ayy evet yaaa... kendimi kötü hissettim... bide eşim bana hamileymişim gibi davranıyo.bugün bütün torbaları o taşıdı bana en hafifi verdi sen ağır taşıma falan diyor.Eğer hamile değilsem o da büyük hayalkırıklığı yaşayacak diye üzülüyorum :çok üzgünüm:
1 hafta durduktan sonra dün gece ve bu sabah çalışmalarımız oldu... ağrı acı pek olmadı... gayet normaldim... off yaa acaba bebiş var mııııı???
kıyamam ben sanaaa...
:kedi: hamile kalmadan önce bende karşımdan gerine gerine gelen hamilelerin karnına bi tane geçirip kaplumbağa gibi yerde döndürmek istiyodummmm aklinialirimsmile
banamı dedin sarı şekerim... :icecream:
bizimki de aynı yazık bu ay birlikte sayıyoruz günleri yürütmüyo her yere arabayla götürüyo bakalım hayırlısı hayal kırıklığına uğramasın inşallah bizim koca bebekler
kaplumbağa gibi yerde döndürmek miiiii kaydirigubbakcemile3:roflol: ilahi Pınarcım yaaa... çok güldüm...
Ben hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum... Asıl sinir olduğum hiç belirtimin olmaması... çıldırcam yaaa
ay kızlar allah gönderdi sizleri bana galiba nasıl bunalmıştım çatlıycaktım umutsuz umutsuz dolaşıyodum ki geldiniz hep birden bi de gelmekle kalmayıp gülmekten öldürdünüz siz beni güldürdünüz rabbim de bebişle doldursun göbüşünüzü her tekmede gülün benim gibi emi
kaplumbağa gibi yerde döndürmek miiiii kaydirigubbakcemile3:roflol: ilahi Pınarcım yaaa... çok güldüm...
Ben hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum... Asıl sinir olduğum hiç belirtimin olmaması... çıldırcam yaaa
dusunce supermısama yınede o ılk travmada hepimiz oyle dusunduk demek kı sımdı sevıyorum hamılelerı azımlıyım bende bu sene ole olucam taytla kısacık tshırte yazın mılletın burnuna sokucam karnımı ınadına hele aa bebek ıcın vaktı artık beklemeyın dıyenlerın gozuneeealsanaalsanasmile
gaye yarın sabah yapıcan dımı sende
ayse gıbı erkenden yap ıstersen bende sabah ste bı cığlık atatyım
gaye goguslerde bır sızlama sancı damarlasma falan oldu mu brde karbonat olayını yapıcaktın varmı gelısme
gaye goguslerde bır sızlama sancı damarlasma falan oldu mu brde karbonat olayını yapıcaktın varmı gelısme
ahh canım inşallah o ikinci çizgi biraz belirir de bende gözlerimi 50 kere ovuşturur bakarım sonra gelir burda çığlıklar atarım çift çizgiiiiiiiii diye :))GAYEEEEE
nolur sabah yap erkenden testi senin çığlığınla kendime gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?