Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya bu soğanın gelmeyen adeti getirdiğinden eminseniz söleyin tarifini bende yapayım... pko luyum düzensiz adetim herhalde yine kist mi oluştu ne..

Kızlar yabİŞİ sÖylİycem ama gÜlmeyİn sol kasıĞımda sankİ nbİŞİler atıyor hanİ seĞİrme derlerya gÖzde olur onun gİbİ dÜnden berİ hİÇ durmadı.

hah işte bende de öyle olmuştu dünde oldu dedim ya sanki kelebek var içimde pıtır pıtır ediyo. göz seyirmesi gibi oluyo.. bende öyle olduğunda kist çıkmıştı. geçen akşam yine olunca öyle dedim bebek yerine kist geldi herhalde bana.

kızlar bu arada papatipapati de yok görünürlerde. mide bulantısı çok herhalde ondan giremiyor.

cnm test falan yaptın mı kesin hamile değilsin dimi bu arada merve ben bugün katıldım aranıza

yok canımdün test yaptım negatifti... umdumu yitirmedim ama ben pko luyum ve bu ay ilacımı kullanmadım sanırım ondan gecikti zaten 21-35 arasında değişiyo bakim olmazsa pazartesi doktora gitcem baksın bu ay 1 yıl olcak artık başka tedaviye geçer herhalde

ya bu soğanın gelmeyen adeti getirdiğinden eminseniz söleyin tarifini bende yapayım... pko luyum düzensiz adetim herhalde yine kist mi oluştu ne..

canım ben doktora gittim.. kist de bebek de yoktu ve pcodan dolayı adet olamadığım kesindi.. o yüzden ben soğan içicem.. ama senin durumun pek net değil galiba.. ince bir doktora git belkide kist oluştu yada hamilesin.. bu durumlarda soğan suyu içmek doğru değil....

tama canım en iyisi bekleyip pazartesi doktora gitmek... zaten adet olunca da 3. günü tedvaime yeniden başlıcam

aynı benim durumdasın sendeeeee.... klomen kullanıyodum bu ay bıraktım... hiç doktorada gitmedim... ama adet olamadım.. anında şaştı düzenim =( banada artık aşılamaya geçelim dedi =(( ben hele bi adet olayım ve 1 seneye tamamlayayım istiyorum.. 8. denememdi geçen ay... şu soğan kürüne falan çok inanıyorum birazda onu denicem olmazsa artık merkez araştırcam aşılama için..

insan her şeyi hemen denemek istiyo :)

şifanın nerden geleceği belli olmaz... soğan suyu içmeye razıyım yeterki bebişim olsun.. aylardır sürekli doktordayım.. hsg çektirdim.. çatlatma iğneleri oldum.. soğan suyumu içemicem =))) herşeyi yapıcam.. yeterki gelsin bebişimisss... rabbim herkese hayırlı evlatlar versin

valla bir önceki ay bal tarçın çörek otu yaptım geçen ay kızdım ( kime kızıyosam oda ayrı bir dert) bişey kullanmadım... diyorum ondan gelmedi bence... artık doktorun lafından çıkmıcam...

yahu benim doktor bana bi şekr ilacı verdi bir ay takip etti yumurtam geç olsada kendi çatlıyo diye ( 3-4) ay önce ilacını kullan çalışmalara devam 1 yılın dolmadan gelme dedi... bu ne mantık ...... doktorumu değiştirsem bilemedim ki

canım şeker ilacı dediğin glifor mu eski drum banada vermişti rahmi kuvvetlendirir diye ama yeni drum vermedi ben yinede almaya devam ediyorum belki yararı olur diye

hayır doğru yapmışş doktorun.. şeker ilacı pcolularda o kısır döngüyü kırmak için kullanılıyor.... ben bu tedavi sürecinde 6 farklı doktora gittim.... birisi yardımçı doçentti... hepside şeker ilacını mutlaka kullan, spor yap dediler... 1.60 boyum 52 kilom.. buna rağmen spor yap dediler.. o kısır döngüyü bunlarla kırabiliriz dediler.. pkolularda şeker direnci illaki oluyor.. o nedenle veriyolar.. ben 2 kez şeekr yüklemeside yaptırdım..sen yaptırdınmı hiç?

glukofen iğrenç mide bulantısı yapıyo kullanamıyorum kii

ben glukophage 850 kullanıyorum.. 1 sene kullandım bıraktım.. tedaviye başladığımda tekrar başladım....
sabah akşam yarım yarım alabilirsin dedi bana doktor midende hassasiyet yaparsa

sebin gitmiş sanırım. özelden de mesaj attım ama inşallah doktoruna ulasır..
kahverengi lekelenmeler olabiliyor ama takviye hormon vb iğne falanda gerekebiliyor. belk iistirahat bile alman gerekebilir..için ferah tut lütfen

kürlerle ilgili :
hamile olmadıgınızdan emin olmadan hiçbişeye başlamayın. şahsi kanaatim budur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…