lapacım hani bu hamile olduğunu anlamak için rahmini kontrol etme yöntemi var ya biraz ilkel ama ben 2 aydır deniyorum. adete yakın rahim aşağıya iniyormuş geçen ay farkettim aşağıdaydı bu ay yumurtlama döneminde yukarıdaydı şimdi aşağıya inmiş bu da demek oluyor ki adet olacağım yine...
lapacım hani bu hamile olduğunu anlamak için rahmini kontrol etme yöntemi var ya biraz ilkel ama ben 2 aydır deniyorum. adete yakın rahim aşağıya iniyormuş geçen ay farkettim aşağıdaydı bu ay yumurtlama döneminde yukarıdaydı şimdi aşağıya inmiş bu da demek oluyor ki adet olacağım yine...
ayselcık sen hafta sonu ıyıce dınlen bence...bende senden ozenıp sıcak su torbası aldım
kocam dun benden kacırıp ayaklarının altına koydu
sonrada her gece yapalım bunu dıyor... Kıskanc sey bilmiyorumkismile
gaye hadı hayırlısı nasıl bır ıs?
Adet sokumune sıcak su ıyı gelırmı bılemedım ben
adet sokturucu ıyı gelmıstı bana 3. Gun hemen olmustum valla
kızlar canım çok sıkıldı... şimdi çok sevdiğim birinin ölüm haberini aldım... Eşref kolçağın eşi Sevgili Özcan Teyzem dün saat 14:00 civarında vefat etmiş. çok üzüldüm... çocukluğumuz onun elinde geçti. hayat dolu bir insandı.Allah rahmet eylesin.
ya bu ılke yontemlerle kendınızı stres edıp dumayın canıım hersey olacagına varırrr aaaaaklava: klava: klava:
benle aynı anda çalışmalara başlayan arkadaşım hamile akşam sabah bekliyo demiştim.... Bu aralar iyice zorlaştı diyor... Tansiyonu dalgalanıyor, kendini kötü hissediyor, çok kilo aldı taşıyamıyor falan... Diyorum ki keşke köpekler gibi 3 ayda doğursak geçse bitse =)) yada en güzel denizatı.. Dişi hamile kalıyor.. Yumurtayı erkeğe veriyor.. O taşıyor büyütüyor ve doğuruyor.. Ne güzel dimi... Biz hamile kalsak erkeğe versek o taşısa doğursa... Ee hamile kalabilmek daha zor iş.. O işi başardıktan sonrasını erkekler halletsin artık :roflol:
kızlar canım çok sıkıldı... şimdi çok sevdiğim birinin ölüm haberini aldım... Eşref kolçağın eşi Sevgili Özcan Teyzem dün saat 14:00 civarında vefat etmiş. çok üzüldüm... çocukluğumuz onun elinde geçti. hayat dolu bir insandı.Allah rahmet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?