şimdi eşimle konuştum. iş konusunda izin vermedi. olmaz dedi. bende çok üstelemedim. neyse... yine sizlerleyim bütün gün... kurutlamadınız benden
ayselcim bağışıklık sistemimde sorun var romatizmanın bi türü
çoğu zaman sakat insanlar gibi oluyorum yürüyemiyorum kolumu kaldıramıyorum hatta çene eklemim tutulunca konuşamıyorum. bazen hepsi bi arada oluyor ve doğum bu durumu tetikliyor ve işin zor tarafı iç organları da tutuyor böbrek hastası yada akciğer rahatsızlığı yada türlü türlü başka hastalıklar başlayabiliyor.
ama hakketten o heyecan cok guzeel yaa bole ıcın kıpır kıpır agzı hıc kapanmıyo ınsanınnnn yasar burdakı hanımların hepsı ınsallah bu duyguyuuuyok ya adet oncesınde oluyor bu
heyecanlanmamak elde degıl
umutla beklıyoruz ıste
hamıle kalırsam ıcımde yanlızca bır zafer duygusu olur...bende de bır zafer sarhoslugu olur
kalp falan degıl yanı
ama hakketten o heyecan cok guzeel yaa bole ıcın kıpır kıpır agzı hıc kapanmıyo ınsanınnnn yasar burdakı hanımların hepsı ınsallah bu duyguyuuu
detaylı konusursunuz sonra haftasonu
telefonda olmaz lakınnn
gıtme bızı bırakma o ayrı
kutlama yapıcaz daha persembe gunu
gayecim önemli olan evdeki huzur. eğer kocişin istemiyorsa senin için de çok önemli değilse çok üsteleme ama çalışmayı gerçekte istiyorsan bi kere dah konuş istersen
haftasonu programları nasıl kızlar?
ben kayınvalıde zıtyaretı yapıcam pazar gunu
haftasonu programları nasıl kızlar?
ben kayınvalıde zıtyaretı yapıcam pazar gunu
sen ankaradasın ama bana fikir verirmisin aşılama ile ilgili.. doğru merkez seçimi çok önemli imiş... neye göre karar vermeli? neye dikkat etmeli? neler sormalı?
ben yumurta takibi oldum klomen+çatlatma iğnesi oldduum 8 ay oldu sonuç yok..doktor artık aşılama zamanı dedi =( ama hiiçç bilgim yok.. hele bi adet olayımda araştırırm dedim kendi kendime... biraz da beklesemde 1 seneyi tamamlasammı diyorum :uhm:
arkadaşlar merhaba kısaca kendimden bahsetmem gerekirse geçen sene ocak ayında 28+3 günlük iken preeklampsiden dolayı doğum yapmak zorunda kaldım ve 10 gün sonra bebeğimi kaybettim temmuz ayından itibaren hamile kalmaya çalışıyorum preklampside bebişim beni zehirlemiş ben bebişimi ve herikimizdede ayrı ayrı iç kanama oluşmuş şu an klomen ve estrofem kullanıyorum çünkü rahimde oluşan kanamadan dolayı rahim iç duvarı incelmiş ve tutmuyor daha öncesinde kist oluşmuştu onunla uğraştık şimdi rahim iç duvarı sorunlu geçen ay çatlatma iğnesi oldum yinede olmadı preeklampsinin nedeni ise kanda pıhtılaşma bir süredir o blogdaki arkadaşlarla görüşüyorum önceliğim oydu ancak 7 aydır denememe rağmen bebiş olmayınca sizleri buldum sizden ricam eğer biliyorsanız rahmi kuvvetlendirmek için neler yapılması gerek ve yapıp sonuç alan arkadaşlarımız var mı
arkadaşlar merhaba kısaca kendimden bahsetmem gerekirse geçen sene ocak ayında 28+3 günlük iken preeklampsiden dolayı doğum yapmak zorunda kaldım ve 10 gün sonra bebeğimi kaybettim temmuz ayından itibaren hamile kalmaya çalışıyorum preklampside bebişim beni zehirlemiş ben bebişimi ve herikimizdede ayrı ayrı iç kanama oluşmuş şu an klomen ve estrofem kullanıyorum çünkü rahimde oluşan kanamadan dolayı rahim iç duvarı incelmiş ve tutmuyor daha öncesinde kist oluşmuştu onunla uğraştık şimdi rahim iç duvarı sorunlu geçen ay çatlatma iğnesi oldum yinede olmadı preeklampsinin nedeni ise kanda pıhtılaşma bir süredir o blogdaki arkadaşlarla görüşüyorum önceliğim oydu ancak 7 aydır denememe rağmen bebiş olmayınca sizleri buldum sizden ricam eğer biliyorsanız rahmi kuvvetlendirmek için neler yapılması gerek ve yapıp sonuç alan arkadaşlarımız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?