ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

tebrik ederm cnm bencede baya hızlı giriş yaptın ne güsel bu günlerin keyfini cıkarr yenıyıl hediyeniz bebişinizzz

teşekkür ederim.darısı isteyen herkese inş..dün kan testi yaptırdım 63.31 çıktı.ne aşamada hamilelik pek bir bilgim yok.doktoro gitmem gerek.

teşekkür ederim.darısı isteyen herkese inş..dün kan testi yaptırdım 63.31 çıktı.ne aşamada hamilelik pek bir bilgim yok.doktoro gitmem gerek.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
canım bu saana yardımcı olur inşallah tebrik ederim allah tamamına erdirsn

kıslar bende vajinismus hastasıydım
eylül ayında çözdüm çok şükür
4 aydır bebek denememe rağmen olmuyo
bir ay kimyasal gbelik geçirmiştim ama(
benide listeye alırmısınız
5 ocak
inşallah 2011 isteyen herkese bol bebişli gelir

geçmiş olsun canım. benimde aynıydı bende çözeli 6 7 ay oldu. zor bir durum gerçekten. kimyasal gebelik olayınada üzüldüm. nasıl bir şey kimyasal gebelik ? dış gebelik gibimi? hayırlısı ile inşallah bu ay olur.

tşkler canım...
zor ama aştık çok şükür:))
döllenme oluyo ama tutunamıyo regl ile dışarı atılıyo
benim 6 gün geçmişti
test yaptım pozitif
ertesi gün kanamam oldu
doktora gittim kan tahlili falan
kimyasal olduğunu söyledi ama bayağı bir psikolojim bozulmuştu
ama hayırlısı olsun genede takdir Allah'tan

geçmiş olsun inşşş 2011 yılı bereketlı gelir kucaklarımız boş kalmaz az kalmış senin regline belirtiler varmı bari

canım buna benzer bişey benimde başıma geldi yazın. benim adet dönemim 3 gün geçmişti.test yapmadım ama. o ay adetim çok kanamalı geldi. hatta gece uyanmıştım kanamaya çamaşırım,geceliğim batmıştı. korkmuştumda parça parçaydı. üzerine doktora gitmedim ama. daha sonra gittiğimde aklıma gelmedi söylemedim. rahimde bişey görmedi heralde söylemedi doktor. sence benimki nedir? fazla kanama olmasımı yoksa seninki gibi bişeymi?

geçmiş olsun inşşş 2011 yılı bereketlı gelir kucaklarımız boş kalmaz az kalmış senin regline belirtiler varmı bari

kolay kolay kusmam aslında
kimyasal gebelik geçirdiğim ay kusmuştum
birde bu ay da kustum
akıntım var kasıklarımın sağ tarafında ağrı batma oluyo
bilemiyorum ki
şartlandirinca kötü oluyorum
nasip kısmet ama bu ay için umutluyum sanırım:)))
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bekletmesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım benim keşke bir kan tahlili yaptırsaydın
kan tahlili yaptırmadan bunun ne olduğunu söylemek zor
ben her ay ne olur ne olmaz diye regl olsamda
idrar testi yapıyorum
malum herşey olabilir tedbir almak lazım:))
ama bundan sonra adetin geçse bile test yapmanı tavsiye ederim
hiç olmazsa ne olduğunu bilirsin
kafanda şüphe kalmaz

belirtiler çokmş cnm genede fazla dinleme kendini günler geçmz yoksa inşşş bebiş heberlerini verirsnn bizlere yüce RABBİM bilir ne zaman verceni bu yılda ümitliym bende :18:

belirtiler çokmş cnm genede fazla dinleme kendini günler geçmz yoksa inşşş bebiş heberlerini verirsnn bizlere yüce RABBİM bilir ne zaman verceni bu yılda ümitliym bende :18:

ainen canım kendimi dinledinmi psikolojim bozuluyo
rahat bırakıyım diyorum oda fazla mümkün olmuyo
ama burda vakit geçiyo :)))
inş canım senin regl ne zaman

canım gerçekten haklısın. aslında ben düşünüyodum testi. ama annem erken biraz daha bekle demişti. peki bu olaydan sonra doktor bir şey yaptımı tedavi yani. rahimin içinde birşeyler kalmıyordur heralde değilmi?

ainen canım kendimi dinledinmi psikolojim bozuluyo
rahat bırakıyım diyorum oda fazla mümkün olmuyo
ama burda vakit geçiyo :)))
inş canım senin regl ne zaman

benim daha var şuan yumurtlama günlerim jhatta 18 0cak gibi reglimm inşş olmam 4.denememiz olcak ilk aylar bukadr takmıydm hemen olur diyodm ama öle deilmş

hayır canım sonra gene kan tahlili yaptırdım
doktorada gösterdim sorun olmadığını söyledi
korunmamada gerek yokmuş zaten
korunmuyoruz yani

benim daha var şuan yumurtlama günlerim jhatta 18 0cak gibi reglimm inşş olmam 4.denememiz olcak ilk aylar bukadr takmıydm hemen olur diyodm ama öle deilmş

benimde bu ay 4. denemem hayırlısı olsun hepimiz için
ne kadar zormuş ya
gerçekten bu kadar zor olduğunu bilseydim daha önce tedavimi olur çocuk için uğraşırdım

hayır canım sonra gene kan tahlili yaptırdım
doktorada gösterdim sorun olmadığını söyledi
korunmamada gerek yokmuş zaten
korunmuyoruz yani

canım bende 3 4 ay sonra doktora gittiğimde konuyu anlatmadım aklıma gelmedi. ama bişeyler olsaydı söylerdi değilmi? neyse çok geçmiş olsun.inşallah başımıza bi daha gelmez. bu arada gerçekten çok az kalmış. mutlaka haber ver tamammı çok merak ederim.

merak etme canım zaten olsa bile
bu sefer eşime hemen söylemiycem belki sonu gene hüsran olur
onunda morali bozulmasın
ilk sizlere haber vericem canım şimdi çıkmam lazım
eşim gelicek yarın girerim gene görüşürüz

benimde bu ay 4. denemem hayırlısı olsun hepimiz için
ne kadar zormuş ya
gerçekten bu kadar zor olduğunu bilseydim daha önce tedavimi olur çocuk için uğraşırdım

acaip zormuş yaşayan bilir ama bakalım ne tedavisi gördün cnm gecmş olsn bendede troit var hergü içmm gereken ilacım var aama dr düşmş dedi değerm iimş yanı cocuk yapmayı engellıyo diye hergn içiyrm

teşekkür ederim emelmurat.ben de kimyasal gebelikten korkuyorum ama 4 haftalık benimki belli olmaz.7 haftalıken kaybetmiştim yakın dönemde.hayırlısı olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…