Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şimdi eşimle konuştum. iş konusunda izin vermedi. olmaz dedi. bende çok üstelemedim. neyse... yine sizlerleyim bütün gün... kurutlamadınız benden

detaylı konusursunuz sonra haftasonu
telefonda olmaz lakınnn
gıtme bızı bırakma o ayrı
kutlama yapıcaz daha persembe gunu

çok geçmiş olsun canım yaa... zor gerçekten... allah yardımcın olsun..
peki bir tedavisi varmı bu hastalığın?

yok ya adet oncesınde oluyor bu
heyecanlanmamak elde degıl
umutla beklıyoruz ıste

hamıle kalırsam ıcımde yanlızca bır zafer duygusu olur...bende de bır zafer sarhoslugu olur
kalp falan degıl yanı
ama hakketten o heyecan cok guzeel yaa bole ıcın kıpır kıpır agzı hıc kapanmıyo ınsanınnnn yasar burdakı hanımların hepsı ınsallah bu duyguyuuu

gayecim önemli olan evdeki huzur. eğer kocişin istemiyorsa senin için de çok önemli değilse çok üsteleme ama çalışmayı gerçekte istiyorsan bi kere dah konuş istersen

samsak kullanıcısından alıntı
ayselcim bağışıklık sistemimde sorun var romatizmanın bi türü
çoğu zaman sakat insanlar gibi oluyorum yürüyemiyorum kolumu kaldıramıyorum hatta çene eklemim tutulunca konuşamıyorum. bazen hepsi bi arada oluyor ve doğum bu durumu tetikliyor ve işin zor tarafı iç organları da tutuyor böbrek hastası yada akciğer rahatsızlığı yada türlü türlü başka hastalıklar başlayabiliyor.

cok gecmıs olsun canım ya

lapacım tedavi edilemiyor ilaçlarla durduruyorlar. ama yılda bir iki kez alevlenme dönemi oluyor o zamanda sürüne sürüne yaşıyoruz işte ve ilaçlarda baya bi ağır melakonikliğim biraz da ilaç kullanımından kaynaklanıyor.

bende yemeğe gidiyorum..
afiyet olsun herkesleereee... doyurun karıncıklarrrrııııı..şişirin göbeciklerrriiiii ....

detaylı konusursunuz sonra haftasonu
telefonda olmaz lakınnn
gıtme bızı bırakma o ayrı
kutlama yapıcaz daha persembe gunu

gayecim önemli olan evdeki huzur. eğer kocişin istemiyorsa senin için de çok önemli değilse çok üsteleme ama çalışmayı gerçekte istiyorsan bi kere dah konuş istersen

Ya eşim daha önce buna benzer bir işte çalışmış olduğu için o ortamları biliyorum.boşver dedi. gerek yok dedi. evde otur ondan daha iyi dedi. arada bilgisayar konusunda kadına yardıma gidersin dedi.

haftasonu programları nasıl kızlar?
ben kayınvalıde zıtyaretı yapıcam pazar gunu

benim kayınvali kayınpeder bizdeler.. geçen pazar geldiler.. istanbul dışından geliyolar.. bi sürüde akrabaları var buralarda... ctesi pazar hep birlikte o akrabaları ziyaret edicez....

arkadaşlar merhaba kısaca kendimden bahsetmem gerekirse geçen sene ocak ayında 28+3 günlük iken preeklampsiden dolayı doğum yapmak zorunda kaldım ve 10 gün sonra bebeğimi kaybettim temmuz ayından itibaren hamile kalmaya çalışıyorum preklampside bebişim beni zehirlemiş ben bebişimi ve herikimizdede ayrı ayrı iç kanama oluşmuş şu an klomen ve estrofem kullanıyorum çünkü rahimde oluşan kanamadan dolayı rahim iç duvarı incelmiş ve tutmuyor daha öncesinde kist oluşmuştu onunla uğraştık şimdi rahim iç duvarı sorunlu geçen ay çatlatma iğnesi oldum yinede olmadı preeklampsinin nedeni ise kanda pıhtılaşma bir süredir o blogdaki arkadaşlarla görüşüyorum önceliğim oydu ancak 7 aydır denememe rağmen bebiş olmayınca sizleri buldum sizden ricam eğer biliyorsanız rahmi kuvvetlendirmek için neler yapılması gerek ve yapıp sonuç alan arkadaşlarımız var mı

haftasonu programları nasıl kızlar?
ben kayınvalıde zıtyaretı yapıcam pazar gunu

haftasonu için net bir plan yok ama kayınvalidemlere gidebiliriz. Malum hastalar var orda. bi gidip hal hatır sorabiliriz. onun dışında pazar günü pazara yada alışverişe gitmemiz gerekecek sanırım.

canım bende 1 yılı doldurmadan yaptırdım yalnız benim doktor eşimin arkadaşıydı o yüzden daha çok güvendik. bence bir yıl bekleme canım ben aşılamamı hastanede yaptırdım bence iyi bir kadın doğum hastanesinde hiç para ödemeden yaptırabilirsin. Özel hastanelerin ekonomik kaygıları çok oluyor. bende bu ay tam 8 ayı doldurmuştum. Çok basit bir işlem canım şans biraz düşük ama spontandan daha yüksek. Başka sormak istediğin varsa sor canım.opuyorumnanaktan

hoşgeldinn... allah yardımcın olsun.. zor bir süreçten geçmişsin...
inşallah allah gönlüne göre verir...
bendede rahim ince demişti doktor ve progestan vermişti.. rahmi kuvvetlendiriyo demişti... bi kaç gün sonra kontrole çağırdı gerçekten kalınlaşmıştı...
bitkisel şeylerde var bunun için.. ama ne olduğunu bilmiyorum... bende sorun olmadığı için araştırmadım hiç....
çatlatma iğnesi tedavisinde %100 sonuç alınacak diye birşey yok.. ben 2 kez iğne oldum ama olmadı =( yumurta var, çatlıyor, rahim duvarı çok iyi ama gebelik olmuyor...
kan pıhtılaşması içinde aspirin öneriyor doktorlar... bir arkadaşım 5 kez düşük yaşadı.. meğer kan pıhtılaşması varmış bebek kordonu tıkanıyomuş pıhtıyla ve ölüyomuş.. en son aspirin verdi doktor şu an 8 aylık hamile

tüm bunlar örnekler tabi.. senin durumunu doktor inceleyip ona göre tedavi uygulamı... rahmin ince ise o gerekli desteği verecektir zaten.. yada pıhtılaşma için...

kızlr ben yarın işteyim malum
h.sonu ankara planını iptal ettik sadece eşim gidip gelecek
pazar gününü de sanırım sadece bana ayırır ama ne yaparız bilemiyorumboshayallersmile

canım ben çatlatma iğnesini vurulduğum günden beri günde 2 tane olmak üzere progestan kullanıyorum preeklampsiye etkisi yok fakat progestan rahmi kalınlaştırıp kuvvetlendirerek bebeğin sıkı sıkı tutunmasını sağlıyormuş.yani doktyorum bu şekilde söyledi... hamileykende düşük riskine karşı zaten bu ilaç veriliyor gebelere. Eğer gebelik oluşmazsa ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet görülüyor. yani bu şekilde düzenli adet görmeyi de sağlamış oluyor ilaç

gaye eşini dinle canım
hem bebek düşünürken işi boşver tatlım hamileliğin tadını çıkar bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…