Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım biliyosun geçen ay da benim hafif çizgi çıkmıştı ertesi gün yaptım ama bişi çıkmadı nasılda umutlanmıştım ama senin ki daha pembe yinede fazla kaptırma kendini üzülmek yok
ama ben hissediyorum bu sefer bebiş var

işte doktorda bana öyle dedi.. ben kadın doğumcuyum sen bu işin ehli olan bir merkeze git dedi... klomen tedavisine de cevap alamayınca bunun daha doğru olacağını söyledi.
Presedür nasıl oluyor devlet hastanesinde? çalışıyorum ben h.içi igtmem zor olur =(( özel sağlık sigortam var ama sanıyorum aşılamayı karşılamıyorlar...

bende öyle düşünüyorum... pazartesi tekrarlayabilirim testi... gerçeğinde resimdekilerden biraz daha belirgin ama foto çekince arka beyaz plan parlıyo sanırım ve daha azalıyo renk

ya nerden bakıyosunuz fotolara? ben bilmiyorum :kedi:
bende bakıcamm..birisi bana anlattssıınnn :kedi:

hoşgeldiinn.....
daha çok yeni... üzülme..sabırla bekle.. elbet gelecektir miniş sana

yok kaptırmıyorum canım... hatta rahatım gayet... pazartesi tekrarlarım belki testi. o zaman daha koyu olursa perşembe kan testi yaptırırım.

ya nerden bakıyosunuz fotolara? ben bilmiyorum :kedi:
bende bakıcamm..birisi bana anlattssıınnn :kedi:

bir arka sayfada ekledim canım

dün öğlenden beri belli zaman aralıklarıyla ateşimi ölçüyorum 37.1 çıkıyordu. şimdi ölçtüm 37.3 çıktı. anlamadım gitti ben bu işi
e fıstık süper işte eger sabah yataktan kalkmadan ölçersen daha iyi dogru sonucu veriyor yumoştan sonra gebe kalırsan ateşin yükseliyor ve düşmüyor bu süper bi haber

canım hoşgeldin umarım kısa sürede kavuşursun bebegine burası muhteşem yer bende sonradan katıldım aralarına ama hiç kimse bunu hissettirmedi bile ve herkes hamiş ugurlu gelir sanada inşallah

Canım Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Tek yumurtalığın bile olsa belki bir çoğumuzdan önce hamile kalırsın... Umutsuzluk yok bu topicte. herkes adet olsa bile öbür ay için umutlanmaya başlıyor... Testini erken yapmışsın.birçoğumuz böyleyiz sabırsızlanıyoruz. Eğer adet olmazsan 2 gün sonra falan tekrarlarsın testi

çok saolun kızlar bn esas derdim korku sol yumurtalığım tümör sebebiyle alındı tekrar riski olduğu için bir an önce çocuk yapmam gerekiyor doktorumla konuştuk 6 aylık bi zaman tanıdık eğer tutmazsa mecburen tüp bebek denicez ben o yüzden endişeliyim ya tutana kadra bişey çıkarsa diye hatta genç yaşta ölürüm başka yerime atlar diyede korkuyorum en azından bebeğim gelirse bana moral olur ve herşey morale bağlı olduğu için piskolojimde düzelir tüp bebek yaptırmaktanda tutmazsa maddi manevi çküntü olur die korkuyorum.cvp yazıp yüreklendirdiğiniz için teşekkür ederim.

selam kizlar, oncelikle gecmisi okudum guzel bir haber varmi diye.
gyshnky gercekten 3. fotografta silik cizgi gorunuyo insallah melegin gelmistir. biriki gun sonra testi tekrarla bakalim.

ya ben göremedim şu resimleri ohaoldumsmile
nasıl bakıldığını bilmiyorum.. birisi bana tarif etsin lütfen :kedi:

gyshnky gercekten 3. fotografta silik cizgi gorunuyo insallah melegin gelmistir. biriki gun sonra testi tekrarla bakalim.

hoşgeldin pisonnn... nasılsın bakalım...
nasıl baktın resme? bana tarif et lütfen.. hiç resim açmadım nereden açılıyor bilmiyorum :kedi:

bir önceki sayda resimleri göndericem yazdıktan sonraki mesajdan aşağıya doğru in resimler çıkıyo ama bazı kullanıcıların resim görme yetkilerini falan kapatıyorlar öle olmasın bide senin ki

evet pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum... hayırlısı bakalım...

canım 859. sayfaya bak.. yazıma eklemiştim fotoları.

bu arada gshhnky inşallah hamilesindir seni öle ii anlyorum ki beklemek çok zor ama dün eczanede de bana silik çıksa bile hamilelik oluyor dedi sen bu testi akşam mı yaptın sabah mı çünkü sabah idrarında silik çıkma olasılığı daha azmış...

bir önceki sayda resimleri göndericem yazdıktan sonraki mesajdan aşağıya doğru in resimler çıkıyo ama bazı kullanıcıların resim görme yetkilerini falan kapatıyorlar öle olmasın bide senin ki

ya yok ben resim falan görmüyorum..tüm yazılara baktım =(((( 859. sayfaya baktım..
nasıl açıcam o özelliği...kullanıcı panelinden yapabilirmiyimki acaba? bi karıştırayım bakayım

Sabah ilk idrarımla yaptım canım... testte de günün her saati yapılabilir ama daha iyi sonuç için sabah ilk idrar ile yapılması önerilir yazıyordu.

resimler 860. sayfada canim. o sayfaya git gorceksin birseye yapmana gerek yok.

yok bende görünmüyor... 4 gözle inceledim ama yyookk

ayarlardada bişi yok... aşağıdaki yer tıklı mesela bende...

Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…