kızlar ben kaçıyorum ufaklık ağlıyor bye.
herkeste farklı belirtiler oluyor..benime 1 haftadan beri kasıklarım ağrıyo ve göğüslerim adet ağrısı gibi ama adetime daha 9 gün falan var bu kadar erken hiç böyle ağrılarım olmamıştı
olabilir. vazgeçmiş gibi yap. onlarda istememe duygusundan vazgecerler, çaktırmadan yaparsın aklinialirimsmileslm benim kızımda 4.5 yaşında felaket herkez ikinci çocuğu napçan diyo bende bitanenin yetmediğini biraz daha fazla efor heyecan olsun istediğimi söylüyorum çevremdeki herkes ikinci çocuğa karşı bitek ben istiyorum acaba ondanmı olmuyo
kızlar ben kaçıyorum ufaklık ağlıyor bye.
amin bitanem saol :Saruboceq:meleğim dur önce bir sakin ol.birşey yoktur inşallah telaş yapma.ALLAH yardımcın olsun.
eyvahedigeldismiledoktor söledi 2 doktor söledi fazla yumurtadan oluor die ama sen zannedersem tüpbebek yaptırıcan ben öle bişe yaptıramıcamda seninkiler toplancak benmkiler toplanmıcakki senin ne tüpbebekmiya ben sana bişi soracağım... o su toplama işini sana kim söyledi... yav benim bir yumurtalığımda 21 diğerinde 18 yumurta var.. senin telaşını ben cidden anlamış değilim
biraz sakinleş tatlımmm. hiçbişeyin olmasa bile kendini bu stresle kötü hissedersin..
dur beraber araştırırız.. rahat olmaya çalış.. olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar size kötü bir haberim günlerdir süren bel ağrılarımın mide bulantısının sonucu belli oldu kırmızıları gördüm adet dönemim feci şekilde bozuldu klomenin etkisimi bilmiyorum daha önce 30 günde oluyodum iğneden sonra 26 şimdide 22 günde geldi bişey anlamadım artık kendi haline bırakmaya karar verdik en azından bitane kızım var onun için şükrediyorum rabbim bize ikinciyi nezaman verirse beklicem artık doktora gitmicem hiç bir kürü uygulamıcam olursa olur inşallah rabbim sizlere anne baba olmayı nasip eder dünyanın en güzel varlığı olan bebişlerinizi kucağınıza alırsınız yinede umudumu yitirmiyorum 2005 yılında ocak ayının 16 sı son adet tarihimdi kızıma hamile kalmıştım kimbilir belki 2010 ocakta tekrar olur kendinize iyi bakın topikten ayrılmıcam sizi arada takip edicem listeye yzın diyemiyorum çünkü artık regl tarihlerim beni yanıltıyo bu sefer vermek istemiyorum belki şu gün gelcek diye beklemezsem stresi atıp bu sefer başarırız
ya kızlar ben çok kötüyüm ya şimdi banyo yaptım uzanmıştım sol göğsümde büyük bi kitle farkettim çok kötü oldum ya kardeşimi aradım moralini bozma yarın gel baktıralım dedi ama bilmiyorum ya kötüyüm
ya kızlar ben çok kötüyüm ya şimdi banyo yaptım uzanmıştım sol göğsümde büyük bi kitle farkettim çok kötü oldum ya kardeşimi aradım moralini bozma yarın gel baktıralım dedi ama bilmiyorum ya kötüyüm
hemen moralini bozma canım... vücudunun kistik bir yapısı varsa olabilir öyle şeyler önemli olan takip etmen. annem genç kızlığında 1 kere ameliyat olmuş sonra hep kontrole gidiyormuş ama biraz aksatmıştı o ara birinde büyüme olmuş 2 yıl önce ameliyat oldu alındı. doktor sonrasında kontrol etti yine oluşan kitleler var fakat artık ameliyat yok dedi senin bünyen yapıyor kistik bir yapın var dedi anneme...
Hemen kötü düşünme canım. tamam mı?
dur bakalım eda sakın ol adet oncesı ve adet donemınde bazen sut kanallrı genıslıyormus ve o da kıtle gıbı elıne gelebılyor...ben de bı kere tedırgın olup gıttım oyle dmıslerdı bısey yoktur ınsallah
arkdslar edut arkdsmz asılamamı tüpbebekmi yaptırıor rahtlliim ben hiç değilse kızlar bilgi verirmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?