Sabah ilk idrarımla yaptım canım... testte de günün her saati yapılabilir ama daha iyi sonuç için sabah ilk idrar ile yapılması önerilir yazıyordu.
peki hassas olanlardan mı bu test kaç gün geçmişti bu arada insan nası umutlanıo dimi nası beklicen walla ben bile heycanlandım senin adına Rabbim inşallah tüm çocuk hasreti çekenlere ikişer ikişer verir.
ben bir resim ekledim mesela.. siz görebiliyormusunuz ektekini???
tıklayıp açabiliyorum ancak. ama yine de görüyorum canım...ben bir resim ekledim mesela.. siz görebiliyormusunuz ektekini???
evet ben gözüküyor cnm jpg yazan yere tıkladım ve açıldı soprun yok yani..
Vallahi canım şu an sanki tüm duygularım alınmış gibiyim... umutlanmak istemiyorum... normalde ben önümüzdeki perşembe direkt kan testi yaptırcaktım. ama dayanamadım içimdeki sese yenik düşüp bugün idrar testi yaptım...
En iyisi pazartesi bu testi tekrarlamak.. Test hassas mı bilmiyorum markası laboquick.
allaa alala yaa.. bende görüyorum kendi eklediğimi.. ama gayenin resmi göremiyorum.. hiçbirşey yok..tüm sayfalara baktım tek tek.. 860 a 4 kez baktım =(( üff yaaaaa
A&S+, bullancak, gulus27, gyshnky+, lapaci+, mersel_2509, pison opuyorumnanaktan
geç döllenmeyse çıkmıyor, değilse çıkabilir.. benim çıkmamıştı yaptıgımda..slm arkadaşlar... benim de adet tarihim ayın 20 de test yapsam sonuç çıkarmı acaba çok merak ediyorum daha 5 gün var
selam prayforU ben yeniyim aranizda. ne guzel sen aramizda hamilesin umit oluyosun. bu ay bende cok umutludum ama bir haftadir kasik agrilarim var, onceden hic olmayan neden anliyamadim.
slm arkadaşlar... benim de adet tarihim ayın 20 de test yapsam sonuç çıkarmı acaba çok merak ediyorum daha 5 gün var
gyshnky nin resimleri
allaa alala yaa.. bende görüyorum kendi eklediğimi.. ama gayenin resmi göremiyorum.. hiçbirşey yok..tüm sayfalara baktım tek tek.. 860 a 4 kez baktım =(( üff yaaaaa
slm pison hoşgeldin bende yeniyim senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?