Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayecim senin testte resmen çıkmış bence ikinci çizgii. canım sen kan testinden baktırsana onda anında çıkar

canım ben pazartesi idrar testini tekrarlayıp öyle kan testi yaptırmak istiyorum. Bu yaptığım testten pek ümitlendirmiyorum kendimi canım... pazartesi daha net çıkarsa eğer o zaman ümitlenicem.

sebin yazını yeni gördüm...
2. adet zamanı geldiğin hafif kanama olabiliyormuş normalmiş..
düşük tehlikesi olduğunda da kanama oluyor.. o normal değil..
bunun kararını doktor ultrasonla baktıktan sonra karar verebiliyor... sen ihmal etmeyip bir doktora git bence.... kendi doktorun olmasada başka bir doktora git.. ihmal etmee... normalde ptesi gidecektin zaten ama bekleme o kadar... 3 gün var dahaaa
telaşlandırmak istemem seni... erken farketmişsin her iki durum içinde tehlike olmadığı anlamına gelir bu... bugün yada yarın kesin doktora git emin ol derim ben.. riske atmaya hiç gerek yok

kuzucuğuuumm korkma canım benim... ben normal diye biliyorum.. hatta başka bir forumda da bir arkadaşa olmuştu böyle doktoru önemli değil demişti. sürekli kanama olmadığı sürece sorun değilmiş. Rahimdeki değişimden ve genişlemeden dolayı böyle lekelenmeler olabilir demiş.

canım önemli birşey değildir umarım ama sen yine de başka bir dr a şimdilik görünseydi değerlerine falan bakardı canım ne dersin

ah en iyi ben anlarim seni bu durumda. her yerim sismisti, her an herseye sinir olabiliyodum, esimle kavga ediyodum cok zor cok...
ben sogan kurune cok inandim nedense. sogan kuru kullananlarin topiginide okumustum, ordan etkilendim heralde. evet kurleri karistirmamak gerek ozellikle sogan kuru ve incir kuru, ama bugunde olmassan civanpercemini birak yarin sogana basla derim, belki civanpercemi senin bunyene hafif geldi cnm.

ben o kadar tedavi oldum.. 8 aydır bebeğim olmadı.. ama şu soğan kürü hayıt kürü falan okuyunca acaip etkilendim.. bir de bu topicde çok pozitifim... o kadar umut doluyum ki... bu kürleri yapıcam hemen hamile kalıcam gibi hissediyorum.. rahatım... ilginç birşekilde.. inşallah işe yarar yoksa aşılama yaptırcaz :umursamaz:

ya cnm telaş olsun istemem ama tutunma iğneleri falan var ne bileyim kötü bişey oluyosa die endişelenmen için o sıvının kırmızı olması lazım sen üzerine görüyosun muhtemlen

bitan sen ne yaptın? hala beklemedesin dimi? adet olamadın ben gibi =(

sebin.. sesin çıkmadı canım.. iyisin dimi? ne yapacaksın.. karar verdinmi?

SEBıN kanaman varsa sakın ihmal etme..seni korkutmak istemem ama kesinlikle bir doktora görün her şey olabilir benimde başlamıştı doktorumu aradım hemen gel dedi vajinal muayne sonunda kalbi atmadığı anlaşıldı bebegimin .. herkes böyle olucak diye bir şey yok ama için rahat etsin ihmal etme sakın bence

Sebııne ne olursa olsun akŞam yakın bı yerde bı doktora gıt hıÇ olmazsa rahatlarsın. Dualarımız Şuan senın ıÇın

Kızlar yabıŞı sÖylıycem ama gÜlmeyın sol kasıĞımda sankı nbıŞıler atıyor hanı seĞırme derlerya gÖzde olur onun gıbı dÜnden berı hıÇ durmadı.

şimdi eşimle konuştum. iş konusunda izin vermedi. olmaz dedi. bende çok üstelemedim. neyse... yine sizlerleyim bütün gün... kurutlamadınız benden
kız kurtulmayaı ısteyen oldugunu da sanmıom zaten ..hayırlısı olsun bence zaten sen suan karnındakıyle ılgılen calısmayı falan dusunme :Saruboceq:

valla sogan gelmeyen adetı getırıyormmus sen bence basla hem tadıda ılık ıcersen kotu degıl sogutursan bozuluyo kı zaten ılık ıcmek lazım ...bıde sıcak su torbası da sokturuyo ben hep azıcık kahve akıntı gelınce ayagıma koyarım aksama reglım gelır

sebın telaslanma canım ınsallah kotu bısey degıldır herke demıs benımde bıldıgım kan kırmızı olunca kotu kahve ıse koyulasmıs yanı rahım degısımı veya ustune gorme olma ıhtımalı yuksek ...sen yıne de aklına takılmasın dıe baska bı dr a gorun barı

bitan sen ne yaptın? hala beklemedesin dimi? adet olamadın ben gibi =(

sebin.. sesin çıkmadı canım.. iyisin dimi? ne yapacaksın.. karar verdinmi?

ben de olmadım hala o kadar stres doluyum ki kırmızıların gelmesinden bin kat kötü bişiymiş bu gelmemesi gelse de artık bi daha ki ay için hayallar kursam yaa çok sıkıldım ben bu belirsizlikten sen de hala olmamışsın benim gibi nolcak bizim halimiz (

ya sorma.. berbat bişi.. sinir stres dizboyu.. =((
artık bişi içmicem ben... civanperçemi çayı içiyodum... ptesiye kadar olmazsam soğana başlıcam.....

lorke , pison ve yardımcı olan tüm bayanlara tşkküelr opuyorumnanaktan
tavsiyelerinize uyacağım...
çayımı bırakıcam... h.sonu ayaklarıma sıcak su torbası koyucam... hala olmazsam pazardan itibaren soğana başlıcam... zaten başlıcaktım adeti bekliyodum daha fazla beklemeyeyim bari..
sağolun varoluunnn kaydirigubbakcemile5

ya sorma.. berbat bişi.. sinir stres dizboyu.. =((
artık bişi içmicem ben... civanperçemi çayı içiyodum... ptesiye kadar olmazsam soğana başlıcam.....

evet olmamak daha kötü insan balon gibi oluyo sinirli oluyo duygusal oluyo eşlerin anlayışlı olması lazım walla bu dönemde insanın bi anı bi anına uymuyo...Allah bize kolaylık versin

aynı fikirdeyim canım bende beklemedeyim 34. gün... ve bekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…