canım merhaba ben yeniyim merak ettim bu incir kürünün işe yaradığını hissettin mi yoksa sadece manevi bir destek miydi1 yıldır istiyoduk. sperm azlıgı vardı. tedavi olmadan biraz bekleyelim dedik... 3 ay kadar ilk sayfamızda yazan kürleri uyguladık. incir+ keçiboynuzu ve çaylar... Allah nasip etti...
bu topiğin ablası ve ilk hamilesiyim. kızlar saygıdan benden önce hamile kalmadılar .. şimdi herkesi sırayla alıyoruz.. 2011 i kucağında bebekle karşılasın herkes inşallah
hoşbulduk şekercim.. bizde durum iyi . birazda olsa devam eden mide yanması rahatsız ediyor..
slm kizlar ben geldim
facebook ta üye oldum hemen ama keşke yorumda yapabilseydik gerçi patlar giderdi bu sefer orası dimi burası bile patlamak üzere.
ayrıca bende memnun oldum gaye bakalım nolcak ben öle 5 gün geçti bi test yapsam mı diyenlere özeniyorum he ben daha olmadım günüm bugün ama dün dayanamayıp yaptım
canım merhaba ben yeniyim merak ettim bu incir kürünün işe yaradığını hissettin mi yoksa sadece manevi bir destek miydi
orası meçhul tabi ama ben ilk defa yumurtlama döneminde kasıkta batma ve sancı hissettim. akıntıda cok daha belirgindi. hayıt çayı ve ilk 10 günkü adaçayının da etkisine inanıyorum.. tabi bilimsel bişey değil. inanç ve vucudunu tanımakla ilgili.
ama burdaki arkadaslar moralimi yüksek tutmasalardı , o stresle hiç bi şey olmazdı bence.
hiçkimse duasını eksik etmiyor birbirinden. hep pozitif ve güzel dualarla yaklasıyoruz birbirimize. ben manevi anlamda cok destek gördüm.. darısı basınıza :1hug:
slm pison hoşgeldin bende yeniyim senin gibi
prayforU anne.. sende pcos varmıydı?
hakkında hayırlısı olsun merve....
benim bugün 48. günü.. test yapsammı acaba kafamçokkarıştı
adetim olmasın diye beklerken her ay, bu ay olmadım.. en son 28 kasımda oldum.. ondan beri tık yok.. doktora gittim meğerse pcos yüzündemiş... rabbim herşeyin hayırlısını versin.. adet zamanında olsun.. olmazsa tek nedeni bir misafirin olması olsun... adeti gecikipte bebeişde yoksa o zaman çok kötü işte :çok üzgünüm:
teşekkürler tatlım desteği en başından beri gördüm sizlerde zatenorası meçhul tabi ama ben ilk defa yumurtlama döneminde kasıkta batma ve sancı hissettim. akıntıda cok daha belirgindi. hayıt çayı ve ilk 10 günkü adaçayının da etkisine inanıyorum.. tabi bilimsel bişey değil. inanç ve vucudunu tanımakla ilgili.
ama burdaki arkadaslar moralimi yüksek tutmasalardı , o stresle hiç bi şey olmazdı bence.
hiçkimse duasını eksik etmiyor birbirinden. hep pozitif ve güzel dualarla yaklasıyoruz birbirimize. ben manevi anlamda cok destek gördüm.. darısı basınıza :1hug:
bu arada benimde adım anlaşılacağı gibi gül :))
orası meçhul tabi ama ben ilk defa yumurtlama döneminde kasıkta batma ve sancı hissettim. akıntıda cok daha belirgindi. hayıt çayı ve ilk 10 günkü adaçayının da etkisine inanıyorum.. tabi bilimsel bişey değil. inanç ve vucudunu tanımakla ilgili.
amiiinnn inaşşaaallaahhhhhh.......
ayrıcada topicimize
kızlar bende yeniyim bnm bugün olmam gerekiyor ama hala olmadım diorum ya bunu bile kar sayıyorum dieselam cnm. ben bu ay cok umitlidim, ama olmuyacak sanirim. senin beklemedigin adet tarihin ne zaman? belki yazmissindir ama burasi o kadar kalabalikki kimin ne yazdigini karistiriyorum malesef kafamçokkarıştı
ona sonuna kadar katılıyorum benimde bi tane yumurtalığım kaldığı için adet olunca bi anlık üzlüyorum sonra hemen şükrediyorum en azından yumurtalığım tek başınada olsa sağlıklı çalışıyor die...Dediğin gibi eğer gecikme olursa bebiş için olsun bebeişte sağlıklı olsun
evet.. bende yumurtlama problemi var pcosa bağlı... düzenli adet olmadığımda yumurtlama olmadığını söyledi doktor... ne güzel ki zamanında adet oluyosun yani yumurtluyosun
soğan kürüne başlıcam bende.. hele bi adet olsaaammmmmmm..sonrada bal+tarçın+çörekotu.. hayıt ne için içiliyo pınar yumurtlama içinmi??? adet düzensizliği için içiliyomu?
evet.. bende yumurtlama problemi var pcosa bağlı... düzenli adet olmadığımda yumurtlama olmadığını söyledi doktor... ne güzel ki zamanında adet oluyosun yani yumurtluyosun
soğan kürüne başlıcam bende.. hele bi adet olsaaammmmmmm..sonrada bal+tarçın+çörekotu.. hayıt ne için içiliyo pınar yumurtlama içinmi??? adet düzensizliği için içiliyomu?
walla onu bunu bilmem ama soğan küründen pso su olupta acayip fayda gören var cnm bak içebilirsen başla ...ve kaç kilosun bilmiyorum ama pco da kilonunda çok önemi var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?