Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm neden bi test yapip hamile olmadigina emin olunca sogan kurune baslamiyosun? beklemene gerek yok adet olmani. benim gecen ay 37 gunu gecince baslamistim sogana ve kur bitmeden geldi benim adetim. ben bunun yardim ettigini dusunuyorum cunku baska ilac falan icmedim.

soğanın tadıda kötü :bbo:
hayıtmı içsem? ahh bi adet olsaaaaammmmm....
1 haftadır civanperçemli çay içiyorum..adet söktürücü diyor ama hala sökülemedi.. progestanda içtim... bitkisel şeyler bile fayda etmiyo bana
adet olup gün saymak istiyorum.. hayal kurmak istiyorum... şu an hiçbirini yapamıyorum.. şişkinlikten gerile gerile dolaşıyorum..karnım ağrıyo sürekli... kafamçokkarıştı
bıkkınlık geldi iyiceee..... sıkıldım çokk..

birde hayiti kesinlikle oneririm. adet duzensizligine, hormonlari duzenlemede cok iyi geldigini biliyorum. ben yurt disinda oldugum icin cayini bulamadim kapsullerini iciyorum ve bu ay gercekten yumurtladigimi hissettim.

eminim bişi olmadığına.. kan testi yaptırdım, idrar testi yaptım, doktor ultrasonla baktıı...
bende başlasammı diye sordum birkaç yerde cevap alamadım... adet olmadan başlanabiliyo demekk... kaç gün içicem? 10 günmü????

ben devlet memuruyum sevk aldım kurumumdan gittim muayene oldum aşılama için ilac başladı kullandım sonra yumurtaların durumuna göre gün verdi o gün gittim oldum. yani yumurtan ne zaman çatlarsa o zaman aşılama oluyor. rapor falan çıkarmadım. seninde böyle olur herhalde canım. sen bir özel hastaneyi ara ve sigotanın karşılayıp karşılamadığını sor bence canım.

kızlar mubarek cuma günü bi dua ediyim ve sizinle paylaşayım dedim

Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsunuz? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.)
Ey yüceler yücesi Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı zürriyetler nasip eyle eşiyle ailesiyle ve tüm sevdikleriyle ehli sünnete hayırlı bizlere hayırlı vatanına hayırlı evlatları en hayırlı zamanlarda nasip eyle..Rabbim sen çok bağışlayıcı çok merhametlisin bizlerin günahlarını bağışla ve bizlere acı bizleri her ay olmadık şeylerden umut bekleyen kulların olmaktan koru biz ancak senden ister ancak sana yalvarırız sen ''ol '' dersen olur rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmamızı nasip eyle...Ya Rabbim Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) hürmetine bizlerin bu mubarek günde yaptığımız dualarını kabul eyle sen tüm isteyenlerin yüzünü hayırlısıyla güldür eğer olmazsa da isyan etmekten bizleri uzak tut yarabbim.sen bizim için annemizden bile daha çok üzülen bize ondan bile daha çok acıyansın sen bizleri bağışla af ve mafiret eyle..ne gelirse senden gelir rabbim sen en hayırlı zamanı bilirsin.bizlere en hayırlısını nasip eyle.amin

Kızlar merhaba.çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.az önce wcye gittim.peçetede falan hiç bir şey yoktu ama tam kalkarken bir baktım çamaşırımda kahverengi leke var.çok korkuyorum.nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın.drumu aradım telefonu kapalı.şehir dışında zaten (( normal mi acaba?

cnm yakında bi doktor varsa gitsene hemen bnm görümcemede olmuş öle hemen dr bi iğne vermiş onu yaptırmış
sen uzan ve hiç kalkma dr ya gidersende yakın olsun ve fazla sarsma kendimi belkide üzerine görme diolar ya ondan oluyosundur

ben baslamistim cnm ibrahim saracoglunun sitesinde okumustum bi sakincasi yok. ilk kuru 15 gun yapiyosun adetin gelsede devam ediyosun. sonra adetine 10 gun kala 2. kez basliyosun ve 7 gun iciyosun. ben 15 gun yapip biraktim pcos yok bende cunku.

çok güzel bir duaaa..allah razı olsun.. çıktısını aldım eve gidince iyice bir okurum...
allah dualarımızı kabul eylesin inşallahh.. hepimizin gönlüne göre versin..
hayırlı evlatlar nasip etsin
:Saruboceq:

işyerindeyim.ve patronum henüz bilmiyor hamile olduğumu.ayaklarımı kaldırdım oturuyorum şimdi.akşam başka dr.a mi gitsem diye düşündüm

ben baslamistim cnm ibrahim saracoglunun sitesinde okumustum bi sakincasi yok. ilk kuru 15 gun yapiyosun adetin gelsede devam ediyosun. sonra adetine 10 gun kala 2. kez basliyosun ve 7 gun iciyosun. ben 15 gun yapip biraktim pcos yok bende cunku.

canımsın yaa... çookkk saaaoollllll
ama ben şimdi 1 haftadır civanperçemi çayı içiyorum..saraçoğlu kürleri karıştırmayın diyor.. acaba biraz beklesemde sonra mı başlasam? bir zararı olurmu ki?
zaten bu kadar destekten sonra patlıcam galiba.. ortalık kan gölüne dönecek kafamçokkarıştı

işyerindeyim.ve patronum henüz bilmiyor hamile olduğumu.ayaklarımı kaldırdım oturuyorum şimdi.akşam başka dr.a mi gitsem diye düşündüm

kirmizi degilse birsey yoktur cnm, ama icin rahatlayacaksa is cikisi bir doktora git derim bebeginin iyi tutunmasi icin birseyler verebilir. stres yapma sakin

canım sakin ol aklına kötü şeyler getirme doktorunu aramaya devam et olmazsa bi kliniğe falan gidersin. Allah korusun canım

sebiinnn..hoşgeldiinn... nasılsınnn..iyisin inşallaahhh

hiç iyi değilim lapaci.az önce wcye gittim.peçete de hiç bir şey yoktu tam kalkıcam çamaşırımda kahverebgi leke fark ettim.odama çıktım ayaklarımı uzattım oturuyorum.dr.umu aradım cebi kapalı.zaten şehir dışında acaba başka bir dr.a mı gitsem diye düşünüyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…