selam kızlar ben bişey sorucam şu yerleşme kanaması dedikleri kahverengi lekelenme herkezde olurmu olmazsa gebelikte yokmu demektir benim bugün son adet tarihimden itibaren 30. gün ama hiç bişey yok yani ne regli oldum nede lekelenme gibi bişey offf çok meraktayım bilgisi olan lütfen yazarmı:26:
bende geldiimmm beni de ekleyin :) benimde olası tarihim 28 ocak (ama tam emin değilim çünkü prumolut tedavisi oldum adet günlerim değişmişmidir bilmiyorum) bu ay 5. denememiz ve bu ay bende birşeyler hissediyorum sanki olucak gibi. Rabbimden istiyoruz Allahım isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin
inşallah hamilesindir varmı hiç belirti canım:26:
sadece kasık batmalarım var her dk regli oldum diye lavaboya koşurm
başkada belirtim yok kısmett inşşş bebişşş varddrrr olmazsa şubata dvmm
geçen ay bende öyleydi ama fosssama inşallah vardır yaaaa yapsana bi test ben çatlarım ama :86: haber et bana :126:
kızlar beni de ekleyin beklenmeyen adet tarihim 25 ocak...
bizim de bu ay 2. denememiz..geçen ay çok üstüne düştüm,çok heveslendim..idrarda ikinci çizgi silik olarak çıkmıştı ama olmadı...bu ay pek aklıma takmıyorum,bakalım herşeyin hayırlısı....inşallah hepimizin göbüşleri dolar
teşekkür ederim canım bende heveslenmek istemiyorum ama umarım positive dir...p.tesi ye kdr gelmesse kan testi yaptıracağım..canım silik diyorsan o pozitiftir ama yinede boşuna heveslendirmek istemem ama 2. çizgiyi görebiliyorsan hamilesin demektir
ben buraya daha yeni üye oldum..yardımınıza ihtiyacım var kızlarbu ay adetim 10 gecikti 2 gündür test yapıorum 2.çizgi varla yok arası çıktı birisindede negativ..iştahım kapandı ve gerginim bu aralar sadece onun dışında hiç bir gebelik ya da adet belirtisi de yok..bu durumla ilgili bi fikriniz var mı?hayal kurmak istemiyorum fazla ama adetim gecikince elimde değil bebekten başka bişey düşünemiyor insan..:97:
kızlar şimdi idrarda baktım sonuç negatif olsa çıkardı 5 gün geçti çünkü olmadı yine hayal kırıklığı yine hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?