Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şeker senin kaç günün kaldı vallahı ben ılk kez 4 gozle regl olayım dıye beklıyorum hatta ıns erken olurum dıye beklıyorum:Saruboceq:

amin canım hepimize inşallah

kıvıcığım merhaba
slm canım

şeker senin kaç günün kaldı vallahı ben ılk kez 4 gozle regl olayım dıye beklıyorum hatta ıns erken olurum dıye beklıyorum:Saruboceq:
canım 26sında büyük ihtimallede akşam 9 buçukta olucam bende geçen ay çok umutluydum adetim 2 aydır deüzene girmişti 28 günde bir oluyodu artık gögüslerimde damarlanma olmuştu ve 14.gün kasık sancım vardı yumurtlama belirtisini ilk defa hissetmiştim bu ay artık bişi demiyorum geçen ay çok fazla hayal kırıklığı oldu

rüyalarınızın yorumu hep hayır görünüyor. gündüz niyetine yorumlayalım da :) güzel haberler var kapıda.. inşallah bebişlerdir kapıyı çalan... bu 1-2 hafta için 3-4 kişiden güzel haber bekliyorum.. tabii inşallah sayı artar da.içime doğan kısmı böyle boshayallersmile

kızlaaarrr ne yaptınız bakiiimm???
biz bugün alışveriş yaptık kocişle... baya bi yoruldum.. yalnız kendimden artık korkar oldum... alışveriş merkezinde herkes bebek arabasıyla yada kucağında bebekleriyle gelmişti ve bir anda bir kıskançlık dalgası kapladı içimi ve resmen hepsinin ölmesini istedim... görmek istemedim o sahneleri... yaa ben böyle biri değildim... ne oldu bana ben kimseyi kıskanmam kiiiii

aa evet ya unutmusum.hatta ıkımızın aynı tarıh

ya benım 2 gundur sol kasık nasıl berbat ama gecen aylarda da olmustu ama bugun bır sancı gırdı masadan kalkınca dızımın ustune dsutum

usuttum heralde

inşallah içine doğanlar arasında ben de varımdır. ya kızlar geçse şu 5 gün ya beklemekten yoruldum

canım inşallah geçici bi durumdur tatlım insan böyle bişey hissettiğinden vicdan azabı daha kötü oluyor. rabbim hepimize güzellikler versin tatlım

yok hıc oyle deme yazık kızz onlada bızım gıbı kım bılır kac ay beklemıslerdır
oyle dıyorum da bana da bı kere doktorda olmustu kdaın karnını gere gere basımda duruyor bnde turuyorum normalde yer verrırım. dergıyı aldım bacak bacak ustune attım kalkmadım.(içimdende bana mı sordun hamıle kalırken zilli demiştim) sonra cok utandım sen duyma pray ım bilmiyorumkismile

inşallah içine doğanlar arasında ben de varımdır. ya kızlar geçse şu 5 gün ya beklemekten yoruldum
allah bılyor ya sen ve gaye birde mug mug bu ay :CüvCüv: gsliba

kıyamam ben sanaaa...
:kedi: hamile kalmadan önce bende karşımdan gerine gerine gelen hamilelerin karnına bi tane geçirip kaplumbağa gibi yerde döndürmek istiyodummmm aklinialirimsmile

bafocum inşallah bu ay biz öbür ayda senini içinde bulunduğun bi grup bu güzelliklere kavuşur

canım inşallah geçici bi durumdur tatlım insan böyle bişey hissettiğinden vicdan azabı daha kötü oluyor. rabbim hepimize güzellikler versin tatlım

ayy evet yaaa... kendimi kötü hissettim... bide eşim bana hamileymişim gibi davranıyo.bugün bütün torbaları o taşıdı bana en hafifi verdi sen ağır taşıma falan diyor.Eğer hamile değilsem o da büyük hayalkırıklığı yaşayacak diye üzülüyorum :çok üzgünüm:
1 hafta durduktan sonra dün gece ve bu sabah çalışmalarımız oldu... ağrı acı pek olmadı... gayet normaldim... off yaa acaba bebiş var mııııı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…