valla ben bebişi mi karnımda hissettikten sonra babasına vermem erkeklerin nazı hiç çekilmiyo ya düşünsene adam aşeriyo gece gece manav falan arıyoruz.
bende evde önceki aylardan kalma ovulasyon testlerim vardı bu sabah yanıma alacaktım unuttum yaa
mugi sende almıştın sanırım kullandın mı testleri?
Allah rahmet eylesinnnn
Gaye allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
gazetede okudum sabah :çok üzgünüm:
allah rahmet eylesin..
mekanı cennet olsunnn
ayselim fit olamyı çok önemsemem ya tombiş tombiş yuvarlanarak gezerim ortalıklarda. Tatlım ben bi de lupus hastasıyım yani doğum yaparsam feci bi süreç beni bekliyor ama yine de razıyım. Yeterki o gelsin.
mervam,naber
senın ısmını gorunce heyecanlanıyorum ben
lakın aynı gunlerdeyız,heyecan yapıyorum
Bu arada iş teklifinden bahsedeyim kızlar. Benim görümcemin bir müşterisi var. Tunalı cadedesinde cafe-restaurant açtı fakat işletmekte ve yönetmekte zorlukçekiyor. bilgisayar programını oturtamadılar ve çalışma süresi uzun oluyor. Kendisine yardımcı olarak yani işletmeci olmam için teklifte bulundu. eşimle konuşup cevap vereceğim. bize 5 dk lık yürüme mesafesi Tunalı Hilmi caddesi. yol masrafım olmayacak en azından :)) saatlerimi kendim ayarlayabileceğim.
ay kıs mugmug valla alemsınn senı kalpten hastahaneye keldırmıyalımda bakarsın ıkımız bırden hamıs kalırız kısss belkıde bırımızden bırı hayırlısı olsuuuun beklemek cok zorrrr hakketten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?