Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ah canım vurmadım be kıyaam sana bu tobıcte herkesın hamıs olmasına sevınırım ama sana baska bı sevınırım heraaal ınsallah ınsallah gelır bu ay bebeısın senı bekletmez artık

Valla bende nazlı koca ıstemıyorum
cekemem onu ben
bır nezle grıp oluyor 1 hafta evde yas ılan edıyoruz
koltuktan wc ye gıdene kadar yolda cıkarıyor,dayanıksız bızımkı
yok ben denız atlıgı ıstemıyorum

bende evde önceki aylardan kalma ovulasyon testlerim vardı bu sabah yanıma alacaktım unuttum yaa

mugi sende almıştın sanırım kullandın mı testleri?

yok canım kullanmadım
sen cıkmıyor onlar dıyınce gardopta arkalara dogru ıttım kullanmadım
ya zaten sıkıcı bırsey o
hergun aynı saatte cıs yap, 4 saat sivi alma ,işeee,sonuca bak,kocana soyle,aksam yap
bana gore olmadıgını anladım ben onun
laelaelaelaelae

bizimki de ööle pek bi nazlı ben sürüne sürüne iş yaparım hastayken bizimki burnu aksa ikiseksen ahh ölüyorum bilmem ne. çekemem valla. hamileliğin bütün nimetlerinden yararlanmak istiyorum:))
mervam tatlım çok sağol inşallah hepimizin bebişi kısa zamanda gelir beklemek çok zor.

Allah rahmet eylesinnnn

Gaye allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

gazetede okudum sabah :çok üzgünüm:
allah rahmet eylesin..
mekanı cennet olsunnn

amin kızlarrr... hakikaten çok üzüldüm... bizim sitemizde çok ünlü insan vardı. Özcan teyze bu kişiler arasında en canlı en hayat dolu insandı. yaşını asla belli etmez. deli dolu bir insandı. hızlı bir hayatı oldu... Arka bahçede oynarken bize şaka yollu bağırmalarını, balkonunun önünden geçeren "güzeller geçidiii" diye laf atmasını özleyeceğim... Rabbim rahmet ve öteki tarafta rütbesi yüksek olanlardan eylesin inşallah.Günahlarını affetsin.

ayselim fit olamyı çok önemsemem ya tombiş tombiş yuvarlanarak gezerim ortalıklarda. tatlım ben bi de lupus hastasıyım yani doğum yaparsam feci bi süreç beni bekliyor ama yine de razıyım. yeterki o gelsin.

oyy ooyy.. ne hassas kocalarınız varmış yavv...
eve gidince kocamı öpeyim ben.. allah razı olsun..hastalanınca hiç sıkmaz beni
bebek olsa seve seve taşır sonuna kadar :1hug:
tabi her erkek nazlanmayı sever.. bende onu nazlıyorum bazen.. ama bizde seviyoruz... onlarda bizi nazlıyo çok zaman =)))

Bu arada iş teklifinden bahsedeyim kızlar. Benim görümcemin bir müşterisi var. Tunalı cadedesinde cafe-restaurant açtı fakat işletmekte ve yönetmekte zorlukçekiyor. bilgisayar programını oturtamadılar ve çalışma süresi uzun oluyor. Kendisine yardımcı olarak yani işletmeci olmam için teklifte bulundu. eşimle konuşup cevap vereceğim. bize 5 dk lık yürüme mesafesi Tunalı Hilmi caddesi. yol masrafım olmayacak en azından :)) saatlerimi kendim ayarlayabileceğim.

ayselim fit olamyı çok önemsemem ya tombiş tombiş yuvarlanarak gezerim ortalıklarda. Tatlım ben bi de lupus hastasıyım yani doğum yaparsam feci bi süreç beni bekliyor ama yine de razıyım. Yeterki o gelsin.

lupus hastalığı neydi canım kusura bakma soruyorum ama

mervam,naber
senın ısmını gorunce heyecanlanıyorum ben
lakın aynı gunlerdeyız,heyecan yapıyorum

ay kıs mugmug valla alemsınn senı kalpten hastahaneye keldırmıyalımda bakarsın ıkımız bırden hamıs kalırız kısss belkıde bırımızden bırı hayırlısı olsuuuun beklemek cok zorrrr hakketten

süperrrr..... evde oturmaktansa birşeyler yapmak, bir sürü insanla tanışmak, sosyalleşmek çok daha iyidir...
hakkında hayırlısı olsun...
güzel bir teklif

ayselcim bağışıklık sistemimde sorun var romatizmanın bi türü
çoğu zaman sakat insanlar gibi oluyorum yürüyemiyorum kolumu kaldıramıyorum hatta çene eklemim tutulunca konuşamıyorum. bazen hepsi bi arada oluyor ve doğum bu durumu tetikliyor ve işin zor tarafı iç organları da tutuyor böbrek hastası yada akciğer rahatsızlığı yada türlü türlü başka hastalıklar başlayabiliyor.

şimdi eşimle konuştum. iş konusunda izin vermedi. olmaz dedi. bende çok üstelemedim. neyse... yine sizlerleyim bütün gün... kurutlamadınız benden

yok ya adet oncesınde oluyor bu
heyecanlanmamak elde degıl
umutla beklıyoruz ıste

hamıle kalırsam ıcımde yanlızca bır zafer duygusu olur...bende de bır zafer sarhoslugu olur
kalp falan degıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…