Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

geçen ay kendimi hamile ilan ettim.belirtilerin çoğu vardı kırmızıları gördüm bu ay hiç bir belirti yok.ne olacak bakalım.

size iyi geceler kızlar belim ağrıyo kendinize iyi bakınmeleğim sanada çok geçmiş olsun çevremde kimseden öyle bişey duymadım inş. çabuk geçen bişeydir

bı yandan askı memnuyu ızlıom esım yok
o gelınce de vadıyı ızlıyoruz bırlıkte..
sız ne yapıyorsunuz kızlar

benime 1 haftadan beri kasıklarım ağrıyo ve göğüslerim adet ağrısı gibi ama adetime daha 9 gün falan var bu kadar erken hiç böyle ağrılarım olmamıştı
herkeste farklı belirtiler oluyor..

olabilir. vazgeçmiş gibi yap. onlarda istememe duygusundan vazgecerler, çaktırmadan yaparsın aklinialirimsmile

kızlar ben kaçıyorum ufaklık ağlıyor bye.

iyi geceler

meleğim dur önce bir sakin ol.birşey yoktur inşallah telaş yapma.ALLAH yardımcın olsun.
amin bitanem saol :Saruboceq:
ya ben sana bişi soracağım... o su toplama işini sana kim söyledi... yav benim bir yumurtalığımda 21 diğerinde 18 yumurta var.. senin telaşını ben cidden anlamış değilim
eyvahedigeldismiledoktor söledi 2 doktor söledi fazla yumurtadan oluor die ama sen zannedersem tüpbebek yaptırıcan ben öle bişe yaptıramıcamda seninkiler toplancak benmkiler toplanmıcakki senin ne tüpbebekmi
biraz sakinleş tatlımmm. hiçbişeyin olmasa bile kendini bu stresle kötü hissedersin..
dur beraber araştırırız.. rahat olmaya çalış.. olumunekankayizsmile

saol cnm allah razı olsn sabahtndr kafam gidior net bişe bulamdm bunalıorum korkudan bakamıorum duanızı eksk etmeyn yeter bana:Saruboceq: olumunekankayizsmile

ya kızlar ben çok kötüyüm ya şimdi banyo yaptım uzanmıştım sol göğsümde büyük bi kitle farkettim çok kötü oldum ya kardeşimi aradım moralini bozma yarın gel baktıralım dedi ama bilmiyorum ya kötüyüm

cnm sanki kendi yaşadıklarımı okudum bende bu ay klomen kullandım bakalım yarın doktora gidicem yumurta takibi yapıcak bu ayda olmazsa bende kendi haline bırakıcam adet tarihlerimi bile not etmiycem bende senin gibi diyorum rabbim kızıma uzun ömürler versin artık 2.de kısmet ne zamansa o zaman gelicek

hemen moralini bozma canım... vücudunun kistik bir yapısı varsa olabilir öyle şeyler önemli olan takip etmen. annem genç kızlığında 1 kere ameliyat olmuş sonra hep kontrole gidiyormuş ama biraz aksatmıştı o ara birinde büyüme olmuş 2 yıl önce ameliyat oldu alındı. doktor sonrasında kontrol etti yine oluşan kitleler var fakat artık ameliyat yok dedi senin bünyen yapıyor kistik bir yapın var dedi anneme...
Hemen kötü düşünme canım. tamam mı?

dur bakalım eda sakın ol adet oncesı ve adet donemınde bazen sut kanallrı genıslıyormus ve o da kıtle gıbı elıne gelebılyor...ben de bı kere tedırgın olup gıttım oyle dmıslerdı bısey yoktur ınsallah

ihmal etme tabii. .
çoook eskiden annemde olmuştu hormonal sebeple olmuş. . hiçbişi çıkmadı ...

hemen korkucak şeyler düşünme ....

ben,m koltuk altımda ceviz gibi büyük bir kitle çıkmıstı. korka korka gittim. kıl dönmesiymiş bilmiyorumkismile

ya canım bende ilk defa oluyo önceleri olsa mutlaka farkederdim hele 8 aydır hamilelik belirtisi aramadığım yer kalmadı mutlaka farkederdim

evet kontrolü her banyodan sonra yapın diyorlar o yüzden.. dönemsel bişeydir..

arkdslar edut arkdsmz asılamamı tüpbebekmi yaptırıor rahtlliim ben hiç değilse kızlar bilgi verirmsnz

Son düzenleme:
e şimdi anlat bakalım nedir seni bu kadar telaşlandıran yanlız lütfen tane tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…