Ben 7 haftaliKkEn gittim doktor bana dinletmedi ultrasonda 6 haftalik gorunuyor daha kucuk dedi bi ay sonrasina randevu vermisti banada 5 martta gidicem hayirlisi insallah bende duymayi cok istiyorumm
bizz iiyyiz üşüyoruzz yiyoruz uyuyoruz cnm bende persembe gtcem doktra ınsallahbrnh Ben buradayım bulantılarımla boğuşuyorum. Siz nasılsınız?
oo masallah biz 3 kontrolumze persembe gıdıcez ınsallahBende dün doktora gittin bebeğimin büyüdüğünü öğrendim tekrar kalp atışlarını duydum. 24mm olmuş sizlerin ne durumda? 3 hafta sonra ikili test için çağırdı.
İnşallah sende en güzel haberlerle dönersin ve o güzel pıtpıtları duyarsın. Merak ediyorum sizin bebişler ne kadar olmuş. Haberlerini bekliyorum canmoo masallah biz 3 kontrolumze persembe gıdıcez ınsallah
bende merak edıorm cnm valla az kaldıı şafak sayar gbı sayıyorm su doktr kontrollerınıİnşallah sende en güzel haberlerle dönersin ve o güzel pıtpıtları duyarsın. Merak ediyorum sizin bebişler ne kadar olmuş. Haberlerini bekliyorum canm
ınsallah cnm bende yarın gıdıcem doktoraCtesi günü gitmiştim son kontrolüme 3 cm olduğunu söyledi drum. 2 gün öndeydi gelişimi çok şükür Rabb'ime. 12. Haftayı biraz geçsin gel ense kalınlığını ölçücez dedi. Drumu değişicem bende başka drdan aldım 11 mart cuma günü inş hayırlı haberlerini alıcam.
bnmde gunduz ıyı hıc bı sıkayetım yıook aksam dan uyuyana kdr bulantı gbı degısık bı hıs var mıdemde aclıkda cok oluo yanı midem delınıyo geceHayırlı haberlerle gelirsin inş cnm. Benim bebiş şimdiden alıştırma yapıyor uykusuz gecelere hazırlanın annem babam diyor :) bulantıdan ve wc ye uyanmaktan uyku uyumuyorum
bnı mıde bulantıım gttı ıyıyım ama aksamları tuhaf bıseyler oluo yanı anlayamıorm bende cok acıkıorm hemde öle böyle degıl matkapla snkı mıdemı deliyolar aclıkda mide bulantısına dönüşüo tabiBu gece bende kurt gibi aç uyandım yaa davul gibi olucazyemicem dedim inat ettim ama uyuyamadım ki :) kalktım yedim malesef. Bulantım sabit hafif hep var ama bazen çok şiddetli oluyo. Sağlıklı olduğunu gösteriyor Dedi drum. İlaç verdi mecbur kalınca al dedi. 2 defa mecburen içtim.
evet bu sıralar hormonlardann heralde bu kadar acıkıyoruzKızlar sohbetinize ortak olayımBen çalıştığım için akşamları çok geç uyumuyorum sabah uyanınca aynı hisleri hissediyorum inanılmaz aç uyanıyorum doktora dedim 2 kilo aldım şimdiden diye ilk 3 ayda alınan verilen kiloları önemseme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?