Hayırlı Cuma'lar canlarım,şekerlerim... Kızlar yaaa ben dayanamadım sabah ilk çişimle testlerden birini yaptım... En azından içimdeki sesi durdurmak için... İkinci çizgi çoooook silik bir silüet gibi gözüktü... yani gözükmeye niyeti varmışta gözükemiyormuş gibi... Ben yine de ümitlenmiyorum.. bu testi sadece içimde beni yiyip bitiren sesi susturmak için yaptım. Hayırlısı diyorum... inşallah gelmiştir bebişim... Çünkü ona çok ihtiyacım var.
tup bebebk için bugun kan testi yaptırıcaktım sımdıden 1000 lira istediler... bayılmak üzereyim:sinifsinif:
1000 lirayı kan testi için mi istediler
tup bebebk için bugun kan testi yaptırıcaktım sımdıden 1000 lira istediler... bayılmak üzereyim:sinifsinif:
evet cnm şoktayım resmne bir sürü yeri aradım hep oyle
hepatitler,anti hiv falan....800-1000 arası ama cok sukur medikal parkı aradım 300 dedi :)
allah ssk dan razı olsun opuyorumnanaktan
gayem benim kocam da 2,3 gündür gelip karnımı yokluyo. hamilemisin daha çok mu vvar adetine diyip duruyor. inşallah adama malum olmuştur diyorum ben de
Hayırlı Cuma'lar canlarım,şekerlerim... Kızlar yaaa ben dayanamadım sabah ilk çişimle testlerden birini yaptım... En azından içimdeki sesi durdurmak için... İkinci çizgi çoooook silik bir silüet gibi gözüktü... yani gözükmeye niyeti varmışta gözükemiyormuş gibi... Ben yine de ümitlenmiyorum.. bu testi sadece içimde beni yiyip bitiren sesi susturmak için yaptım. Hayırlısı diyorum... inşallah gelmiştir bebişim... Çünkü ona çok ihtiyacım var.
gayem benim kocam da 2,3 gündür gelip karnımı yokluyo. hamilemisin daha çok mu vvar adetine diyip duruyor. inşallah adama malum olmuştur diyorum ben de
canım lapacı öyle güzel yazmışın ki gidip hastanede pazarlık edesim geldi:)) ama bunu öğrendiğimiz iyi oldu. inşallah bi daha bunları araştırmak zorunda kalmayız hiçbirimiz. göz açıyıp kapayıncaya kadar gelir bizim bebeler.
çok pahalı yaaaa...
bende yaptırdım bunları bu kadar tutmadı...
bence sen araştır..
ayrıca medical park da hsg çektirdim 4 aralıkda.... telefonda 190 lira dediler bende randevu aldım... 3 kez arayıp fiyatı teyit ettirdim ve nasıl işlem yapacaklarını anlattırdım.. aletlerini sordum falan...
aşka yerlerde 300-400 arası idi.. gittim 250 dedi kasadaki kız.... çok pahalı olduğunu söyledim.. asla o parayı vermeyeceğimi telefonda başka fiyat verildiğini söyledim... kız bi dakka telefon edeyim dedi..konuştu.. 140 lira verdim çektirdim hsg mi =))))
diyeceğim o ki..acaip pazarlık var hastanelerde... yine doğum hikayesi okudum medical parkda... yarı yarıya indirmiş adam ücreti =)))
sen şansını dene derim ben... çünkü gerçekten o fiyat çok fazla... bende yaptırdım o testleri o parayı vermedimm..
bak bu konuda acayip haklısın canım... benim kuzenim evlendi ve kıbrısa gitti artık TR de sağlık güvencesi yok .TR ye geldiğinde onu benim doktora götüreyim dedim... fakat sağlık güvencesi olmadığı için çok pahalı olacaktı. aradım doktorumu konuştum anlattım durumu... test ücretinde bişey yapamam ama muayenenin yarısını almayız dedi. ve 150 lira olan muayene ücreti 75'e düştü... biz ordan smear testi,kanda gebelik ve muayeneye toplam 150 vererek çıktık.
Eğer konuşmasaydım 200 yada daha fazla para verecektik.
ya kızlarr bende de kasık ağrıları ve çok fazla şişkinlik varr sürekli bir sızlama var kasıklarımda ya acaba bu ilaçlardan mı oluyoo ya görmezden gelmeye çalışıyorum sürekli ama ciddi ciddi rahatsız ediyo beni yaa bi fikir verin offff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?