hoşgeldinn... allah yardımcın olsun.. zor bir süreçten geçmişsin...
inşallah allah gönlüne göre verir...
bendede rahim ince demişti doktor ve progestan vermişti.. rahmi kuvvetlendiriyo demişti... bi kaç gün sonra kontrole çağırdı gerçekten kalınlaşmıştı...
bitkisel şeylerde var bunun için.. ama ne olduğunu bilmiyorum... bende sorun olmadığı için araştırmadım hiç....
çatlatma iğnesi tedavisinde %100 sonuç alınacak diye birşey yok.. ben 2 kez iğne oldum ama olmadı =( yumurta var, çatlıyor, rahim duvarı çok iyi ama gebelik olmuyor...
kan pıhtılaşması içinde aspirin öneriyor doktorlar... bir arkadaşım 5 kez düşük yaşadı.. meğer kan pıhtılaşması varmış bebek kordonu tıkanıyomuş pıhtıyla ve ölüyomuş.. en son aspirin verdi doktor şu an 8 aylık hamile
tüm bunlar örnekler tabi.. senin durumunu doktor inceleyip ona göre tedavi uygulamı... rahmin ince ise o gerekli desteği verecektir zaten.. yada pıhtılaşma için...
cevaplarınız ve ilgilendiğiniz için teşekkürler 10 gündür östrogen ilacı alıyorum dün dr gittim eskiye göre kalınlaşmış ama yeterli değil dedi yarın tekrar kontrol edecek sanırım yeterli görürse çatlatma iğnesi tekrar verecek olmazsa iğneye başlarız demişti ama ne iğnesi inanın bilmiyorum pıhtılaşmayla ilgili tüm testlerimi yaptırdım ve eğer hamile kalabilirsem zaten kan sulandırıcı iğne olacağım hergün iş hamile kalmakta bakalım hepimiz için hayırlısı bugün incir kürü yapayım dedim yapan ve sonuç alan var mı merak ettim :uhm:canım ben çatlatma iğnesini vurulduğum günden beri günde 2 tane olmak üzere progestan kullanıyorum preeklampsiye etkisi yok fakat progestan rahmi kalınlaştırıp kuvvetlendirerek bebeğin sıkı sıkı tutunmasını sağlıyormuş.yani doktyorum bu şekilde söyledi... hamileykende düşük riskine karşı zaten bu ilaç veriliyor gebelere. Eğer gebelik oluşmazsa ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet görülüyor. yani bu şekilde düzenli adet görmeyi de sağlamış oluyor ilaç
gaye eşini dinle canım
hem bebek düşünürken işi boşver tatlım hamileliğin tadını çıkar bitanem
Ayy ayselcim hamileymişim gibi söylemişsin inşallah Allah söyletiyordur :) hamileliğin tadını çıkar falan demişsin ya...
heyecan yaptım valla... kulağa bile hoş geliyor
evet yaa hamile olarak düşünüyorum yaa seni öyle yazmışımopuyorumnanaktan
benim tahminen yarın pıtlama günüm
ayy inşallah bu sefer pıtırcığım bebiş olur da göbüşüme gelir
vermem babasına ben taşırım bebişimikaydirigubbakcemile5
sabah bi gitti elektrikler anca geldi sinir oldum ya nasılsınız
kızlar sabahki testin resimlerini koyucam şimdi. Hani dedim ya 2. çizgi çooook silik gözüküyor diye... Hani belirecekmişte belirememiş gibi :)
Kızlar testin kendi parlak beyaz mika olduğu için foto mak. tam çekemiyor. ilk 2 resimde çizgi aslında normalde biraz daha görünüyor ama fotoğrafta pek çıkmıyor. 3. fotoda farklı bir modda çektim daha gerçeğine yakın. bir bakın bakalım...
3.RESİMDE cizgi daha belli
bekleyecagiz bebis carsamba persembeyi
pztesı yıne yaparsın bakarız koyulastımı dıye
ne dersin?
az kaldı ama ha gayretnapalım :bbo: sayıyoruz gerıyeeeeeeeee
ayşeden haberim var canım darısı digerlerinin başınasaya saya bil hal olduk
pıtlama günü
kaç ay oldu
adete kaç gün geldi
takvimlerle kanki olduk wallla
kvrck hoşgeldin canım bi gelişme yok
bu hafta ilk ve tek hamişimiz ayşeydi umarım h.sonu başka hamiş haberleri alırızz
kız gaye sen hamişsin galiba ha ne dersin valla içim bi acayip oldu cızzz ettikızlar sabahki testin resimlerini koyucam şimdi. hani dedim ya 2. çizgi çooook silik gözüküyor diye... hani belirecekmişte belirememiş gibi :)
kız gaye sen hamişsin galiba ha ne dersin valla içim bi acayip oldu cızzz etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?