Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cevaplarınız ve ilgilendiğiniz için teşekkürler 10 gündür östrogen ilacı alıyorum dün dr gittim eskiye göre kalınlaşmış ama yeterli değil dedi yarın tekrar kontrol edecek sanırım yeterli görürse çatlatma iğnesi tekrar verecek olmazsa iğneye başlarız demişti ama ne iğnesi inanın bilmiyorum pıhtılaşmayla ilgili tüm testlerimi yaptırdım ve eğer hamile kalabilirsem zaten kan sulandırıcı iğne olacağım hergün iş hamile kalmakta bakalım hepimiz için hayırlısı bugün incir kürü yapayım dedim yapan ve sonuç alan var mı merak ettim :uhm:

gaye eşini dinle canım
hem bebek düşünürken işi boşver tatlım hamileliğin tadını çıkar bitanem

Ayy ayselcim hamileymişim gibi söylemişsin inşallah Allah söyletiyordur :) hamileliğin tadını çıkar falan demişsin ya...
heyecan yaptım valla... kulağa bile hoş geliyor

Ayy ayselcim hamileymişim gibi söylemişsin inşallah Allah söyletiyordur :) hamileliğin tadını çıkar falan demişsin ya...
heyecan yaptım valla... kulağa bile hoş geliyor

evet yaa hamile olarak düşünüyorum yaa seni öyle yazmışımopuyorumnanaktan

Gayecık hanı cınsel ısteksızlık demıssın
sabahtan
bendede var 2 gundur
hatta dusunuyorum sankı kocıse haksızlık
yumurtalama zamanı adamcagızın burnundan getırdım sımdı ısı bıtmıste ıstemıyormusum gıbı benneyaptımki
bilmiyorumkismile

benim tahminen yarın pıtlama günüm
ayy inşallah bu sefer pıtırcığım bebiş olur da göbüşüme gelir
vermem babasına ben taşırım bebişimikaydirigubbakcemile5

sabah bi gitti elektrikler anca geldi sinir oldum ya nasılsınız

saya saya bil hal olduk
pıtlama günü
kaç ay oldu
adete kaç gün geldi
takvimlerle kanki olduk wallla

kvrck hoşgeldin canım bi gelişme yok
bu hafta ilk ve tek hamişimiz ayşeydi umarım h.sonu başka hamiş haberleri alırızz

kızlar sabahki testin resimlerini koyucam şimdi. hani dedim ya 2. çizgi çooook silik gözüküyor diye... hani belirecekmişte belirememiş gibi :)

Kızlar testin kendi parlak beyaz mika olduğu için foto mak. tam çekemiyor. ilk 2 resimde çizgi aslında normalde biraz daha görünüyor ama fotoğrafta pek çıkmıyor. 3. fotoda farklı bir modda çektim daha gerçeğine yakın. bir bakın bakalım...

3.RESİMDE cizgi daha belli
bekleyecagiz bebis carsamba persembeyi
pztesı yıne yaparsın bakarız koyulastımı dıye
ne dersin?

3.RESİMDE cizgi daha belli
bekleyecagiz bebis carsamba persembeyi
pztesı yıne yaparsın bakarız koyulastımı dıye
ne dersin?

bende öyle düşünüyorum... pazartesi tekrarlayabilirim testi... gerçeğinde resimdekilerden biraz daha belirgin ama foto çekince arka beyaz plan parlıyo sanırım ve daha azalıyo renk

napalım :bbo: sayıyoruz gerıyeeeeeeeee
az kaldı ama ha gayret

ayşeden haberim var canım darısı digerlerinin başına

kızlar sabahki testin resimlerini koyucam şimdi. hani dedim ya 2. çizgi çooook silik gözüküyor diye... hani belirecekmişte belirememiş gibi :)
kız gaye sen hamişsin galiba ha ne dersin valla içim bi acayip oldu cızzz etti

kız gaye sen hamişsin galiba ha ne dersin valla içim bi acayip oldu cızzz etti

kıvırcığım şeker arkadaşım benimde içim bi hoş... kendimi kaptırmakta istemiyorum çünkü daha erken... bakalım pazartesi testi yenilerim belki daha koyulaşır. o zaman kesin ! derim ve perşembe de kanda baktırırım. Hayırlısı olsun... İnşallah sağlığı ve bereketiyle gelmiştir bebişim.

dün öğlenden beri belli zaman aralıklarıyla ateşimi ölçüyorum 37.1 çıkıyordu. şimdi ölçtüm 37.3 çıktı. anlamadım gitti ben bu işi

Kızlar merhaba ben bu konuda yeniyim siz ne güzel arkadaş olmuşsunuz.Benimde adet tarihim bugün hala olmadım bakalım saat başı bakıyorum resmen bişey varmı diye.Dün akşam test yaptım her zamanki gibi tek çizgi sabredeyim gecikirse bakarım diyordum bu ay ama dayanamadım yine...bakalım ne olacak.çok üzülüyorum ya bir yavru için ne kadar çaba harcıyorum piskolojimiz tamamen buna endeksli...gece bi an uyandığımda bile hep aklımda bide benim tek yumurtalığım var bakalım ne zaman tutacak bu denediğimiz 4. ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…