Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gaye yarın sabah yapıcan dımı sende
ayse gıbı erkenden yap ıstersen bende sabah ste bı cığlık atatyım

bizimki de aynı yazık bu ay birlikte sayıyoruz günleri yürütmüyo her yere arabayla götürüyo bakalım hayırlısı hayal kırıklığına uğramasın inşallah bizim koca bebekler

kıyamam ben sanaaa...
:kedi: hamile kalmadan önce bende karşımdan gerine gerine gelen hamilelerin karnına bi tane geçirip kaplumbağa gibi yerde döndürmek istiyodummmm aklinialirimsmile

kaplumbağa gibi yerde döndürmek miiiii kaydirigubbakcemile3:roflol: ilahi Pınarcım yaaa... çok güldüm...
Ben hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum... Asıl sinir olduğum hiç belirtimin olmaması... çıldırcam yaaa

banamı dedin sarı şekerim... :icecream:

dusunce supermıs ama yınede o ılk travmada hepimiz oyle dusunduk demek kı sımdı sevıyorum hamılelerı azımlıyım bende bu sene ole olucam taytla kısacık tshırte yazın mılletın burnuna sokucam karnımı ınadına hele aa bebek ıcın vaktı artık beklemeyın dıyenlerın gozuneeealsanaalsanasmile

bizimki de aynı yazık bu ay birlikte sayıyoruz günleri yürütmüyo her yere arabayla götürüyo bakalım hayırlısı hayal kırıklığına uğramasın inşallah bizim koca bebekler

kocalarda sat mat herseyı bızden ıyı takıo edıyor :1hug:

ay kızlar allah gönderdi sizleri bana galiba nasıl bunalmıştım çatlıycaktım umutsuz umutsuz dolaşıyodum ki geldiniz hep birden bi de gelmekle kalmayıp gülmekten öldürdünüz siz beni güldürdünüz rabbim de bebişle doldursun göbüşünüzü her tekmede gülün benim gibi emi

gaye goguslerde bır sızlama sancı damarlasma falan oldu mu brde karbonat olayını yapıcaktın varmı gelısme

kaydirigubbakcemile3 aman sorma bende aynen hzır gıbı arkadaşlar vallahı:lepi:
yasasın kk kardeslıgı
hepiniz face varmısınız

aynı dertleri çektüğümüz için burayız canlarım. insanız nihayetinde. kıskanmakda iinsani bi duygu. ama üzmeyin kendinizi sakın.. benim bi arada evli olanları öldüresim gelirdi.. ailece görüşüyoruz dedikleri zaman -ağızlarını doldura doldura.. :içelim:

az önce girdim çıktım yazamadım
şimdi tekrar çıkacam sanırım mutfağı toparlamam lazım
bir gün tatil yetmiyor bana
sizler nasılsınız var mı gelişmelerboshayallersmile

gaye yarın sabah yapıcan dımı sende
ayse gıbı erkenden yap ıstersen bende sabah ste bı cığlık atatyım

gaye goguslerde bır sızlama sancı damarlasma falan oldu mu brde karbonat olayını yapıcaktın varmı gelısme

Canım karbonatta köpürme olmuştu işte sonradan tekrar yapmadım.cumartesi günü akşam üstü eve gelirken test aldım ve yaptım tek çizgi çıktı fakat sabah çişi ile değildi ve sanırım test hassas olanlardan değildi...
Yarın test yapacağım sabah ilk idrar ile ama ümitli değilim çünkü yarın iğneden sonraki 13. günüm. Klomen topiğinde bir arkadaşın iğneden sonra 16. gününde bile çoook silik çıkmıştı çizgi ve ordaki arkadaşlar daha erken test için dediler.Bilmiyorum valla... ben yine de yarın yapayım diyorum,alıştım nasıl olsa tek çizgileri görmeye :umursamaz:

GAYEEEEE
nolur sabah yap erkenden testi senin çığlığınla kendime gelmek istiyorum

göğüsler konusunda cevap vermeyi unutmuşum canım... damarlanma çok az gibi ama göğüslerde değil göğsümün üst kısmı kol altımdan göğsümün üstüne doğru damarlar belirgin... bunun dışında göğüs uçlarım çıktı büyüdü yani biraz... ağrı çok yok sadece arada bir sızlama geliyo geçiyo o da çok aşırı değil... bunlar dışında göğüslerim çok normal her zamanki gibiler... büyüme falan da yok gibi.

oyyy kızlar çok güldüm
bende itiraf edeyim hamile ve çocuğuyla gezenleri bende kıskanıyorum:kedi:

GAYEEEEE
nolur sabah yap erkenden testi senin çığlığınla kendime gelmek istiyorum
ahh canım inşallah o ikinci çizgi biraz belirir de bende gözlerimi 50 kere ovuşturur bakarım sonra gelir burda çığlıklar atarım çift çizgiiiiiiiii diye :))

kizlar merhaba karbonat olayinda dogruluk payi nedir gögüslerde sizilama adet gününden kac gün önce baslar normalde hassas gebelik testi nasil oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…