canım ikinci çizgi gölge gibi ama
belli belirsiz iki güne kadar adet olmazsam
gene tekrarlıycam
bir ay kimyasal gebelik geçirmiştim
gene aynı şey olur diye korkuyorum
fazla ümitlenmiyorum o yüzden
senin günün geçtimi
Cnm ben 6 Ocakta regl olmam gerekiyordu. Ama bu ay 20. gün yumurtam çatladı. Dr en erken 12 gün kanda öğrenirsin demişti bugün 12. gün ve kan testi yaptım. Koca bir negatifffffffffff( kan değeri 3,19
3,19 çok da düşük bir değer değil belki yerleşme geç oldu.Bebek yerleştikten sonra hcg salgılıyormuş. Siz yine de adetinizi bekleyin
Yerleşme 28 Aralıkta oldu.Yani adetimin 20 günü yumurtam çatladı. Dr. en erken 12. günü kanda öğrenebilirsin dedi. Bugün o dönemdeki son ilişkini 12 günü ve adetim 6 Ocak (2 gün gecikmem var)
bence biraz daha bekle ve kan tahlilini tekrarla derim
böle olupta sonradan pozitif çıkanda var
genede belli olmaz kırmızıyı görmeden umutsuz olma derim:)))
bence biraz daha bekle ve kan tahlilini tekrarla derim
böle olupta sonradan pozitif çıkanda var
genede belli olmaz kırmızıyı görmeden umutsuz olma derim:)))
canım benimde reglim 21inde senden 2 gün önce benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var neden bilmiyorum
Ah canım ah inşallah hamişlere bizde katılırız benim arada adet sancısı gibi gelip gidiyor ama gögüslerde agrı falan yok umarım bu ay olur senden iyi bir haber bekliyorum.Nede olsa aynı durumumuz sen olursan bendede bir umut olur enazından...
ben bu sabah adet oldum maalesef
sanıyorum doktora gitmem lazım artık
adet düzensizliğim mi başladı ne
artık önümüzdeki aya nasip kısmet
ben bu sabah adet oldum maalesef
sanıyorum doktora gitmem lazım artık
adet düzensizliğim mi başladı ne
artık önümüzdeki aya nasip kısmet
Evet geciktirirBen hala beklemedeyim. İlk kez 5 gün gecikmem oldu. Yumurtlamanın geç olması adeti geciktirimii??? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
merhaba,biz ilk kez bu ay denedik,bundan önceki adetlerim her ayın 10'unda gelirdi.Sadece aralıkta akıntı için krem vermişti doktor onu kullandım,geciktirdi sanırım aralık 14 te gelmişti.Bizde aralık 23 ile ocak 3 arasında gün aşırı ilişki yaşadık.Şimdi ayın 10'u geçti ama artık 14 e görede olacak olabilir.3-4 gündür kasıklarımda batma,bel ağrısı ve ilişkiden beride böyle hazımsızlık gibi sanki göbeğimde ağır bişey varmış gibi bi his ve büyük tuvaletimin de eskisi gibi rahat olmaması gibi durumlar vardı.Benim adetlerimde sadece bel ağrısı olur oda çok değil,bu sefer kasıklar işin içine girince tutamadım kendimi gittim dün certain gebelik testi aldım.Sonuç tek çizgi.Şimdi 14 üne kadar artık başka test yapmam,moralim bozuldu,o zaman ya başka bişey varsa diye de korktum.İlk deneme olunca tecrübesiz oluyo insan.Mide bulantısına kadar yaşayıp,sonra olmadığını anlayanlar var onlar sonradan bunlar psikolojik mi diyolar acaba,takmıyolar mı?Belki vücut ilk kez spermle karşılaşınca,bu belirtiler mi çıkıyo kadın vücudunda bilmiyorum.İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder,inşallah test erken olduğu için çıkmamıştır.
merhaba,biz ilk kez bu ay denedik,bundan önceki adetlerim her ayın 10'unda gelirdi.Sadece aralıkta akıntı için krem vermişti doktor onu kullandım,geciktirdi sanırım aralık 14 te gelmişti.Bizde aralık 23 ile ocak 3 arasında gün aşırı ilişki yaşadık.Şimdi ayın 10'u geçti ama artık 14 e görede olacak olabilir.3-4 gündür kasıklarımda batma,bel ağrısı ve ilişkiden beride böyle hazımsızlık gibi sanki göbeğimde ağır bişey varmış gibi bi his ve büyük tuvaletimin de eskisi gibi rahat olmaması gibi durumlar vardı.Benim adetlerimde sadece bel ağrısı olur oda çok değil,bu sefer kasıklar işin içine girince tutamadım kendimi gittim dün certain gebelik testi aldım.Sonuç tek çizgi.Şimdi 14 üne kadar artık başka test yapmam,moralim bozuldu,o zaman ya başka bişey varsa diye de korktum.İlk deneme olunca tecrübesiz oluyo insan.Mide bulantısına kadar yaşayıp,sonra olmadığını anlayanlar var onlar sonradan bunlar psikolojik mi diyolar acaba,takmıyolar mı?Belki vücut ilk kez spermle karşılaşınca,bu belirtiler mi çıkıyo kadın vücudunda bilmiyorum.İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder,inşallah test erken olduğu için çıkmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?