Selam kızlar.. iyi haftasonlarııı
gayecim tebrik edeyimmi şimdiden tatlım...
gaye pazartesi kan testi yapacakmısın şekerparem....[/QU prayforU kaç aylık hamilesin kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah senin nası oldu ne kadar zaman sonra tedavi falan gördün mü
gyshnky nin resimleri
13 ekimde kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım...ondan sonra bebek özlemi daha depreşti
çok hassas olanlar varmış ama pahalı onlar onlarda çıkıyomuş benim bugün adet tarihim dün yaptım negatifti bakalım kısmet ama ben şuna inanıyorum bu testler belli bi hsg seviyresinden sonrasına çift çizgi dioya hamile olsa bile her insanın hsg seviyesinin hangi gün yükselmeye başlayacağı kişiden kişiye göre değişir kimi hamile oluyo çıkmıo kimide bir hafta önceden testle anlayabiliyo için rahatlayacaksa dene bence çünkü insan kendini tutamıyor ama ucuz olanlardan al.
Canım benim ben umutlanmıyorum.... Daha çok erken nede olsa. Pazartesi tekrarlayacağım testi.bakalım o zaman ne çıkacak. ona göre perşembe kanda baktırırım. Bugün içimdeki sesi yenemediğim için yaptım testi ve bu şekilde çıktı. hayırlısı olsun.
ayy gördüm sonunndddaaaaaaaaaa
çookk tşkkürler mersel... zahmet verdim snadaaaaaaa
annecikler hoşgeldinizz... prayforU ve Ayşeee... nasılsınız?
kesinleşmeden çok ümitlenme diyicem ama biz bile kıpır kıpır olduk.. olumunekankayizsmile
ne demek sorun değil.....bu arada isimleriniz nedir ben MERVE
1 yıldır istiyoduk. sperm azlıgı vardı. tedavi olmadan biraz bekleyelim dedik... 3 ay kadar ilk sayfamızda yazan kürleri uyguladık. incir+ keçiboynuzu ve çaylar... Allah nasip etti...gaye pazartesi kan testi yapacakmısın şekerparem....[/QU prayforU kaç aylık hamilesin kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah senin nası oldu ne kadar zaman sonra tedavi falan gördün mü
bu topiğin ablası ve ilk hamilesiyim. kızlar saygıdan benden önce hamile kalmadılar .. şimdi herkesi sırayla alıyoruz.. 2011 i kucağında bebekle karşılasın herkes inşallah
hoşbulduk şekercim.. bizde durum iyi . birazda olsa devam eden mide yanması rahatsız ediyor..ayy gördüm sonunndddaaaaaaaaaa
çookk tşkkürler mersel... zahmet verdim snadaaaaaaa
annecikler hoşgeldinizz... prayforU ve Ayşeee... nasılsınız?
gayee.... silik çizgiyi gördüm çok şüküürr..inşaaalllaaaaahhh halayları çekeriz haftaya.... bebişin belirtisidir inşallaahhh bu silik çizgi :ecrin_bebek:
gaye pazartesi kan testi yapacakmısın şekerparem....
gayee.... silik çizgiyi gördüm çok şüküürr..inşaaalllaaaaahhh halayları çekeriz haftaya.... bebişin belirtisidir inşallaahhh bu silik çizgi :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?