ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

canım neden test alıp bakmıyorsun ? yerleşme kanaması herkeste olmaz inşallah hamilesindir.Test yap bize bildir canım

inşallah olur canım

sadece kasık batmalarım var her dk regli oldum diye lavaboya koşurm
başkada belirtim yok kısmett inşşş bebişşş varddrrr olmazsa şubata dvmm

geçen ay bende öyleydi ama fosss ama inşallah vardır yaaaa yapsana bi test ben çatlarım ama :86: haber et bana:126:

kızlar beni de ekleyin beklenmeyen adet tarihim 25 ocak...
bizim de bu ay 2. denememiz..geçen ay çok üstüne düştüm,çok heveslendim..idrarda ikinci çizgi silik olarak çıkmıştı ama olmadı...bu ay pek aklıma takmıyorum,bakalım herşeyin hayırlısı....inşallah hepimizin göbüşleri dolar

Meraba arkadaşlar benide ekleyin benim tarihte 26sında.Yumurtlama gününe bakmamiştim daha önce bu ay bakım ve ona göre davrandım bu ay çok fazlasıyla kasık agrısı çektim idrarda az daha sıklaştı çok istiyorum ama fazlada takmamaya çalışıyorum umarım bu ay bekleyen herkes hamiş olur allah büyük bizide güldürür birgün hayırlısıyla........

seninle günlerimiz çok yakınmış canım.inş. bebişler gelir bu ay.biizmde 2.denememiz:)

benim de ikinci denemem daha beklemedeyiz geçen ay olmadıbu ay hayırlısı... insan hamile kalmayı bekliyo ama kesin değil..bu durum sinir bozucu... hareketlerinizi kısıtlıyormusunuz bu bekleme döneminde yoksa rutin işlerinize devam ediyormusunuz... insan kesin sonuç almayaınca pek ciddiye almıyo işlere devam ediyor... yatıp dinlenmek gerekir mi acaba..yoksa ayakta çok kalmak hamile kalmaya negatif etki eder mi acaba???

benide ekler misiniz 15 inde adet olmam gerekliydi olmadım daha 3,5 senedir deniyoruz 2 negatifle sonuçlanan tüp bebek denememiz var adetlerim düzensiz zaten ama umutlanıyorum yinede her seferinde...:18:

kızlar şimdi idrarda baktım sonuç negatif olsa çıkardı 5 gün geçti çünkü olmadı yine hayal kırıklığı yine hüsran

ben buraya daha yeni üye oldum..yardımınıza ihtiyacım var kızlarbu ay adetim 10 gecikti 2 gündür test yapıorum 2.çizgi varla yok arası çıktı birisindede negativ..iştahım kapandı ve gerginim bu aralar sadece onun dışında hiç bir gebelik ya da adet belirtisi de yok..bu durumla ilgili bi fikriniz var mı?hayal kurmak istemiyorum fazla ama adetim gecikince elimde değil bebekten başka bişey düşünemiyor insan..:97:

canım silik diyorsan o pozitiftir ama yinede boşuna heveslendirmek istemem ama 2. çizgiyi görebiliyorsan hamilesin demektir

inşallah vardır canım ama 2. çizgi silikte olsa varsa hamilesindir kan testi yaptırsana haber et bana inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…