Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edut arkadaşı ürkütmüş doktorlar o da telaşlanmış haliyle ama meleğim bu telaşın san bi yararı yok. lütfen birazcıkdsakin ol sen telaşlandın diye işler yoluna girmeyecek yada bozulmayacak..

sen cevap yazmadın ama ben sana bişiler anlatayım... bir kere ilk hamileliklerde düşük yapma oranı rahimin taşıyamam nedeninden ötürü inanılmaz yaygın benim çoğu arkadaşım ilk bebeğini düşürdü

2 . konu ki bence bu en önemlisi... kafayı rahatlatmazsan feriştahı gelse hamile kalamazsın

3. sü bak ben pko luyum... adet düzensizliğim oladğı için doktorlar öncelikle 1 yıl... bak 1 yıl diyorum denemem gerektiğini yok o olmazsa ondan sonra önce ilaç ki tahminen yumurtalarımı geliştirecek sonra çatlama iğnesi vuracaklar yok oda olmadı rahim filmi çekileceğim... eşim spermlerine baktıracak... o aşamadan sonra aşılama yaptıracapım

3 kere aşılama sonucu bebeğim olmazsa tüp bebeğe geçeceğim.. bunun haricinde hayatı boyunca pko lu olduğunu bilmeden anne olan kadın sayısı inanılmaz...,
senin olayında anladığım kadarıyla kendi doktorun senin yumuralarının sayısını arttırmış
diğer doktorda bakınca pko luların ki gibi bir sürü yumurta görmüş ve pko lusun demiş

şimdi sen eğer doktoruna güvenmiyorsan yarın başka doktora git yada yok güveniyorsan git doktoruna konuş...sonuçta onlar en iyisini biliyor ama sana diyim bu telaş cidden po lu olamsanda sinirlerini doğal olarakta hormonlarını etkiliyordur

anladığım kadarıyla melek bana kırıldı yada küstü... neyse kızlar herkeze ii geceler

edut Melegim için tamda benim içimden geçenleri yazmışsın....
Meleğim nickini değiştirmen harika olmuş... ilk iş tamamdır.. şimdi ikinci iş olarak sakin ve sabırlı olmayı denemen lazım.. bunuda başarırsan yolun yarılamış olursun

günaydın hepicinizee...
ben iyiyim..sizler nasılsınız bakalıımmmmmm
sabah şerifleriniz hayrola efendim =)))

sizlere de hayırlı cumalar.
inşallah ben de bekliyorum güzel haberler. bakalım
haftaya da biz verririz inşallah güzel haberleri

saat 9 oldu sımdı dıer ahalı de gelır yavastan yavastan
sabahları zaten esım gıttıkten sonra uyumuyodum bu topık olayı da ıyı oldu...
muge anlıdan kurtuldum hıc degılse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…