Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

TUBıŞŞŞŞŞŞŞ
kız nerelerdesin sen bi türlü yakalayamadım canım benim ya iyimisiniz nasıl bebek özledik seni

hatta testi yaptıktan sonra kızmıştım ; gidip kocaman bi paket koteks almıştım 3-4 ay idare edecek kadar :)
. indirimliydi promosyonu vardı. arkadaşıma hediye ettim sonra :)

prayım kusura bakma sıkboğaz etmiyorumdur seni inşallah ben bişi daha sorcam ya
akıntın ne durumdaydı. benim kuru günlerim başladı. çok moralim bozuldu bööle olunca

hatta testi yaptıktan sonra kızmıştım ; gidip kocaman bi paket koteks almıştım 3-4 ay idare edecek kadar :)
. indirimliydi promosyonu vardı. arkadaşıma hediye ettim sonra :)

kıyamam ya. kız sen yazdıkça ben seviniyorum. rabbim sonuna kadar güzellikler versin

akıntın ne durumdaydı. benim kuru günlerim başladı. çok moralim bozuldu bööle olunca

benim vardı ama herkeste farklı belirtilerle geliyor hayatım. kafana takma her belirtiyi.. bende göğüstedamarlar falan belirginleşmedi mesela. başka bazı belirtiler de yoktu..
her bebiş kendine özel geliyo annesi...

selam kızlar benim adetim geçeli 10 gün oldu ama geleceği zaman stres yaptm geri kaçtı :çok üzgünüm:sanırım kasıklarıma vurdu şimdi ağrı yapıyo birde şişkinlik test yaptım bariz tek çizgi cuma günü hastaneye gidicem kan testi yaptırıcam çikma ihtimali varmı sizce :uhm:içimde yine bi umut işte oda olmasa duramam nolur dua edin bana :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay inşallah tatlım. bi taraftan kesin hamileyim diyerum 10 saniye geçiyo kesin adet olacağım diyorum iyice karmakarışık oldu kafam deliricem ya.

bende akıntı var... ama öyle su gibi ve kilodu ıslatan cinsten değil (bazı hamile arkadaşlar öyle olduğunu söylemişti) şeffaf beyaz ve sümüksü bir akıntım var... ama sürekli değil ara ara oluyor...
ayrıca arada gaz sancısı gibi yada adetin ilk günü olan gibi bir sancı geliyor gidiyor. fakat nadir.

canım bu ay ya da diger ay önemli olan o degil önemli olan hayırlı zamanda saglıklı bebiş gelsin hayırlısı olsun

haaa beni tek ümitlendirebilecek bariz belirtim ateşim... 36,9 ile 37,3 arası ne bu değerin altına düşüyo nede çıkıyor... ve genelde 37,1 çıkıyor

inşallah iyi haberler gelirsin canım... duamızın içinde sende varsın artık :Saruboceq:

bebek yoksa ben senden çok şaşırıcam o kesinnn ohaoldumsmile

canım bu ay ya da diger ay önemli olan o degil önemli olan hayırlı zamanda saglıklı bebiş gelsin hayırlısı olsun
amin canım benim gibi candan isteyen herkeze çifter çifter versin bebişe doyalım :ecrin_bebek:inşallah herşeyden önce allahın izniyle

ana o sümüksü akıntıdan geçen gün bende de oldu hemde upuzun ve katıydı nasıl korkmuştum nedir bu diye ilk defa gördüm inşallah hayra alamettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…