edicem listeye yzın diyemiyorum çünkü artık regl tarihlerim beni yanıltıyo bu sefer vermek istemiyorum belki şu gün gelcek diye beklemezsem stresi atıp bu sefer başarırız
inşallah adet tarihim 22 ocak benide eklersiniz sevinirim bu arada hamile arkadaşlar ilk hamilelik belirtileri nelerdi sizde
herkes bu konuda bana kızıyor basına gelmeden anlamazsın diye ama ben pısırık pısırık oturan cocuk yerine aktif ve araştırmacı ruhlu zeki çocukların yaramzlıklarını tercih ederim valla...:tomato:
ilk defa duyuyorum. inşallah sağlıkla atlatırsın... :Saruboceq:kızlar ben geldm ben yanıorum yanıorum kızlar cok korkuorum aklbm sıkısıor korkuorum karıniçi sıvı birikmesi olblrmiş kalbm agrıor korkuorm kızlar cok allahm yardmet 30tane yumurta napıcam ben bitsin hemen adet oliimistemiorm cocuk artık cok kötym doktor e2tahlili bile isteemedi kızlar yaa tedavi boyunca yarn yaptrcm kimbilir kaç çıkıcak tavan yapmıstır nolur dua edin kızlar saglıgıma bişe olmasn
sende bırak dediğin gibi ; belki 30. günü beklerken supreme gibi güzel haber alırsın...iyi akşamlar kızlar size kötü bir haberim günlerdir süren bel ağrılarımın mide bulantısının sonucu belli oldu kırmızıları gördüm adet dönemim feci şekilde bozuldu klomenin etkisimi bilmiyorum daha önce 30 günde oluyodum iğneden sonra 26 şimdide 22 günde geldi bişey anlamadım artık kendi haline bırakmaya karar verdik en azından bitane kızım var onun için şükrediyorum rabbim bize ikinciyi nezaman verirse beklicem artık doktora gitmicem hiç bir kürü uygulamıcam olursa olur inşallah rabbim sizlere anne baba olmayı nasip eder dünyanın en güzel varlığı olan bebişlerinizi kucağınıza alırsınız yinede umudumu yitirmiyorum 2005 yılında ocak ayının 16 sı son adet tarihimdi kızıma hamile kalmıştım kimbilir belki 2010 ocakta tekrar olur kendinize iyi bakın topikten ayrılmıcam sizi arada takip edicem listeye yzın diyemiyorum çünkü artık regl tarihlerim beni yanıltıyo bu sefer vermek istemiyorum belki şu gün gelcek diye beklemezsem stresi atıp bu sefer başarırız
listeyi barays yapıyor yarın hatırlatırız.... :CüvCüv:inşallah adet tarihim 22 ocak benide eklersiniz sevinirim bu arada hamile arkadaşlar ilk hamilelik belirtileri nelerdi sizde
bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak
clarita--------------------- 26 ocak
bafo------------------------ 26 ocak
kvrck----------------------- 27 ocak
nilde------------------------ 27 ocak
bu listeden 21 Ocak perşembe gününde test yapmak isteyenler var mııııı???
meleğim dur önce bir sakin ol.birşey yoktur inşallah telaş yapma.ALLAH yardımcın olsun.
ilk defa duyuyorum. inşallah sağlıkla atlatırsın... :Saruboceq:
sende bırak dediğin gibi ; belki 30. günü beklerken supreme gibi güzel haber alırsın...
listeyi barays yapıyor yarın hatırlatırız.... :CüvCüv:
benim belirtiler kasıkta sancı batma ve akıntıydı...
lorkecim meldacım kızlar cok kötym ya hiç böle yasayan yokmu nolurrr cvp vern
4.5 yaşında
lorkecim meldacım kızlar cok kötym ya hiç böle yasayan yokmu nolurrr cvp vern
bilmiyorumkismiletest yapsammı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?