Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyi aksamlar kizlar. kimse yok sanirim pazar oldugu icin. ya bisi sorcam. Benim bugün adetimin 16.günü yumurtlama günümde 12-13gündü. Fakat bugün sürekli sol kasigimda agri var. yani daha dogrusu arada bi sizilayip geciyo. Neden olabilir acaba?

bazen hesaplayıcılar şaşırabiliryor. bence bu aralar yumurtlama catlama zamanı olabilir bos gecırmeee:kedi:

bazen hesaplayıcılar şaşırabiliryor. bence bu aralar yumurtlama catlama zamanı olabilir bos gecırmeee:kedi:

Yok cnm ben hesaplayiciya göre degil kendim farkettim yani akinti vs.
Zaten bugün yumurtlasam akintida olurdu sanirim ama yok.Bide cok farkli bisi yani 2sn anca sürüyo.

ben de seni yerim bafocum tatlı kuşum bi girip bakayım dedim.
kıvırcıkımsana da selamlar. ama şimdi hemen çıkıyorum
öpüyorum ikinizi de

ya dayanamadım bafocum rüyamı yazmıştım gördün mü.
eğer görmediysen tekrar yazayım dedim
rüyamda bi ses (kimin söylediğini görmedim sadece ses duydum)
hadi kalk uyuma artık korkma hamilesin diyordu.
taktım ben bu rüyaya ya. inşallah rüyam gerçek olur.
ama adet olacak gibiyim kuru günler başladı. ve arada adet sancısı gibi giriyor karnıma.
çok korkuyorum tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

allahımmmm ınsallah yemın ederım o kadar cok ıstıyorum kı senden oyle bır haber duymayı...ısmını bılmıyorum ama hep dıyorum k ı aklıma geldıkce allhım samsak da bu ay hamıle olsun ne olur dıyorum yemın ederım...

allah ahyırlara cıkarsın canım :Saruboceq:

rüyayı sadece bafo için anlatmışsın ama :dilcikar:
nacizhane ben de bi yorum yapmak istedim
rüyada görüntüden ziyade ses duymak iyidir aynı rüyayı geçen ay bende duydum bi ses bana artık hamilesin demişti çok mutlu olmuştum ama adet gördüm malesef umarım senin için çıkar rüya canım hayırlısı inşallah :Saruboceq:

bende ekimde bir ruya gormustum hatta uyandım devamını gormustum. bır beyaz şeffa bir sepette bir oğlan bebek mavi gözlü çıplak üstü alıcam yok daha zamanı gelmedı dıyor
uyanıyorum dıyorum baska yerdeyım ya bebegım hastanede ben gıdıyorum almaa acıkmıstır falan dıyorum hast e gıdıyorum oyle uyanmstım

hala aklıma geldıkce ıcım br hosoluyor ruyada bıle olsa o hs ok guzel yaa

kıvırcıkım yorumların ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu rüyayı burada 5 kere yazdım o yüzden tekrar utanarak yazmıştım. canım benim
bafocum tatlım benim için dua ettiğini biliyorum hissediyorum inan ve ben de senini için hep dua ediyorum rabbim hepimize güzellikler nasip etsin bafocum ve kıvırcıkım

pembe50---------------- 16 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
edut----------------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak

ee kızlarrr..
ayselcim mervam kırmızıları gormus:gitme:

amin canım allah tum bebek ısteyenlerı kavustursun bugun enyakın arkadasım dogum yaptı oyle tatlıydılarkı kendımı anne gıbı hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…