kıvırcığım şeker arkadaşım benimde içim bi hoş... kendimi kaptırmakta istemiyorum çünkü daha erken... bakalım pazartesi testi yenilerim belki daha koyulaşır. o zaman kesin ! derim ve perşembe de kanda baktırırım. Hayırlısı olsun... İnşallah sağlığı ve bereketiyle gelmiştir bebişim.
canım bende 1 yılı doldurmadan yaptırdım yalnız benim doktor eşimin arkadaşıydı o yüzden daha çok güvendik. bence bir yıl bekleme canım ben aşılamamı hastanede yaptırdım bence iyi bir kadın doğum hastanesinde hiç para ödemeden yaptırabilirsin. Özel hastanelerin ekonomik kaygıları çok oluyor. bende bu ay tam 8 ayı doldurmuştum. Çok basit bir işlem canım şans biraz düşük ama spontandan daha yüksek. Başka sormak istediğin varsa sor canım.opuyorumnanaktan
bende öyle düşünüyorum... pazartesi tekrarlayabilirim testi... gerçeğinde resimdekilerden biraz daha belirgin ama foto çekince arka beyaz plan parlıyo sanırım ve daha azalıyo renk
Kızlar merhaba ben bu konuda yeniyim siz ne güzel arkadaş olmuşsunuz.Benimde adet tarihim bugün hala olmadım bakalım saat başı bakıyorum resmen bişey varmı diye.Dün akşam test yaptım her zamanki gibi tek çizgi sabredeyim gecikirse bakarım diyordum bu ay ama dayanamadım yine...bakalım ne olacak.çok üzülüyorum ya bir yavru için ne kadar çaba harcıyorum piskolojimiz tamamen buna endeksli...gece bi an uyandığımda bile hep aklımda bide benim tek yumurtalığım var bakalım ne zaman tutacak bu denediğimiz 4. ay...
canım biliyosun geçen ay da benim hafif çizgi çıkmıştı ertesi gün yaptım ama bişi çıkmadı nasılda umutlanmıştım ama senin ki daha pembe yinede fazla kaptırma kendini üzülmek yok
ama ben hissediyorum bu sefer bebiş var
ya nerden bakıyosunuz fotolara? ben bilmiyorum :kedi:
bende bakıcamm..birisi bana anlattssıınnn :kedi:
e fıstık süper işte eger sabah yataktan kalkmadan ölçersen daha iyi dogru sonucu veriyor yumoştan sonra gebe kalırsan ateşin yükseliyor ve düşmüyor bu süper bi haberdün öğlenden beri belli zaman aralıklarıyla ateşimi ölçüyorum 37.1 çıkıyordu. şimdi ölçtüm 37.3 çıktı. anlamadım gitti ben bu işi
canım hoşgeldin umarım kısa sürede kavuşursun bebegine burası muhteşem yer bende sonradan katıldım aralarına ama hiç kimse bunu hissettirmedi bile ve herkes hamiş ugurlu gelir sanada inşallahKızlar merhaba ben bu konuda yeniyim siz ne güzel arkadaş olmuşsunuz.Benimde adet tarihim bugün hala olmadım bakalım saat başı bakıyorum resmen bişey varmı diye.Dün akşam test yaptım her zamanki gibi tek çizgi sabredeyim gecikirse bakarım diyordum bu ay ama dayanamadım yine...bakalım ne olacak.çok üzülüyorum ya bir yavru için ne kadar çaba harcıyorum piskolojimiz tamamen buna endeksli...gece bi an uyandığımda bile hep aklımda bide benim tek yumurtalığım var bakalım ne zaman tutacak bu denediğimiz 4. ay...
Kızlar merhaba ben bu konuda yeniyim siz ne güzel arkadaş olmuşsunuz.Benimde adet tarihim bugün hala olmadım bakalım saat başı bakıyorum resmen bişey varmı diye.Dün akşam test yaptım her zamanki gibi tek çizgi sabredeyim gecikirse bakarım diyordum bu ay ama dayanamadım yine...bakalım ne olacak.çok üzülüyorum ya bir yavru için ne kadar çaba harcıyorum piskolojimiz tamamen buna endeksli...gece bi an uyandığımda bile hep aklımda bide benim tek yumurtalığım var bakalım ne zaman tutacak bu denediğimiz 4. ay...
selam kizlar, oncelikle gecmisi okudum guzel bir haber varmi diye.
gyshnky gercekten 3. fotografta silik cizgi gorunuyo insallah melegin gelmistir. biriki gun sonra testi tekrarla bakalim.
ya ben göremedim şu resimleri ohaoldumsmile
nasıl bakıldığını bilmiyorum.. birisi bana tarif etsin lütfen :kedi:
selam kizlar, oncelikle gecmisi okudum guzel bir haber varmi diye.
gyshnky gercekten 3. fotografta silik cizgi gorunuyo insallah melegin gelmistir. biriki gun sonra testi tekrarla bakalim.
canım 859. sayfaya bak.. yazıma eklemiştim fotoları.ya ben göremedim şu resimleri ohaoldumsmile
nasıl bakıldığını bilmiyorum.. birisi bana tarif etsin lütfen :kedi:
bir önceki sayda resimleri göndericem yazdıktan sonraki mesajdan aşağıya doğru in resimler çıkıyo ama bazı kullanıcıların resim görme yetkilerini falan kapatıyorlar öle olmasın bide senin ki
hoşgeldin pisonnn... nasılsın bakalım...
nasıl baktın resme? bana tarif et lütfen.. hiç resim açmadım nereden açılıyor bilmiyorum :kedi:
bu arada gshhnky inşallah hamilesindir seni öle ii anlyorum ki beklemek çok zor ama dün eczanede de bana silik çıksa bile hamilelik oluyor dedi sen bu testi akşam mı yaptın sabah mı çünkü sabah idrarında silik çıkma olasılığı daha azmış...
resimler 860. sayfada canim. o sayfaya git gorceksin birseye yapmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?