hayırlısıyla şu 1 hafta geçseydi iyi olacaktı... artık tahammül sınırım zorlanıyor iyice
saat 9 oldu sımdı dıer ahalı de gelır yavastan yavastan
sabahları zaten esım gıttıkten sonra uyumuyodum bu topık olayı da ıyı oldu...
muge anlıdan kurtuldum hıc degılse
saat 9 oldu sımdı dıer ahalı de gelır yavastan yavastan
sabahları zaten esım gıttıkten sonra uyumuyodum bu topık olayı da ıyı oldu...
muge anlıdan kurtuldum hıc degılse
sizlere de hayırlı cumalar.
inşallah ben de bekliyorum güzel haberler. bakalım
haftaya da biz verririz inşallah güzel haberleri
bitte hoşgeldin günaydın kkızlar ben bi kahvaltı yapayım geliyorum.
bugunu saymıyorum
cmtesı-pzr-pztesi-sali-carsamba
5 kaldı
ne kaldı yaww
Gunaydın herkese
ben yıne hasta kalktım
gozlerım komık bır cızgı fılm balık karaktesı vardı NEMO
onun gıbı
neyse kendıme gelmeye calısıyorum
hayırlı cumalar olsun
bugun en azından 1 hamısımız daha olsun ınsallah
hadı bakalım
haftasonuan guzel gırelım
HAFTAYA DA BIZIM haftamız olsun
kızlar yine rüya görerek uyandım ya. tatlı yiyordum rüyamda baklava birisi çatalla ağzıma tutuyoordu.
ki baklavayı hiç sevmem sonrasını hatırlamıyorum.
Hayırlı Cuma'lar canlarım,şekerlerim... Kızlar yaaa ben dayanamadım sabah ilk çişimle testlerden birini yaptım... En azından içimdeki sesi durdurmak için... İkinci çizgi çoooook silik bir silüet gibi gözüktü... yani gözükmeye niyeti varmışta gözükemiyormuş gibi... Ben yine de ümitlenmiyorum.. bu testi sadece içimde beni yiyip bitiren sesi susturmak için yaptım. Hayırlısı diyorum... inşallah gelmiştir bebişim... Çünkü ona çok ihtiyacım var.
günaydın kızlar hayırlısı gaye inşallah 1 hafta içinde pespembe bi çizgi görürsün bende randevuyu yarına aldım bakalım ne dicek sanki dünkü kadar büyük değil kitle inşallah bişe çıkmaz kızlar dua edin nolur.....
Hayırlı Cuma'lar canlarım,şekerlerim... Kızlar yaaa ben dayanamadım sabah ilk çişimle testlerden birini yaptım... En azından içimdeki sesi durdurmak için... İkinci çizgi çoooook silik bir silüet gibi gözüktü... yani gözükmeye niyeti varmışta gözükemiyormuş gibi... Ben yine de ümitlenmiyorum.. bu testi sadece içimde beni yiyip bitiren sesi susturmak için yaptım. Hayırlısı diyorum... inşallah gelmiştir bebişim... Çünkü ona çok ihtiyacım var.
Yaa bugün bide uyanamadım... ben normalde 7:30 gibi kalkıyordum... bugün için 8:00'e saat kurmuştum saat çaldı kapattım ama geri uyuyakalmışım.. tatliş kocacım da uyandırmamış beni,kıyamamış.yazık aç açına gitti. ama ne yapayım uykuma yenik düştüm... 9'a çeyrek kala uyandım birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?