ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

merhaba bu topik cok tembeel yaa
benim 6 günüm kaldı reglime ama 10 gün öncesinden
göğüslerim ağırdı şimdi
hiç bişey yok anlamadım reglim geçmeden testtte yapmam
meraktaaann catlarmmm

bencede reglin geçmeden test yapma benim adetime 3 4 gün var dün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı malesef şimdi beklicem adetim1 hafta geçmeden artık test falan yapmam

Bende ilkkez bu ay denedim ara ara kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum adetime var daha.. Geçen aralık aymın adet tarihini unuttum doktorum bebek olablirde olmayablrde dedi bekliyorum ve zaman geçmiyor sabretmekten baska carem yok

peki sizin göbek deliğinizin çevresinde nası desem hafif bi ağrı acı gibi bişey oluyomu arasıra,ve sanki hazımsızlık gibi bi durum oluyomu çok yemişte ağırlık yapmış gibi ben de öyle oluyo

bencede reglin geçmeden test yapma benim adetime 3 4 gün var dün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı malesef şimdi beklicem adetim1 hafta geçmeden artık test falan yapmam

aynen benimde düşüncem o reglım gecikmdn
test yapıp moralımı bozamam
eşim alıyım diyoo yap merak ediyrm diyor ama
kesnlıkle olmaz diyrmmmm

üzülme canım ya
kaçıncı denemendi
sen ümidini hiç yitirme lütfen
nasibimizde ne zamansa o zaman
benimde bu ay olmadı
ama olsun nasip değilmiş demekki

biz aslında ağustostan beri çocuk istiyoruz ve ağustostan beri korunmuyoruz. ama esasen 3 ay denedik diyebilirim. genelde eşimle ayrıydık. bu 4. ay olucak diye hesaplıyorum bende. aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bu ay. ama her an aklımda! Hepimiz için hayırlısı olsun.

kizlar benimde olasi adet tarihim 25 ocak benide ekleyin ben bu ay baya biseyler hisse3diyorum insallah olur:26::26:

bende geldiimmm beni de ekleyin :) benimde olası tarihim 28 ocak (ama tam emin değilim çünkü prumolut tedavisi oldum adet günlerim değişmişmidir bilmiyorum) bu ay 5. denememiz ve bu ay bende birşeyler hissediyorum sanki olucak gibi. Rabbimden istiyoruz Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin

regli günüm yaklaştı bugun yarın olurum ümitsizim buaydan
içimde öyle bi his var sankııı testte yapmadım hiçç yapmkta
istemıyrm ruh halim değiştii yaaaaaaaaa

benimde 10 gün kaldı beklenmeyen güne ama bu ayda hiç ümidim yok.bu ay 2.denememiz zaten.hayırlısı olsun hepimiz için.

selam kızlar ben bişey sorucam şu yerleşme kanaması dedikleri kahverengi lekelenme herkezde olurmu olmazsa gebelikte yokmu demektir benim bugün son adet tarihimden itibaren 30. gün ama hiç bişey yok yani ne regli oldum nede lekelenme gibi bişey offf çok meraktayım bilgisi olan lütfen yazarmı:26:

slm cnm,bu topicte kimse cevap yazmıyo,ben de sormuştum bazı sorular,şunu söyleyeyim yerleşme kanaması herkeste olmuyomuş,hatta olmaması daha iyi,benim yok,adetim 4 gün geçti ama ben test için beklicem.Olur yada olmaz ama şu var ki ben olduğunu hissediyorum,asıl belirtiler adet günüm geçince oluştu,şu an göğüslerime dokunamıyorum acıyo,kabızım,ve kasıklarımda çekilmeler var,özellikle biraz iş yapınca çoğalıyo,göbek deliğim etrafında batmalar hissediyodum o geçti ve kabızım,inşallah hamileyimdir,ama değilsem de rabbime hayırlısıysa olsun dediğim için ona sığınır böylesi iyidir derim.Veren de o,alan da...

benide listeye eklerseniz sevinirim.son adet tarihim 23 aralık.4 haftalık bir hamilelikte hcg değeri kaç olmalı bilen varmı?

reglim bugunde gelmedi ateş takibi yapıyrm 36.2 36.5 değişiyo
testte yapmadım 1 gün gecikti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…