Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aslında beklemek istiyorum bir yandan da istemiyorum beklemek...bu benim ikinci gebeliğim olucak ilkini kaybettim 2,5 aylık ken

Selam kızlar.. iyi haftasonlarııı
gayecim tebrik edeyimmi şimdiden tatlım...

Canım benim ben umutlanmıyorum.... Daha çok erken nede olsa. Pazartesi tekrarlayacağım testi.bakalım o zaman ne çıkacak. ona göre perşembe kanda baktırırım. Bugün içimdeki sesi yenemediğim için yaptım testi ve bu şekilde çıktı. hayırlısı olsun.

bende 1 tane var 25 tl ye almıştım predictor'un ucu kırılıp saklanabilen testlerden hemde hassas ama onu gebeliğim netleşince yapıp ucunu kırıp saklamak istiyorum.

kesinleşmeden çok ümitlenme diyicem ama biz bile kıpır kıpır olduk.. olumunekankayizsmile

gayee.... silik çizgiyi gördüm çok şüküürr..inşaaalllaaaaahhh halayları çekeriz haftaya.... bebişin belirtisidir inşallaahhh bu silik çizgi :ecrin_bebek:

ayy topicte virüs gibi hızla bölünüp çoğalıyoruzzz :dance:
takip edemiyorum son yazılanları kafamçokkarıştı
ne çok kişi olduk
inşallah hepimiz hamile kalıp "şen hamileler" topici kurcazzzzz :Saruboceq:

gayee.... silik çizgiyi gördüm çok şüküürr..inşaaalllaaaaahhh halayları çekeriz haftaya.... bebişin belirtisidir inşallaahhh bu silik çizgi :ecrin_bebek:

Canım inşallah bebişin belirtisidir bu silik çizgi... :Saruboceq: bakalım pazartesi nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…