- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
gaye biraz rahat ve pozitif olmaya çalış tatlişkom ....
Canım karbonatta köpürme olmuştu işte sonradan tekrar yapmadım.cumartesi günü akşam üstü eve gelirken test aldım ve yaptım tek çizgi çıktı fakat sabah çişi ile değildi ve sanırım test hassas olanlardan değildi...
Yarın test yapacağım sabah ilk idrar ile ama ümitli değilim çünkü yarın iğneden sonraki 13. günüm. Klomen topiğinde bir arkadaşın iğneden sonra 16. gününde bile çoook silik çıkmıştı çizgi ve ordaki arkadaşlar daha erken test için dediler.Bilmiyorum valla... ben yine de yarın yapayım diyorum,alıştım nasıl olsa tek çizgileri görmeye :umursamaz:
kizlar merhaba karbonat olayinda dogruluk payi nedir gögüslerde sizilama adet gününden kac gün önce baslar normalde hassas gebelik testi nasil oluyor
herkesin işi var galiba kızlar ben kaçıyorum hepiniz kendinize iyi bakın
benim annem güzel annem
nasılsın?
sağol iyiyiz güzeliz ,kızlar sağolsun egleniyoruz gece gece..
hayat suyun programını indirdim. içiyorum tuvalete gidiyorum.. gecede altıma yapmazsam iyi...
sende varmı haberler :)
mühim not: sebini merak ediyorum. 3 gündür aklımda... :Saruboceq:
gaye bari ben de seni yalnız bırakmatyım sabah ben de test yapacağım.
hasret arkadaşım hoşgeldin. karbonata fazla güvenme derim geçen ay beni çok umutlandırdı nerdeyse kaptan taşacaktı köpükler ama ertesi gün yaptığımda hiiiiç köpürmedi. sonrada adet oldum zaten.
kizlar merhaba karbonat olayinda dogruluk payi nedir gögüslerde sizilama adet gününden kac gün önce baslar normalde hassas gebelik testi nasil oluyor
gayecim bi de ikimizinki de pozitif çıkıyomuş. haftaya ne güzel bi başlangıç olur düşünsene
inşalah bizim bebişlerimizde göbüşlerimizdedir.
praycım adet sancısı gibi sancın olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?