Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

baffooo.. hoşgeldiinnnn.....
ekakal... benimde başıam geldi bir kez bişi çıkmadı... içini ferah tut.. inşallah birşey yokturr...

canım inşallah hadi hayırlısıı:Saruboceq:

tup bebebk için bugun kan testi yaptırıcaktım sımdıden 1000 lira istediler... bayılmak üzereyim:sinifsinif:

1000 lira mıııı? :1shok:kafamçokkarıştı abbowwww one öyle yaaa bunun daha ilerisi de vardır.

Hamile olan arkadaşlar... adetinize 10 gün kala falan sizde cinsel isteksizlik oldu mu? yaa bende 2 gündür cinsel isteksizlik var... yani eşimle çalışma yapalım dedik ama bende hiç istek yok. 2 gündür kardeş kardeş yatıyoruz. O da böyle olunca pek ümitlendi.. hamileyim de ona söylemiyorum sandı.. Bişey mi var? bak doğru söyle bebek mi var? diye sordu 2 kere.

bafocum ya bu işler gerçekten çok masraflı ama inşallah işlemin başarıyla gerçekleşir o zaman verdiğin para gözüne bile gözükmez

gayem benim kocam da 2,3 gündür gelip karnımı yokluyo. hamilemisin daha çok mu vvar adetine diyip duruyor. inşallah adama malum olmuştur diyorum ben de

evet cnm şoktayım resmne bir sürü yeri aradım hep oyle
hepatitler,anti hiv falan....800-1000 arası ama cok sukur medikal parkı aradım 300 dedi :)
allah ssk dan razı olsun opuyorumnanaktan

çok pahalı yaaaa...
bende yaptırdım bunları bu kadar tutmadı...
bence sen araştır..
ayrıca medical park da hsg çektirdim 4 aralıkda.... telefonda 190 lira dediler bende randevu aldım... 3 kez arayıp fiyatı teyit ettirdim ve nasıl işlem yapacaklarını anlattırdım.. aletlerini sordum falan...
aşka yerlerde 300-400 arası idi.. gittim 250 dedi kasadaki kız.... çok pahalı olduğunu söyledim.. asla o parayı vermeyeceğimi telefonda başka fiyat verildiğini söyledim... kız bi dakka telefon edeyim dedi..konuştu.. 140 lira verdim çektirdim hsg mi =))))
diyeceğim o ki..acaip pazarlık var hastanelerde... yine doğum hikayesi okudum medical parkda... yarı yarıya indirmiş adam ücreti =)))
sen şansını dene derim ben... çünkü gerçekten o fiyat çok fazla... bende yaptırdım o testleri o parayı vermedimm..

gayem benim kocam da 2,3 gündür gelip karnımı yokluyo. hamilemisin daha çok mu vvar adetine diyip duruyor. inşallah adama malum olmuştur diyorum ben de

ayy inşallah canım yaaa 21 inde test yapacaklar sen ben mugiş var zaten... inşallah 3'ümüz de güzel haber veririz.

canım lapacı öyle güzel yazmışın ki gidip hastanede pazarlık edesim geldi:)) ama bunu öğrendiğimiz iyi oldu. inşallah bi daha bunları araştırmak zorunda kalmayız hiçbirimiz. göz açıyıp kapayıncaya kadar gelir bizim bebeler.

inşallah gayem ben de adet belirtileri yavaş yavaş kendini gösteriyor ama bi umut. bugün rüyamda gördüğüm ikinci olay gerçekleşti. nefret ettiğim bi insandan haber geliyordu ve şimdi o haber geldi kim bilir belki tatlım da gerçek olur ve bebeğim bana gelir

Hayırlısı bebısım
sen hamılesın cok ıcıme doguyor
senı kutlucaz gelecek persembe hayırlısıyl

benımkıde oyle
keske malum olmus olsada
su kocıslerı sevındırsek haftaya

BAFO cum ne kadar pahalıymıs canım ya
bıraz daha arastırsan
EKAKAL sıkma canını sen yıne rahatlamak ıcın doktora gorun tabıı ama sut bezesıde olabılır canım benım

acaip paralar dönüyor bu hastane işelrinde yaaa..kapabildiklerini kar sayıyorlar...
altı üstü röntgen çekiyor hsg de... extra hiç birşey yok.. neden fiyatı 300 lira? isteyince 140 yapabiliyorlar... üstelik ondanda kar ediyor sonuçta..zararına yapacak hali yok...
yedirmem hakkımı kimseyeee guclubacismile
başta 190 dedikleri için gittim oraya ben..yoksa aklımda yoktu itiraz etmek falan yerimseniben

bak bu konuda acayip haklısın canım... benim kuzenim evlendi ve kıbrısa gitti artık TR de sağlık güvencesi yok .TR ye geldiğinde onu benim doktora götüreyim dedim... fakat sağlık güvencesi olmadığı için çok pahalı olacaktı. aradım doktorumu konuştum anlattım durumu... test ücretinde bişey yapamam ama muayenenin yarısını almayız dedi. ve 150 lira olan muayene ücreti 75'e düştü... biz ordan smear testi,kanda gebelik ve muayeneye toplam 150 vererek çıktık.
Eğer konuşmasaydım 200 yada daha fazla para verecektik.

herşeyi ayarlayabiliyorlar...
benim özel sağlık sigortam var mesela... yumurta takibi ve hamile kalamama ile ilgili hiçbir şeyi karşılamıyormuş.. ben bilmiyordum.. baktım her gidişimde doktor istem kağıdına akıntı, adet olamama falan yazıyo.. dedim neden böyle yazıyosunuz.. karşılamıyo sigorta dedi... isterse en olmaz şeyi bile bi yolunu bulup yapabiliyolarrrrr......
AYSEELLL... hoşgeldin..
bugün nasılsın bakalım.. daha iyisin inşallaahhh...

ya kızlarr bende de kasık ağrıları ve çok fazla şişkinlik varr sürekli bir sızlama var kasıklarımda ya acaba bu ilaçlardan mı oluyoo ya görmezden gelmeye çalışıyorum sürekli ama ciddi ciddi rahatsız ediyo beni yaa bi fikir verin offff yaaa

ınternetten bır yazı

Ev Annesi Ne Yapar?

Her gün bir şeye şaşırır. Bir gün doktora gider, "Senin sütün az, doymuyor çocuk" der doktor. Şaşırır. Başka bir gün sütünü sağar pompayla. Bir bakar ki sütü çok aslında. Ama diğer gün, fazla pompalamaktan tahriş olmuş göğüslerle emziremeyince hoooooop başa döner hikaye: Mama takviyesi. Bebek, mamayı yer ve doyar ama annesine doyamayınca yine emzirme macerası başlar.
Sabah 7.30 emzirme. 9.00 yine emzirme. 11.00 emzirme ve mama. 14.00 emzirme ve mama. 17.00 emzirme ve mama. 20.00 emzirme. 22.00 emzirme. 23.00 mama...
Alt değiştirme, mama suyunu ısıtma, mama yedir, biberonu yıka, su kaynat, kaynamış suya koy biberonu, kirli bezi bıraktığın yeri bul, çöpe at, elini yıka, gazı var galiba, gazını çıkar, kendine çay koy, o uyuyunca içersin, gazı çıkmaz ama yine acıktığını anlayınca emzir, emzirme 25 dk sürdü. Şimdi çayını nereye bıraktığını bulmaya çalış. Ağladı. Sırtına kadar çiş yapmış. Bütün kıyafetlerini değiştir. Yatır. Annen "Hadi bugün yıkamıycak mıyız?" diyor. Suyu ısıt. Banyo malzemelerini topla getir. Ek radyatörü çalıştır, oda ısınsın. Yeni giyeceği kıyafetleri hazırla. Bütün kıyafetleri tekrar çıkar. Yıkandı, kurulandı. Ama yine acıktı. Emzir ki uyusun rahatça. Emzirdin ama doymadı. Mama suyu ısıt, biberona koy, ölç, besle. Gazını çıkar. Altı kirlenmiş yine. Altını değiştir. Sen de acıktın, yemeği ısıt, ye. Bir yerlerde bir çayın vardı senin ama nerede? Boşver artık. Uyu uyu uyu... Onunla beraber sen de uyu...

Ev kadınlarına ve tüm annelere büyük ödüller ve sürpriz hediyeler verilmeli! Yok ben anne oldum, bana verilsin diye demiyorum, gerçekten bana verilmese de tüm annelere verilsin. Önceden bebek bezleri kazanlarda kaynatılırmış filan. O annelere ne yapmalı bilmiyorum. Allah iki dünya saaddeti versin. Biz evde 2 artı bir kişiyiz ve yetmediğini hissediyorum. Bir de ben "ılle de herşeyi ben yapıcam" diyen biri değilim oysa. Şımarık mıyım neyim? Niye böyle oluyor? Bir de, ne olursa olsun evime yapışmışım, başka yerde olmayı asla tercih etmezdim. Geçenlerde bir arkadaşım diyordu ki "okuldaki çocuklarla uğraşmak kolay da, evde kendi çocuğunda uğraşmak zor geliyor". Okuldaki çocukları almayayım şimdilik. Evim güzel. Yalnızca şaşırıyorum. ınsan bu kadar yorulur ama bu kadar da memnun olur mu? Şimdi bana deseler, sen bu çocuk işini bırak, bak sana şöyle bişey verelim, hayatta kabul etmem. Nasıl bir şey bu? Ana yüreği dedikleri bu olsa gerek:)

klomen+çatlatma iğnesi bende yapmıştı.. eğilip kalktıkça batmayı çok net hissediyodum.. acaip şişkindim...
bugün kaçıncı günün bitte
ya allahım adet olsamda bende umut beslesem belirti arasam kendimde yaaa mafoldumben rekora koşuyorum 48. günüm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…