az kalmış karamsar olma belli olmaz yaaa
hbr bekliorum tatlım inş gzl hbrler alırız...tebriiklerrrr cnm çook sewinddiim daha çook yeniymişşşş
bende hala regli olmadım sabah test yapcm
haber veririmm cnm pozitiiiff olssun yaaaaaaaaaa
ama umutsuuzzz vakaaaa beenn
canım benim çok sevindim yaaaa ayyy ne güzel bi duygu sag selamett gelişir inşallah darısı bize inşallah
merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı rahimde yara ve vajinada enfeksiyon varmış sizce bunlar hamile kalmaya engelmi
meraba arkadaşlar bugün benim regl günüm inşallah olmam gerçi ayın başlarında çok kasık ağrım oldu ama şuan ağrm yok olmam gibi ama of of bu bekleme oayı çok zor.....
benimde bugün regl günüm canım.evet deiğin gibi beklemek çok zorbenim karnım falan ağrıyor ben bekliyorum bu ay gene kırmızıları
Benim karnım ağrımıyor ama olurmuyum acaba diyorum yinede ama bukadar çok bebek isterken şimdi regl olmayınca içimde bir tedirginlik oldu korkumu ne anlamadım istemiyomuş gibi oldum yada naparım erken mi bu tarz saçma sapan şüpeler oluştu neden bende bilmiyorum yardım edin bu duygularımın anlamı ne şimdi:18:
7aylık evliyim canım tabi başta iğneyle korundum bide onun etkisinin geçmesini bekledim tabi bi onceki linkte bahsettiğim duygu oluyormu sizdede.......[/QUOT
yok canım bende öyle bir duygu olmuyor.ama bekliyorum bakalım pazartesiye kadar bekliycem çünkü karnımın ağrısı devam ediyor.sanırım bu ay gecikmeli gelcek.
canım şuan bende daha birşey yok bekliyorum çok az arada hafif bir ağrı olup geçiyor şimdi test yapsak çıkmaz mı?
idrar testinde belki çıkmayabilir ben burdan takip ettiğim kadarıyla en az 1 hafta geçenlerde çıkıyo genelde bizim daha yeni adetimiz geçti.kan tahilili yaptırsak belki çıkar ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.pazartesiye kadar sabretemeye çalışcam canım ben.
beklemeside zor canım ya sendede bi şişkinlik var mı?
bende şişkinlik yok ama gaz var.ama genede pek ümitlenmek istemiyorum.çünkü heran regli olcam gibi ağrım var. dediğin gibi beklemek çok zor.
Meraba canım dün eşim dayanamamiş test almiş yaptık hiç bişey yok acaba şimdi belli olmazmı daha 2gün gecikti çünkü çıkmama ihtimali var mı?
canım sabah ilk idrarla yapsaydın testi o zman çıkma ihtimali daha yüksek oluyormuş.ama çıkmama ihtimalide var.kan testi yaptırsan onda kesin çıkar.benim karnım bugün dahada çok ağrıyor bugün kesin geliyor kırmızılar.bende pazartesiye kadar olmazsam gidicem test yaptırıcam.
Ah canım ya senin daha zor ağrılarla olacak mı olmayacak mı daha çok şüphedesin ne bu bayanların çektiği ya...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?