Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tutaste niye ilk ben kiz:)ben doguramamakla meshurum:)
Kizlarim beni hep bekletiyorlar..

kız haftası en çok olan sensin ondan olmasın:))) ben 35, clik 38, sen 39 değilmisin.ordan sen gibi geldi.gerçi bu işler belli olmuyor bebekler şaşırtıyor arada sırada.aman benimki gelmesin de daha .

En büyük miranda arkadaşımiz,sonra Fadiming var sonra ben.tâbi bu arada yazmayanlarda vardır.
Ama dediğin gibi bebek bu belli olmaz..benimki 2. Diye ben erken bekliyordum ama vazgeçtim artık:)
Ama mirandanin takvime göre 4 günü kalmis ,miranda ses ver doğurdun mu?

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de bu gidişle ocak annesi olucam doğmuyo oğlum oysa iki hafta önce sancıyla hastaneye gittik daha doğrusu ben doğum sancısı olarak düşünmemiştim ama bi nstye girelim nolur nolmaz dedik ebeler baktı biri 2 biri 3 cm açıklık merkeze gidin dediler hemen doktorumu aradık hastaneme vardık orda yaşlı bir ebe vardı muayene etti tabi ben ağlar zırlar hadi kızım eve git dedi daha yeni başlamış burda mahvolursun sabaha da bi haftaya da olabilir dedi o dakka ne sancı kaldı ne bişi arabaya bi koşuşum var gülmekten ölürsünüz Allah razı olsun ondan:)o günden beri adetmişim gibi ama haydi hastaneye diyemedik bir türlü:)karnımda sabah çıkıo akşam inio hiç belli değil naptığı:)salıya kadar doğmazsa çarşamba suni sancı verilecek sanırım

yok kızlar bende tık yok:) bakalım ilk kim doğurcak. benımkı inmedi bile daha

yok canım hala beklemedeyim, sezeryana doğru gidiyo sanki bu, hayırlısı Allah tan, napalım yapçak bişi yok. hayırlısı olsun hakkında canım, hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebeğini, haberdar et bizleri

hadi bir avazda inşaallah aysucum iddaayı kazanmak için son 5 saatin:))inşallah yeni yılın ilk bebişi olur

aysuasya güzel hberlerini bekliyorum belki haber vardır diye bugün kaç oldu bakıyorum hayırlı haberlerle gel 2012 bebeği olsun bebişin inş.gönlünce..

yeni bir yıldan herkese merhaba.aysuasya naptın canım.yeniyılın ilk bebeğini dünyaya getirdin mi.

Kizlar Merhaba cok kotu sartlarda 2 gun gecirdim.dun sabaha karsi 4 de kizimi dunyaya getirdim,butun sancim kactigi icin de suni sanciyla oldu dogumun tamami..cok zor Birsey allah sizlere de kolaylik versin..
Ocak annesi oldum:)idda yatti:)

Kizlar Merhaba cok kotu sartlarda 2 gun gecirdim.dun sabaha karsi 4 de kizimi dunyaya getirdim,butun sancim kactigi icin de suni sanciyla oldu dogumun tamami..cok zor Birsey allah sizlere de kolaylik versin..
Ocak annesi oldum:)idda yatti:)

ayyy canım hadi gözümüz aydın.kavuştun kızına.allah ikinize de sağlık ve huzur versin inşallah.

neden öyle oldu ki canım.strese mi girdin de sancın gitti.neyse ki sağ salim doğurdun minnoşunu.

hayırlı olsun canım bebeğin sağlıklıdır inş.geçmiş olsun darısı bize

Bilmiyorum Yaa kizimi cok dusunmus olabilirim,ne yapacak bensiz diye..
Bide bagiran cagiran o kadar kisi vardi ki,hemsire senin sancin ondan kacti dedi..bi yerden sonrasi edepsizlik gibi geliyo bana ciglik cigliga bagirmanin anlami yok gucsuz kalir insan..
Cok sukur kizim saglikli,2910 gr dogdu boyu 50 cm..
Bide devlet hastanesinde bebegin gelismemis dediler sinir oldum ciktim ozeldw sunii sanciyla dogurdum..
Gelisme geriligi falan da yok cok sukur..darisi basiniza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…