Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aykuzum yapma o zaman ya ınsan tek gorunce cok moralı bozuluyor bekle sabredebılırsen ama

ya takılmayın gögüslere falan benim geçen ay agrım sızım damarım herbişeyim oldu ama sonuç kırmızı
hele ki damarlarım felaketti

kizlar merhaba karbonat olayinda dogruluk payi nedir gögüslerde sizilama adet gününden kac gün önce baslar normalde hassas gebelik testi nasil oluyor

canım gebe kalmadıgımız ıcın kulaktan dolma bılgılerı vereyım ama karboantı gaye daha ıyı bılıyor ben yapmadım hıc
gosulerde 1 hafta onceden sıslık ve sızlanma ouyormus
hassha gebelık testı 10 lıra falan 1 haffta onceden bellı edıyormus gebelık hormonunu

senın kac zaman var seker

gaye bari ben de seni yalnız bırakmatyım sabah ben de test yapacağım.
hasret arkadaşım hoşgeldin. karbonata fazla güvenme derim geçen ay beni çok umutlandırdı nerdeyse kaptan taşacaktı köpükler ama ertesi gün yaptığımda hiiiiç köpürmedi. sonrada adet oldum zaten.

benim annem güzel annem
nasılsın?

sağol iyiyiz güzeliz ,kızlar sağolsun egleniyoruz gece gece..
hayat suyun programını indirdim. içiyorum tuvalete gidiyorum.. gecede altıma yapmazsam iyi...

sende varmı haberler :)

mühim not: sebini merak ediyorum. 3 gündür aklımda... :Saruboceq:

pınarım bizde sebini merak ediyoruz ama ses seda yok. inşallah herşey yolundadır. belki doktor dinlenme falan verdiyse girememiştir nete iyi şeyler düşünelim

aynen bende ya korkuyorum

Eveeett süper olur şekerim... kendimi yalnız hissetmem en azından...

kizlar merhaba karbonat olayinda dogruluk payi nedir gögüslerde sizilama adet gününden kac gün önce baslar normalde hassas gebelik testi nasil oluyor

Canım göğüslerde ağrı genelde adete 1 hafta kala başlıyor fakat 10 gün kala başlayanlar da var.kişiye göre değişiyor...
karbonat olayı çok net değil... yani tutanlar da var tutmayanlar da... ama sonuçta güvenilecek bişey değil. plastik bir bardağa biraz idrar yapıyorsun ve 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorsun... bira gibi köpürürse pozitif direkt dibe çöküp kalırsa negatif deniliyor... Fakat bazı topiclerde okudum arkadaşlar eşlerine yaptırmışlar eşlerin de de köpürenler olmuş kaydirigubbakcemile3 e tabi bu biraz abes bi durum oluyor... O yüzden güvenli değil bu olay...

gayecim bi de ikimizinki de pozitif çıkıyomuş. haftaya ne güzel bi başlangıç olur düşünsene

kızlar sormayın yaaa sebin beni delirticek... bide o geliyo sürekli aklıma... ne oldu acaba diyorum... inşallah yarın neşeli neşeli gelir ve rahatlarız

testin erken çıkartması değil önemli olan. döllenme tarihi..geç olduysa çıkmayabilir..
geç oldugu için benimki ilk yaptıgımda cıkmamıs mesela.. 5 gün önce yapmıştım hamile hissediyodum kesin çıkar diye... sonra oturup bool bool aglamıstım. bel agrılarım artıp adet olmayı bekliyodum ama ilk perşembenin gazına gelip kırmızılarda gelmeyince test almıştım :)

sonuççç: bebiş burdaaaa

inşalah bizim bebişlerimizde göbüşlerimizdedir.
praycım adet sancısı gibi sancın olmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…