ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M mira82 7+2 de duydum cnm çok şükür. Yarın kontrolümüz var inş herşey yolundadır. Sen duydun mu?
Ben 7 haftaliKkEn gittim doktor bana dinletmedi ultrasonda 6 haftalik gorunuyor daha kucuk dedi bi ay sonrasina randevu vermisti banada 5 martta gidicem hayirlisi insallah bende duymayi cok istiyorumm

Aynı gebeliğimiz. Bende bugün 9+4 üm ama bebiş 2 gün önden gidiyor. Bugün drum 9+6 günlük gelişimde olduğunu söyledi. Çok şükür herşey yolunda.

Ben daha önce sezeryan oldum diye doktor bu defa 40 ı doldurmadan alırız diyor 38-39 gibi ya bende doldurmak istiyorum bilgisi olan varmı

Bende dün doktora gittin bebeğimin büyüdüğünü öğrendim tekrar kalp atışlarını duydum. 24mm olmuş sizlerin ne durumda? 3 hafta sonra ikili test için çağırdı.

Bende dün doktora gittin bebeğimin büyüdüğünü öğrendim tekrar kalp atışlarını duydum. 24mm olmuş sizlerin ne durumda? 3 hafta sonra ikili test için çağırdı.
oo masallah biz 3 kontrolumze persembe gıdıcez ınsallah

oo masallah biz 3 kontrolumze persembe gıdıcez ınsallah
İnşallah sende en güzel haberlerle dönersin ve o güzel pıtpıtları duyarsın. Merak ediyorum sizin bebişler ne kadar olmuş. Haberlerini bekliyorum canm

İnşallah sende en güzel haberlerle dönersin ve o güzel pıtpıtları duyarsın. Merak ediyorum sizin bebişler ne kadar olmuş. Haberlerini bekliyorum canm
bende merak edıorm cnm valla az kaldıı şafak sayar gbı sayıyorm su doktr kontrollerını

Ctesi günü gitmiştim son kontrolüme 3 cm olduğunu söyledi drum. 2 gün öndeydi gelişimi çok şükür Rabb'ime. 12. Haftayı biraz geçsin gel ense kalınlığını ölçücez dedi. Drumu değişicem bende başka drdan aldım 11 mart cuma günü inş hayırlı haberlerini alıcam.

ınsallah cnm bende yarın gıdıcem doktora

Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm. Benim bebiş şimdiden alıştırma yapıyor uykusuz gecelere hazırlanın annem babam diyor :) bulantıdan ve wc ye uyanmaktan uyku uyumuyorum

Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm. Benim bebiş şimdiden alıştırma yapıyor uykusuz gecelere hazırlanın annem babam diyor :) bulantıdan ve wc ye uyanmaktan uyku uyumuyorum
bnmde gunduz ıyı hıc bı sıkayetım yıook aksam dan uyuyana kdr bulantı gbı degısık bı hıs var mıdemde aclıkda cok oluo yanı midem delınıyo gece

Bu gece bende kurt gibi aç uyandım yaa davul gibi olucaz yemicem dedim inat ettim ama uyuyamadım ki :) kalktım yedim malesef. Bulantım sabit hafif hep var ama bazen çok şiddetli oluyo. Sağlıklı olduğunu gösteriyor Dedi drum. İlaç verdi mecbur kalınca al dedi. 2 defa mecburen içtim.

bnı mıde bulantıım gttı ıyıyım ama aksamları tuhaf bıseyler oluo yanı anlayamıorm bende cok acıkıorm hemde öle böyle degıl matkapla snkı mıdemı deliyolar aclıkda mide bulantısına dönüşüo tabi

Az ye sık ye. Drum bana öyle Dedi. Aralarda meyve süt yoğurt. Ani acıkmaya engel oluyo cnm. Ama gecelere yapacak bişey yok. Uyku arası ne oluyorsa :) 4 buçukta kalktım yedim

Kızlar sohbetinize ortak olayım Ben çalıştığım için akşamları çok geç uyumuyorum sabah uyanınca aynı hisleri hissediyorum inanılmaz aç uyanıyorum doktora dedim 2 kilo aldım şimdiden diye ilk 3 ayda alınan verilen kiloları önemseme dedi

evet bu sıralar hormonlardann heralde bu kadar acıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…