gayecim senin testte resmen çıkmış bence ikinci çizgii. canım sen kan testinden baktırsana onda anında çıkar
Kızlar merhaba.çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.az önce wcye gittim.peçetede falan hiç bir şey yoktu ama tam kalkarken bir baktım çamaşırımda kahverengi leke var.çok korkuyorum.nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın.drumu aradım telefonu kapalı.şehir dışında zaten(( normal mi acaba?
Kızlar merhaba.çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var.az önce wcye gittim.peçetede falan hiç bir şey yoktu ama tam kalkarken bir baktım çamaşırımda kahverengi leke var.çok korkuyorum.nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın.drumu aradım telefonu kapalı.şehir dışında zaten(( normal mi acaba?
hiç iyi değilim lapaci.az önce wcye gittim.peçete de hiç bir şey yoktu tam kalkıcam çamaşırımda kahverebgi leke fark ettim.odama çıktım ayaklarımı uzattım oturuyorum.dr.umu aradım cebi kapalı.zaten şehir dışında acaba başka bir dr.a mı gitsem diye düşünüyorum şimdi.
canımsın yaa... çookkk saaaoollllll
ama ben şimdi 1 haftadır civanperçemi çayı içiyorum..saraçoğlu kürleri karıştırmayın diyor.. acaba biraz beklesemde sonra mı başlasam? bir zararı olurmu ki?
zaten bu kadar destekten sonra patlıcam galiba.. ortalık kan gölüne dönecek kafamçokkarıştı
hoşgeldin bebişko... sabahtan beri uğramayınca karda mahsur kaldın sandıımm :1ninca:
nasıl durumlar hala heryer bembeyazmı?
ah en iyi ben anlarim seni bu durumda. her yerim sismisti, her an herseye sinir olabiliyodum, esimle kavga ediyodum cok zor cok...
ben sogan kurune cok inandim nedense. sogan kuru kullananlarin topiginide okumustum, ordan etkilendim heralde. evet kurleri karistirmamak gerek ozellikle sogan kuru ve incir kuru, ama bugunde olmassan civanpercemini birak yarin sogana basla derim, belki civanpercemi senin bunyene hafif geldi cnm.
Evet cnm heryer hala bembeyaz..
Ama ben sinavim vardi o yüzden yeni gelebildim.
kız kurtulmayaı ısteyen oldugunu da sanmıom zaten ..hayırlısı olsun bence zaten sen suan karnındakıyle ılgılen calısmayı falan dusunme :Saruboceq:şimdi eşimle konuştum. iş konusunda izin vermedi. olmaz dedi. bende çok üstelemedim. neyse... yine sizlerleyim bütün gün... kurutlamadınız benden
soğanın tadıda kötü :bbo:
hayıtmı içsem? ahh bi adet olsaaaaammmmm....
1 haftadır civanperçemli çay içiyorum..adet söktürücü diyor ama hala sökülemedi.. progestanda içtim... bitkisel şeyler bile fayda etmiyo bana
adet olup gün saymak istiyorum.. hayal kurmak istiyorum... şu an hiçbirini yapamıyorum.. şişkinlikten gerile gerile dolaşıyorum..karnım ağrıyo sürekli... kafamçokkarıştı
bıkkınlık geldi iyiceee..... sıkıldım çokk..
bitan sen ne yaptın? hala beklemedesin dimi? adet olamadın ben gibi =(
sebin.. sesin çıkmadı canım.. iyisin dimi? ne yapacaksın.. karar verdinmi?
ben de olmadım hala o kadar stres doluyum ki kırmızıların gelmesinden bin kat kötü bişiymiş bu gelmemesi gelse de artık bi daha ki ay için hayallar kursam yaa çok sıkıldım ben bu belirsizlikten sen de hala olmamışsın benim gibi nolcak bizim halimiz(
ya sorma.. berbat bişi.. sinir stres dizboyu.. =((
artık bişi içmicem ben... civanperçemi çayı içiyodum... ptesiye kadar olmazsam soğana başlıcam.....
ben de olmadım hala o kadar stres doluyum ki kırmızıların gelmesinden bin kat kötü bişiymiş bu gelmemesi gelse de artık bi daha ki ay için hayallar kursam yaa çok sıkıldım ben bu belirsizlikten sen de hala olmamışsın benim gibi nolcak bizim halimiz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?