Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin bebişko... sabahtan beri uğramayınca karda mahsur kaldın sandıımm :1ninca:
nasıl durumlar hala heryer bembeyazmı?

bu arada Merve'cim memnun oldum... Eğer facebook'ta kayıtlıysan KK KARDEŞLıĞı grubumuza da üye olmanı isteriz. Bu arada benim adım da Gaye :)

facebook ta üye oldum hemen ama keşke yorumda yapabilseydik gerçi patlar giderdi bu sefer orası dimi burası bile patlamak üzere.

ayrıca bende memnun oldum gaye bakalım nolcak ben öle 5 gün geçti bi test yapsam mı diyenlere özeniyorum he ben daha olmadım günüm bugün ama dün dayanamayıp yaptım

hakkında hayırlısı olsun merve....
benim bugün 48. günü.. test yapsammı acaba kafamçokkarıştı
adetim olmasın diye beklerken her ay, bu ay olmadım.. en son 28 kasımda oldum.. ondan beri tık yok.. doktora gittim meğerse pcos yüzündemiş... rabbim herşeyin hayırlısını versin.. adet zamanında olsun.. olmazsa tek nedeni bir misafirin olması olsun... adeti gecikipte bebeişde yoksa o zaman çok kötü işte :çok üzgünüm:

slm pison hoşgeldin bende yeniyim senin gibi

selam cnm. ben bu ay cok umitlidim, ama olmuyacak sanirim. senin beklemedigin adet tarihin ne zaman? belki yazmissindir ama burasi o kadar kalabalikki kimin ne yazdigini karistiriyorum malesef kafamçokkarıştı

ona sonuna kadar katılıyorum benimde bi tane yumurtalığım kaldığı için adet olunca bi anlık üzlüyorum sonra hemen şükrediyorum en azından yumurtalığım tek başınada olsa sağlıklı çalışıyor die...Dediğin gibi eğer gecikme olursa bebiş için olsun bebeişte sağlıklı olsun

selam cnm. ben bu ay cok umitlidim, ama olmuyacak sanirim. senin beklemedigin adet tarihin ne zaman? belki yazmissindir ama burasi o kadar kalabalikki kimin ne yazdigini karistiriyorum malesef kafamçokkarıştı
kızlar bende yeniyim bnm bugün olmam gerekiyor ama hala olmadım diorum ya bunu bile kar sayıyorum die

evet.. bende yumurtlama problemi var pcosa bağlı... düzenli adet olmadığımda yumurtlama olmadığını söyledi doktor... ne güzel ki zamanında adet oluyosun yani yumurtluyosun
soğan kürüne başlıcam bende.. hele bi adet olsaaammmmmmm..sonrada bal+tarçın+çörekotu.. hayıt ne için içiliyo pınar yumurtlama içinmi??? adet düzensizliği için içiliyomu?

walla onu bunu bilmem ama soğan küründen pso su olupta acayip fayda gören var cnm bak içebilirsen başla ...ve kaç kilosun bilmiyorum ama pco da kilonunda çok önemi var....

Yeni gelen arkadaşlar facebook'a kayıtlıysanız KK KARDEŞLıĞı grubumuzu aratın arama kısmından ve üye olun lütfen. Facebook'a üye olmayanlar da artık olsunlar :)

bende son 2 yıldır adet düzensiliği vardı ve azalmıstı çok.. düzensizlik ve kısırlık için yazıyordu. düzene kavusunca veya hamile kalınca içmemek lazımmış ..
35 güne çıkmıstı bende süre ve toplasan aslında 1 pedle bitirebilecek gibiydi regl. sonra artış oldu gerçekten. hangisine baglı bilmiyorum ama ben hayıta güveniyorumm :lepi:

walla onu bunu bilmem ama soğan küründen pso su olupta acayip fayda gören var cnm bak içebilirsen başla ...ve kaç kilosun bilmiyorum ama pco da kilonunda çok önemi var....

denicem işte.. tadı kötü diyolar ama ilaç niyetine içicem artık...
1.60 boyum.. kilo 52.. doktor kilon iyi ama yinede spor yap dedi.. pcosda bunun çnemli olduğunu söyledi zaten.. ama yapabilene aşkolsun.. çalışıyorum h.içi yapamıyorum.. h.sonu zaten nasıl geçiyo anlamıyorum... tembellik diz boyu spor konusunda zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…