evet.. bende yumurtlama problemi var pcosa bağlı... düzenli adet olmadığımda yumurtlama olmadığını söyledi doktor... ne güzel ki zamanında adet oluyosun yani yumurtluyosun
soğan kürüne başlıcam bende.. hele bi adet olsaaammmmmmm..sonrada bal+tarçın+çörekotu.. hayıt ne için içiliyo pınar yumurtlama içinmi??? adet düzensizliği için içiliyomu?
bende son 2 yıldır adet düzensiliği vardı ve azalmıstı çok.. düzensizlik ve kısırlık için yazıyordu. düzene kavusunca veya hamile kalınca içmemek lazımmış ..
35 güne çıkmıstı bende süre ve toplasan aslında 1 pedle bitirebilecek gibiydi regl. sonra artış oldu gerçekten. hangisine baglı bilmiyorum ama ben hayıta güveniyorumm :lepi:
denicem işte.. tadı kötü diyolar ama ilaç niyetine içicem artık...
1.60 boyum.. kilo 52.. doktor kilon iyi ama yinede spor yap dedi.. pcosda bunun çnemli olduğunu söyledi zaten.. ama yapabilene aşkolsun.. çalışıyorum h.içi yapamıyorum.. h.sonu zaten nasıl geçiyo anlamıyorum... tembellik diz boyu spor konusunda zemuszemus
cnm neden bi test yapip hamile olmadigina emin olunca sogan kurune baslamiyosun? beklemene gerek yok adet olmani. benim gecen ay 37 gunu gecince baslamistim sogana ve kur bitmeden geldi benim adetim. ben bunun yardim ettigini dusunuyorum cunku baska ilac falan icmedim.
işte doktorda bana öyle dedi.. ben kadın doğumcuyum sen bu işin ehli olan bir merkeze git dedi... klomen tedavisine de cevap alamayınca bunun daha doğru olacağını söyledi.
Presedür nasıl oluyor devlet hastanesinde? çalışıyorum ben h.içi igtmem zor olur =(( özel sağlık sigortam var ama sanıyorum aşılamayı karşılamıyorlar...
Mervişcim çok şekersin yaaa baktım resimlerineeee
Kızlar merhaba.çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.az önce wcye gittim.peçetede falan hiç bir şey yoktu ama tam kalkarken bir baktım çamaşırımda kahverengi leke var.çok korkuyorum.nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın.drumu aradım telefonu kapalı.şehir dışında zaten(( normal mi acaba?
eminim bişi olmadığına.. kan testi yaptırdım, idrar testi yaptım, doktor ultrasonla baktıı...
bende başlasammı diye sordum birkaç yerde cevap alamadım... adet olmadan başlanabiliyo demekk... kaç gün içicem? 10 günmü????
kızlar mubarek cuma günü bi dua ediyim ve sizinle paylaşayım dedim
Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsunuz? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.)
Ey yüceler yücesi Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı zürriyetler nasip eyle eşiyle ailesiyle ve tüm sevdikleriyle ehli sünnete hayırlı bizlere hayırlı vatanına hayırlı evlatları en hayırlı zamanlarda nasip eyle..Rabbim sen çok bağışlayıcı çok merhametlisin bizlerin günahlarını bağışla ve bizlere acı bizleri her ay olmadık şeylerden umut bekleyen kulların olmaktan koru biz ancak senden ister ancak sana yalvarırız sen ''ol '' dersen olur rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmamızı nasip eyle...Ya Rabbim Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) hürmetine bizlerin bu mubarek günde yaptığımız dualarını kabul eyle sen tüm isteyenlerin yüzünü hayırlısıyla güldür eğer olmazsa da isyan etmekten bizleri uzak tut yarabbim.sen bizim için annemizden bile daha çok üzülen bize ondan bile daha çok acıyansın sen bizleri bağışla af ve mafiret eyle..ne gelirse senden gelir rabbim sen en hayırlı zamanı bilirsin.bizlere en hayırlısını nasip eyle.amin
cnm yakında bi doktor varsa gitsene hemen bnm görümcemede olmuş öle hemen dr bi iğne vermiş onu yaptırmış
sen uzan ve hiç kalkma dr ya gidersende yakın olsun ve fazla sarsma kendimi belkide üzerine görme diolar ya ondan oluyosundur
ben baslamistim cnm ibrahim saracoglunun sitesinde okumustum bi sakincasi yok. ilk kuru 15 gun yapiyosun adetin gelsede devam ediyosun. sonra adetine 10 gun kala 2. kez basliyosun ve 7 gun iciyosun. ben 15 gun yapip biraktim pcos yok bende cunku.
işyerindeyim.ve patronum henüz bilmiyor hamile olduğumu.ayaklarımı kaldırdım oturuyorum şimdi.akşam başka dr.a mi gitsem diye düşündüm
işyerindeyim.ve patronum henüz bilmiyor hamile olduğumu.ayaklarımı kaldırdım oturuyorum şimdi.akşam başka dr.a mi gitsem diye düşündüm
Kızlar merhaba.çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.az önce wcye gittim.peçetede falan hiç bir şey yoktu ama tam kalkarken bir baktım çamaşırımda kahverengi leke var.çok korkuyorum.nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın.drumu aradım telefonu kapalı.şehir dışında zaten(( normal mi acaba?
sebiinnn..hoşgeldiinn... nasılsınnn..iyisin inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?